جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
تصاویر/ همایش مدیران و معاونین تبلیغ مدارس علمیه استان‌ قم

حوزه/ معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه گفت: در داخل ما با کلیساهای صهیونیستی مواجه هستیم که تلاش می‌شود این ها در خدمت صهیونیست ها در بیایند.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری«حوزه»، حجت‌الاسلام والمسلمین نبوی پیش از ظهر امروز در جلسه همایش مدیران و معاونین تبلیغ مدارس علمیه قم که در مرکز مدیریت حوزه های علمیه برگزار شد، عنوان کرد: وضعیتی که امروز در دنیا داریم به گونه ای است که به دلیل اینکه خاستگاه مقاومت دین مردم است، امروز دشمنان به اشکال مختلف به دنبال تضعیف باورهای دینی هستند.

وی افزود: در داخل ما با کلیساهای صهیونیستی مواجه هستیم و در ایران تلاش می‌شود که کلیساها در خدمت صهیونیست ها در بیایند.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه بیان کرد: این کلیساها از عرفان های نوظهور حمایت می‌کنند، همچنین آتئیست ها به دنبال تشکیک ایجاد کردن در قرآن، عزاداری، ساخت حرم و باورهای دینی مردم هستند و تمام این تردیدها را در جایگاه یک متفکر ایجاد می‌کنند.  گاهی اوقات شیعیان متوجه عناد این گروه ها نمی‌شوند و سخنان آن‌ها را در فضای مجازی منتشر می‌کنند.

وی تصریح کرد: به دلیل اینکه دست دشمنان از ضربه زدن به نظام اسلامی بریده شده، از  هر حربه ای برای ضربه زدن به انقلاب استفاده می‌کنند.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه خاطرنشان کرد: اینکه دشمنان توصیه می‌کنند که باید حقوق بشر را از سعودی ها یاد بگیریم بسیار مضحک بوده و وجود حوزه های علمیه به دلیل جلوگیری از انحرافات در قالب فهم دین و نشر دین است.

حجت‌الاسلام والمسلمین نبوی تاکید کرد: کار استنباطی و پژوهشی عمیق در حوزه علمیه انجام نمی‌شود و نتیجه رساله هایی که به اتمام می‌رسد باید به مردم عرضه شود.

وی اضافه کرد: برخی از نویسنده های رساله ها انگیزه هایی مانند برجسته شدن نامشان و ارتقای رتبه علمی دارند و بعضا چند میلیون پول می‌دهند که مطلب آن‌ها چاپ شود و همین امر سبب شده که دیگر علامه امینی تربیت نشود.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه مطرح کرد: متاسفانه نوعی سیستم پژوهشی با هزینه های بالا در حوزه علمیه قم ایجاد شده که بسیاری از پژوهش های ما اگر منتشر نشود هیچ اتفاق خاصی نمی‌افتد جز اینکه کاغذ کمتری مصرف می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین نبوی ادامه داد: دشمنان مردم را نسبت به روحانیت بدبین کرده اند و مردم متاسفانه در برخی از موارد در مقابل روحانیت می‌ایستند و این در حالی است که برخی از خارجی ها قدر روحانیون را بهتر از شیعیان ایران می‌شناسند.

وی ابراز کرد: در بین شیعیان داخل نیز دسته ای به عنوان اصولگرا و دسته ای به عنوان اصولگرا مطرح شده اند، برخی از اصلاح طلبان بیان می‌کنند که باید با قبول حقوق بشر جهانی باید قوانین شرع را در حکومت کمرنگ تر کنیم و این گروه علی رغم متدین بودن تعصبی که بر لیبرالیسم دارند بر قرآن ندارند.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه تصریح کرد: سید حسن نصرالله تاکید کرده اند که ما در فضای مجازی با نوعی داعش ایدئولوژیکی مواجه شدیم که حوزه علمیه قم وظیفه دارد به این شبهه ها پاسخ دهد و بسیاری از شیعیان دیگر کشورها در پاسخگویی به شبهات چشم امید بر حوزه علمیه قم دارند.

حجت‌الاسلام والمسلمین نبوی یادآور شد: مدرسه ای خروجی اش می‌تواند دردی از دردهای جامعه درمان کند که از همان آغاز طلبگی دغدغه مند تربیت شود و اینکه طلاب را صرفا مشغول درسشان بکنیم سبب می‌شود که آن‌ها نسبت به اطرافیان و مردم بی دغدغه شوند.

