پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
حجت‌الاسلام روح‌الله شاکری

حوزه/ رئیس دانشگاه معارف اسلامی در همایش ملی بررسی اندیشه های علمی آیت الله العظمی سبحانی در تبریز، به تشریح ویژگی‌های علمی و اخلاقی بنیانگذار علم کلام پرداخت.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از تبریز، حجت‌الاسلام روح‌الله شاکری، رئیس دانشگاه معارف اسلامی، پیش از ظهر امروز در همایش ملی بررسی اندیشه های علمی آیت الله العظمی سبحانی، در تبریز بیان اینکه معظم له کارهای زیادی را بدون تبلیغ انجام داده‌اند، گفت: سخن گفتن از ایشان به علت اینکه ذوالفنون هستند، آسان نیست.

وی خاطرنشان کرد: روش، منش، تنوع علمی و نوع تألیفات استاد نشانگر این است که ایشان از نیازهای مخاطب باخبر هستند و با اطلاع از این نیازها، اقدام به نگارش و تالیف کرده‌اند.

رئیس دانشگاه معارف اسلامی با تأکید بر اینکه اساتید علمای حوزه باید فنون علمی ایشان را مورد توجه قرار دهند، بیان داشت: توجه به علم کلام که توسط آیت‌الله العظمی سبحانی بنا نهاده شده، ضروری است. در اوایل دهه هفتاد که شبهات زیادی دانشگاه‌های ما را غوطه‌ور کرده بود، ایشان اقدام به بنا نهادن علم کلام کردند؛ امروزه بیش از یک هزار و ۵۰۰ طلبه در حال فارغ‌التحصیلی از علم کلام می‌باشند.

حجت‌الاسلام شاکری، نظم بی‌نظیر، مطالعه زیاد و پرکاری را از ویژگی‌های آیت‌الله العظمی سبحانی برشمرد و افزود: در زمانی که در محضر استاد بودم، نهایت تلاشم این بود که بیشترین استفاده را از محضر ایشان ببرم. تلاش و همت زیاد در عرصه علم، نیاز مبرم امروز جهان تشیع و اسلام است.

وی ضمن اشاره به توجه ویژه آیت‌الله سبحانی به شاگردانش، گفت: ایشان نه تنها پاسخگوی مشکلات بودند، بلکه زمینه را هم برای پرسیدن اشکالات فراهم می‌کردند، امروز هم اگر یکی از شاگردانشان، کتابی بنویسند، مقدمه‌ای برای آن می‌نویسند.

رئیس دانشگاه معارف اسلامی شهرت جهانی آیت‌الله العظمی سبحانی به دلیل پاسخگویی به شبهات را یادآور شد و اظهار داشت: ایشان در تمامی کنفرانس‌ها صرف نظر از سطح علمی، شرکت می‌کردند و محدود به مرزهای ما نیستند، از این رو بهتر بود این همایش در سطوح بالاتری برگزار می‌شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha