به گزارش خبرنگار خبرگزاري «حوزه» در مازندران، آقای غفاری در نشست سیاسی و بصیرتی با موضوع «بررسی FATF و سند 2030» در مدرسه علمیه خواهران شهید مطهری تنکابن بیان کرد: FATF یکی از نهاد های بین المللی است که در سال 1989 تشکیل شده و هدفش مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم بوده و 35 عضو اصلی و 2 ناظر دارد.
وی افزود: FATF مدعی است که گروه های مقاومت در سوریه، عراق و لبنان(حزب الله) تروریست محسوب شده و این عنوان شامل کشورهای حامی آن ها مانند ایران هم می شود.
کارشناس سیاسی اعلام کرد: این معاهده، ابزاری برای شورای امنیت نیست، بلکه برای موسسات و بانک های خارجی است که در توصیه 7 خود آورده که تمام کسانی که در قطعنامه2231 سازمان ملل تحریم شده اند، باید در داخل کشور مورد نظر نیز اموال شان تحریم شده و به آنان خدمات داده نشود.
وی اظهار کرد: اعلام رسمی اتهام حمایت ایران از تروریسم توسط این نهاد از آن جهت مهم و قابل توجه است که یکی از نگرانی های دولت های غربی و بالاخص آمریکایی ها، نگرانی از نفوذ جمهوری اسلامی ایران در میان ملت ها و کشورهایی است که در خط اول مبارزه با رژیم صهیونیستی قرار دارند.
غفاری در ادامه با اشاره به سند 2030 تصریح کرد: سند آموزش 2030 یونسکو با رویکرد تاثیر بر همه ی حوزه های آموزشی کشورها، در سال 2015 میلادی و برای اقدام عملی کشورها، در سازمان ملل متحد ارائه شد و کشورهای عضو این سازمان نیز در اجلاس عالی رتبه سازمان ملل تعهد کردند دستور کار جهانی توسعه پایدار 2030 را در سیاستگذاری ها ی کلان خود در سطح ملی از اول ژانویه سال 2016 اجرایی کنند؛ جمهوری اسلامی ایران نیز از از کشورهای شرکت کننده در این اجلاس بود که متاسفانه متعهد به اجرای این سند شد.
وی گفت: مهم ترین ویژگی این سند دیکته شده از سوی یونسکو در راستای اهداف نظام سرمایه داری جهانی است و اساسی ترین دستاورد آن، نفوذ جریان ها و منابع روشنفکری سکولار در فضای آموزشی و تربیتی کشور بر مبنای آموزه های غربی است تا به واسطه آن از اصطکاک نسل های جدید با نظام های استکباری و سرمایه داری، جلوگیری کند.
استاد دانشگاه در پایان با اشاره به اشکالات این سند خاطر نشان کرد: تخریب فرهنگ اسلامی در پرتو معیارهای بین المللی غربی، تساوی جنسیتی و حذف موانع جنسیتی، آموزش حقوق بشر غربی، آموزش شهروندی جهانی بر اساس هنجارهای غربی، حذف فرهنگ ایثار و شهادت به بهانه دور نگه داشتن مدارس از خشونت، تغییر سبک زندگی اسلامی از جمله اشکالات وارده ما به سند2030 است.
انتهاي پيام۳۱۳/۴۸