وی اظهار داشت: هر کاری که گذشتگان انجام داده اند برای ما حجت نمی‌شود و حجت اصلی قرآن بوده و طلاب باید برای جامعه خاصیت داشته باشند و باید ضمن اینکه تاکید بر درس خواندن شود، باید آن‌ها را نسبت به مسائل کشور دغدغه مند کرد.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه بیان کرد: در مشهد یک کمربندی از اهل سنت در اطراف حرم امام رضا(ع) ایجاد شده و ما باید ببینیم که چه خروجی در تبلیغات ما وجود دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین نبوی گفت: شیخ مفید در زمان خود یک تنه ایستاده که دین خدا را حفظ کند و امروز نیز طلاب باید طوری تربیت شوند که دغدغه دین مردم را داشته باشند، چرا که اگر اینگونه نباشد پرداخت وجوهات به آن‌ها اشکال شرعی خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: با تمام نقدهایی که وارد است، همین مقدار دینی که در مردم وجود دارد به دلیل حضور این طلاب در جامعه است.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه تصریح کرد: متاسفانه خرج هایی برای حوزه ایجاد شده که نباید ایجاد می‌شد و دولت فعلی هم نسبت به حوزه مشکلات مالی فراوانی ایجاد کرده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین نبوی تاکید کرد: باید یک هیئت اندیشه ورز تشکیل شود تا در مورد امر تبلیغ تصمیماتی گرفته شود، چرا که نیاز است خلاءهای موجود در امر تبلیغ پر شود.

وی ابراز کرد: حمایت از معاونین تبلیغ، غلبه نگاه آموزشی بر کارهای مدارس، استفاده از ظرفیت حوزه برای فرصت های ناب تبلیغ و احداث سایت معاونت تبلیغ برای تبلیغ از جمله درخواست های مدیران مدارس قم محسوب می‌شود.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه اضافه کرد: مقام معظم رهبری از وضعیت فرهنگی قم گلایه کرده اند و بهترین اثری که برای بهبود شرایط فرهنگی شهر می‌توان گذاشت این بودا که مدارس علمیه با مناطق و محلات اطراف خود ارتباط گرفته و بر روی آن‌ها تاثیر بگذارند.

حجت‌الاسلام والمسلمین نبوی بیان کرد: طرح جامع هنر به مدارس ابلاغ شده که برخی از مدارس در حال اجرای آن هستند و برخی دیگر نیز هنوز اجرا نکردا اند که باید به زودی این اتفاق بیفتد.

وی افزود: بحث آموزش نخبگان تبلیغی بسیار مهم بوده که لازم است استعدادهای تبلیغ شناسایی شده و زمینه رشد آن‌ها فراهم شود.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه یادآور شد: اردوهایی که طلاب به زیارت مشرف می‌شوند، باید در کنار زیارت فرصت های تبلیغی این اردوها نیز موردتوجه قرار گیرد.

انتهای پیام/

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • سید IR ۱۰:۰۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
    0 0
    جناب آقای نبوی بزرگوار خودشان در معاونت تبلیغ چه کار شاخصی انجام دادند که در بیاناتشان به بخش پژوهش حوزه حمله می کنند؟ در موضوع فرق و ادیان رسمی ترین بخش حوزه که متولی آن است، معاونت تبلیغ است. در حالی که کوچکترین موسسات فرق و ادیان در حوزه علمیه، از معاونت تبلیغ به عنوان اصلی ترین و بزرگترین نهاد در این بخش، فعال ترند! از حاج آقای نبوی انتظار نمی رود که مانند رئیس جمهور به باید ها و نبایدها بپردازند. این روش نوعی مغالطه برای پرهیز از پاسخگویی است. از ایشان انتظار می رود گزارش کار بدهند و بگویند چه کرده اند؟ بایدها و نباید ها را که مراجع و مقام معظم رهبری بارها گفته اند. با تشکر از حوزه نیوز امیدواریم حوزه نیوز در این زمینه از معاونت ها و بخش های مختلف مدیریتی حوزه مطالبه لازم را داشته باشند.
  • سید IR ۱۰:۲۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
    0 0
    چرا نظری که دادم رو برای نمایش تایید نکردین؟ تا این حد محافظه کارین؟ تا وقتی که ما طلبه ها به این شکل نسبت به مسئولین خودمون تعارف داشته باشیم، اوضاع بهتر نخواهد شد. متاسفانه به شماها هم نمی شه دیگه اعتماد کرد.