پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
فاطمی ارفع

حوزه/ مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون حوزه علمیه خراسان گفت: حوزه علمیه باید در مقابل تمدن لیبرالیسم غربی ایستاده و برای تمام شئون زندگی بشریت نسخه داشته باشد و نظام سازی کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری « حوزه» در خراسان شمالی، حجت‌الاسلام مجید فاطمی ارفع، امروز در نشستی با حوزویان استان، به تبیین رابطه بین حوزه و نظام اسلامی و رسالت و نقش حوزویان در این زمینه پرداخت.

وی با اشاره به اینکه بنا به نظر امام راحل نظام اسلامی و حکومت ابزاری برای جریان داشتن فقه در بستر جامعه است، تصریح کرد: واقعیت این است که نسبت بین حوزه و نظام اسلامی آن‌چنان‌ که شایسته و بایسته است به‌خوبی تبیین نشده و متأسفانه هنوز اساتیدی را داریم که نسبت به نظام اسلامی توجه کافی را ندارند.

حجت‌الاسلام فاطمی ارفع گفت: اینکه گفته می‌شود حوزه علمیه نباید سیاسی باشد مغالطه است، زیرا سیاسی بودن یک معنای مذموم دارد و آن این است که طلبه اهل جناح سیاسی باشد.

وی با بیان اینکه همان‌گونه که رهبری هم فرموده‌اند شأن طلبه نیست که وابسته به احزاب و گروه‌های سیاسی و وامدار این جریان‌ها باشد، ادامه داد: البته گاهی و بنا به شرایط نادری ورود به احزاب سیاسی از سوی طلاب و روحانیان پذیرفتنی است، مانند حزب جمهوری اسلامی که در شرایط ابتدای انقلاب از سوی شهید بهشتی تشکیل شد، اما اینکه در این زمینه نسخه عمومی برای طلاب بپیچیم کار پسندیده‌ای نیست.

حجت‌الاسلام فاطمی ارفع خاطرنشان کرد: یک معنای سیاسی بودن داشتن اشراف اطلاعاتی و آگاهی سیاسی نسبت به جریان‌ها است که لازم است طلاب و روحانیان از آن بهره‌مند باشند.

وی با اشاره به اینکه بنا به تأکید امام راحل یک عالم حوزوی باید سیاسیون و فرمول‌های دیکته شده توسط مستکبران را بشناسد، گفت: متأسفانه برخی اوقات دیده می‌شود که طلبه برای اینکه متهم به سیاسی بودن نشود نسبت به اتفاقات کشور و جامعه اسلامی که با سرنوشت مردم گره خورده، عکس‌العمل چندانی نشان نمی‌دهد.

حجت‌الاسلام فاطمی ارفع در ادامه با اشاره به نقش حوزه علمیه در مقابله با تمدن غربی، افزود: وقتی خداوند می‌خواهد دشمنان خود و تعالیم انبیای الهی را معرفی کند در سوره فجر سه تمدن عاد، ثمود و فرعون را مثال می‌زند.

وی ادامه داد: انبیای الهی دشمنان زیادی داشتند اما خداوند این سه تمدن را به‌عنوان دشمنان انبیا مثال می‌زند و علت مطرح شدن این سه آن است که این‌ها در قالب تمدنی مقابل انبیا ایستادند.

حجت‌الاسلام فاطمی ارفع اظهار کرد: مظاهر تمدن برای انسانی که از باورهای توحیدی بهره‌ای نبرده باشد مرعوب‌کننده است؛ ازاین‌رو وقتی دشمن در قالب تمدن بیاید خطرناک‌تر است و قطعاً در مقابل آن باید با نگاه تمدنی ایستاد.

وی با بیان اینکه وجه مشترک تمدن‌های مادی طغیان و سرکشی و فساد است، ادامه داد: امروز نظام اسلامی و حوزه علمیه در مقابل دشمنی قرار گرفته که در قامت تمدن مادی ظاهر شده است.

حجت‌الاسلام فاطمی ارفع با تأکید بر اینکه دشمنی ما با آمریکا تنها سیاسی و استراتژیک نیست، گفت: حقیقت این است که تقابل نظام اسلامی در مقابل تمدن مادی تقابل باورها و اندیشه‌ها و ایدئولوژیک است.

وی با بیان اینکه تقابل نظام اسلامی با استکبار مشابه تقابل ابراهیم(ع) در مقابل نمرود و موسی(ع) در مقابل فرعون است، گفت: امروز جمع همه فرعون‌ها و نمرودها در تمدن لیبرالی غربی جمع بوده و این تمدن در تمام شئون زندگی برای مردم برنامه و نسخه دارد.

مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون حوزه علمیه خراسان با تأکید بر اینکه حوزه باید در مقابل این‌ها ایستاده و قد علم کند، زیرا عقبه استراتژیک و ایدئولوژیک نظام اسلامی است، گفت: حوزه علمیه باید در مقابل لیبرالیسم برای تمام شئون زندگی بشریت نسخه داشته باشد و نظام سازی کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha