یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
آیت الله کعبی

حوزه/ عضو هیأت‌رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: هیچ نوع تهدیدی در این ۴۰ سال نظام اسلامی و هویت انقلاب اسلامی را تهدید نکرد و تا امروز علی رغم گذشت ۹ سال از فتنه ۸۸ به دلیل خیره سری، لجاجـت، خودشیفتگی و خودخواهی فتنه گران هنوز ما اثرات فتنه را در مدیریت، سیاست، فرهنگ، اقتصادو در انسجام داخلی و عدم انسجام می بیینم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین  عباس کعبی در جمع کارکنان مرکز مدیریت حوزه های علمیه ضمن گرامیداشت حماسه 9 دی اظهارداشت: نباید مسأله حماسه 9 دی و تحلیل فتنه به مثابه یک روز تشریفاتی از آن بگذریم و واقعا ابعاد این فتنه تحلیل شود.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه با اشاره به تحیلی درپایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام مظعم رهبری افزود: در این پایگاه تحلیلی در این خصوص وجود دارد با عنوان خط حزب الله که در آن بر اساس بررسی ها انجام شده و نظرات کارشناسان آورده اند؛"تهدیدات دشمن در ایام فتنه تشدید شد به گونه ای که کنگره آمریکا 6 قطعنامه علیه جمهوری اسلامی ایران صادر کرد و پیام فتنه 88 چیزی جز پیام ضعف داخلی در مقابل اقتدار بین المللی نظام اسلامی نبود.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: اوباما رئیس جمهور وقت آمریکا دو نامه با لحنی ملایم، با خواهش و تمنّا برای حضرت آقا فرستاد به منظور ایجاد ارتباط  و همینطور کشورهای اروپایی یکی پس از دیگری تجدید بعیت می کردند؛ اما فتنه که شروع شد و سران فتنه اعلام تقلّب کردند ورق برگشت و محاسبات بین المللی به گونه ای دیگر شد که سلطنت طبان، ضد انقلاب، منافقین، دگراندیشان و همه کسانیکه عقده نظام اسلامی را در دل داشتند همگی دسبند سبز به دست کردند.

حجت الاسلام والمسلمین  کعبی ادامه داد: سران فتنه در کشور داعیه براندازی داشتند و شکاف میان مردم و نظام ایجاد کردند و دورن نظام دوهویتی را شکل دادند.

استاد حوزه علمیه قم بیان داشت: بعد از آغاز فتنه نسبت به انتشار بیانیه اقدام نموده و تا 16 بیانیه بعد از خطبه 29 خرداد مقام معظم رهبری با هدف تشویش اذهان عمومی منتشر کردند.آنان انتخاب 40 میلیونی و باشکوه نظام اسلامی را که می توانست اقتدار بین المللی نظام را در عرصه بین الملل مضاعف گرداند را دستخوش خودخواهی و لجاجت خود کردند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: در آن دوران من عضو فقهای شورای نگهبان بودم و شاهدم برای اولین بار در تاریخ انتخابات کشور برای نمایندگان هر یک از کاندیداها یک دستگاه کامپیوتر و مرتبط با شبکه یکپارچه نمایندگان خود در سراسر کشور را، راه اندازی کردیم تا به طور مستقیم و لحظه ای اگر شکایت یا موردی باشد به ستاد نمایندگان منتقل کرده و ما در شورای نگهبان رسیدگی کنیم، بعد از اتمام انتخابات نزدیکای صبح وقتی از آن نمایندگان هنگام اتمام کار سوال کردیم چطور بود؟ گفتند با توجه به اینکه سریع به روند سوالات و شکایات بررسی کردید جای بسی خرسندی است و ما راضی بوده ایم، با این رضایت ساختمان شورای نگهبان را ترک کردند ولی همان شب دست به چنین اقداماتی زدند.

وی تصریح کرد: اتاق پخش خبری بی بی سی در ستادهای فتنه گران فعال بود و این سناریوی از پیش برنامه ریزی شده «تقّلب» را به راه انداختند، سناریویی که تمرّد و مقابله با قانون بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: حتی با همه این مسائل و لجاجت ها، مقام معظم رهبری فرصت دیگری را به آنان دادند و با دعوت نمایندگان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری به آنان توصیه کردند تا اعتراضات خود را به صورت قانونی و از مسیر قانون دنبال کنند.

حجت الاسلام والمسلمین کعبی اظهارداشت: حال با همه این تفاسیر مگر می توان از کنار فتنه 88 و حماسه غرور آفرین 9 دی به سادگی گذشت، حماسه 9 دی حرکت مقابل فتنه 88 بود که نظام و اقتدار نظام اسلامی را بیمه کرد.

استاد حوزه علمیه قم افزود: چه دلیلی دارد عده ای بعد از گذشت 9 سال از فتنه 88 هنوز نمی خواهند از کلمه فتنه استفاده کنند و یا آن را وارانه جلوه می دهند.

حجت الاسلام والمسلمین کعبی، ۹ دی را حضور غیرتمندانه ملّت ایران در صحنه دفاع از اسلام و انقلاب دانست و تصریح کرد: ۹ دی، نشان‌دهنده بصیرت ملّت در مقابله با دشمن و نشانه انسجام ملّی در دفاع از گفتمان انقلاب اسلامی حول محور ولایت بود.

وی با بیان اینکه ۹ دی پاسخی به توطئه‌های جدید دشمن بود، اظهار داشت: از ۹دی باید این را بیاموزیم که در صحنه دفاع از انقلاب در برابر فتنه‌های پیچیده دشمن، همه باید حاضر باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین ادامه داد: سران فتنه نه‌تنها از ۹ دی عبرت نگرفتند بلکه با نفوذ در لایه‌های مدیریتی تلاش کردند فتنه را بازتولید کنند و باید بگوییم که همه مشکلاتی که امروز می‌بینیم، از جمله مشکلات معیشتی مردم و مشکلات عدیده‌ای که در اثر برجام حاصل شده، ریشه در تفکرات سران فتنه دارد که گفتند باید تکرار کنیم و تکرار آن‌ها بسترسازی برای تکرار فتنه بود.

عضو هیأت‌رئیسه مجلس خبرگان با بیان اینکه امروز کسانی که باید پاسخگوی وضعیت موجود باشند، مدعی شده‌اند، گفت: ما هرجا موفقیتی به‌دست آورده‌ایم ریشه در تفکر انقلاب و پیروی از رهبری دارد. ۹دی و چهل سالگی انقلاب باید به ما درس عبرت و هوشمندی و بصیرت نسبت به توطئه‌های پیچیده دشمنان را بدهد.

حجت الاسلام والمسلمین کعبی، تجربه برجام را مورد اشاره قرار داد و گفت: درس برجام برای ما باید این باشد که در سایه سازش نه تنها تحریم‌ها از بین نمی‌رود، بلکه شدیدتر هم می‌شود.

وی افزود: باید از ۹ دی الهام بگیریم که ملّت ایران راه پر پیچ و خمی را طی کرده است و اگر مقاومت کنیم به قلّه خواهیم رسید و هزینه عقب نشینی از باورها بسیار بیشتر از هزینه مقاومت است؛ هزینه سازش، اقتصاد برجامی، گرانی و مشکلات معیشتی است.

اکبر پوست چیان

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha