به گزارش خبرنگارخبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین کعبی بعد از ظهر امروز در مراسمی که به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در مدرسه معصومیه در قم برگزار شد، گفت: یکی از برکات انقلاب این است که دراین مدرسه معصومیه شاهد پیوند حوزه ودانشگاه ونقطه تحول درنظام رشد و بالندگی و کادر سازی وبکار گیریها کاردهایی هستیم.
عضو خبرگان رهبری عنوان کرد: برای همین باید در رشد معنوی، دینی و تقویت بینش های سیاسی و معرفتی تلاش فراوان کنید و لحظه ای از عمرخود را از دست ندهید.
این استاد حوزه و دانشگاه افزود: امام راحل بزرگترین فتح الفتوح انقلاب را حضور جوانان انقلابی و معنوی در دفاع مقدس می دانستند.
وی اظهار داشت: رهبر انقلاب بر تشکیل جوانان انقلابی و مومن بین 8 تا 10 برای شکل گیری دولت اسلامی و کادر سازی برای دولت اسلامی تأکید فراوان دارند و در عین حال این کادر سازی می تواند همه مشکلات انقلاب را رفع کند و باعث تمدن سازی و تشکیل دولت اسلامی شود. تشکیل این کادر سازی باید درحوزه های علمیه ایجاد شود.
حجت الاسلام والمسلمین کعبی با بیان اینکه در طول 4 دهه از همه دستاوردها گفته شد، ولی موضوعی که غلفت شد بعُد معنوی بود، گفت: کسی منکر پیشرفت علمی نیست. در کشور، 4 دهه دشمنی شد، ولی با این وجود شاهد رشد و پیشرفت و بالندگی و حرکت به سمت پیشرفت علمی هستیم و این مهم است ولی مهمتر تحلیل محتوایی انقلاب و دستاورد معنوی است.
عضو خبرگان رهبری عنوان کرد: باز خوانی اهداف وسیاست ها وماموریت ها وبرنامه ها و شعارهای انقلاب اسلامی درآغاز دهه 5 انقلاب، وظیفه انقلابی است.
این استاد حوزه ودانشگاه افزود: فرض کنید از نظر مادی درسایه همین انقلاب آنچنان پیشرفت کنیم که از امریکا جلو بزنیم و مرزهای دانش و فنآوری را فتح کنیم، ولی ازنظر ایمانی واخلاقی دچار ورشکستگی شویم، آیا می توانیم کشور پیشرفته ای باشیم.
وی ادامه داد: شاخصه پیشرفت در کشور اسلامی ،تلاش برای تحقق اهداف اسلامی است. پیشرفت مادی و علمی مهم است اما درسایه پیشرفت معنوی و دینی و ایمان و عمل صالح ارزش پیدامی کند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اظهار داشت: اوایل که بحث فنأوری هسته ای مطرح شد و همه فهمیدند که ایران در زمینه هسته ای پیشرفت کرده، معلوم شد این افرادی که ایران را در زمینه هسته ای پیشرفت داده اند، جوانان مؤمن و با ایمان بودند. این مسئله مهم است که این جوانان دارای روحیه ایمان، خود باوری بودند و این فتح الفتوح انقلاب است که در 4 دهه از پیروزی انقلاب کمتر گفته می شود.
حجت الاسلام والمسلمین کعبی گفت: کسی منکر ناتوی فرهنگی نیست، ولی از آن طرف جوانان با ایمان و باتقوا وجود دارند که کارهای بزرگ درانقلاب می کنند و مثلا در مسائل هسته ای افتخارات بزرگی می آفرینند. این مسئله زمانی بدست آمد که بعضی از جوانان گرفتار انواع مشکلات و فسادهای اخلاقی و انواع تفکرات بودند و اساسا از مسائل علمی خبری نداشتند ولی انقلاب کاری کرد که جوانان با ایمانی در مکتب امام راحل رشد کنند و افتخارات عظیمی بیافریند.
عضو خبرگان رهبری عنوان کرد: در انقلاب سرداران فرهنگی بودند که در گذشته بعضی از این افراد گرفتار تفکرات لیبرالی بودند ولی با تمسک اهل بیت(ع) مسیرشان عوض شد.
این استاد حوزه و دانشگاه افزود: مسجد سنگر پیشرفت و اهداف انقلاب است و همه تمدنها عقبه فرهنگی دارند لیبرال، سکولار و بی دینی و بی خدایی، عقبه فرهنگی کمونیستی و مارکسیستی غرب و شرق و عقبه فرهنگی انقلاب ایران، ایمان به خدا و عمل صالح و پیروی از ولی فقیه است.
وی اظهار داشت: انقلاب ایران به نام خدا، در راه خدا به وسیله روحانی مجاهد وفقیه برای تحقق حاکمیت اسلام شکل گرفت. مکتب انقلاب، اسلام ناب و آموزه های اهل بیت(ع) است و دشمن درتلاش است این موتور را ازکار بندازد و مردم بگویند اسلام فائده ای دنبال نظام دیگر و تمدن دیگر بروند.
حجت الاسلام والمسلمین کعبی گفت: دشمن دنبال استحاله فرهنگی انقلاب است، یعنی اسلام نمی تواند پیشرفت داشته باشد و باعث رشد کشوری شود. دشمن با روحانی عمامه به سر که می خواهد اسلام و ارزش های دینی را پیاده کند، مشکل دارد.
عضو خبرگان رهبری عنوان کرد: انقلاب ایران از دو تمدن ناسیالیسم ترکی و ایرانی و عربی و مارکسیستی عبور کرده است و از بین برده؛ اما در حال حاضر بعضی ها دنبال برگرداندن فرهنگ ایران اسلامی به ایران باستان وکورش پرستی هستند و این خطری است که بعد از 4دهه از پیروزی انقلاب، نظام و انقلاب را تهدید می کند.
این استاد حوزه ودانشگاه افزود: امروز باید تلاش کرد این نوع تفکرات ضد دینی را شناخت وبرای پاسخ گویی به آن آماده شد.
وی اظهار داشت: انقلاب دارای ایدئولوژی بود و پیشرفت و اسلام، مکتب انقلاب بود، اما در دهه 5 نیازمند به اسلام دولت سازی هستیم. مکتب قبل ازانقلاب، اعتراض و انتقاد بود، اما الان نیاز به مکتب پاسخ گویی به شبهات بر پایه ایمان و عمل صالح داریم. وی ادامه داد: مکتب قبل از انقلاب فرد گرایی و مکتب دهه 5 باید جامعه ساز باشد. مکتب قبل از انقلاب، عمل به توضیح المسائل بود و باید باشد و هر مسلمانی باید مرجع تقلید داشته باشد و این قله باید حفظ شود ولی درکنار آن نیاز به مکتب ولایت فقیه برای دولت سازی و انسانی سازی هستیم.
عضو خبرگان رهبری عنوان کرد: این مأموریت حوزه انقلابی است و باید در نظام اندیشه ورزی و پژوهش و پایه ای خودش نشان دهد وبرنامه عمیق برای اداره انسان آینده داشته باشد.
این استاد حوزه و دانشگاه افزود: این جمله که رهبری فرمودند که تا 25 سال دیگر اسرائیلی وجود نخواهد داشت، واقعیت میدانی است که از سوی گرو ه های مقاومت بدست خواهد آمد. این مسئله نشان از پیشرفت انقلاب و دستاوردهای نظام است.
وی اظهار داشت: جریان احیاء گر اسلام ناب، قابلیت تمدن سازی و دولت سازی دارد، ولی این مسئله نیازمند به جوانان با ایمان و با تقوا در غالب کارد سازی است.
313/40