به گزارش خبرگزاری«حوزه»، بهمن هميشه براي ما يادآور ماندگارترین خاطرات سالهاي پيروزي انقلاب و ایام الله دهه فجر است؛ يادآور دوراني كه لطف الهي شامل حال ملتي شد كه با پيروي از امامي روشنگر و جان فشانيهاي خونين خود، نهال جمهوري اسلامي را در سرزمين دليران يعني ايران، كاشتند و امروز ما به ميمنت اين ايام خجسته و با عظمت، هر سال مراسمهاي مختلف جشن و ياد بود در سراسر كشور ميگيريم.
براي درك اهميت و جايگاه بس رفيع اين ايام كه به فرموده خميني كبير، «ايام ا… دوران» بود، همين بس كه پيروزي انقلاب اسلامي ما باعث بيداري همه مسلمانان جهان و تمام مستضعفان عالم گشت و علاوه بر آن چنان شوكي بر پيكره نحس جهانخواران و زورگويان غرب و شرق وارد آورد كه هنوز هم آنها پديده انقلاب اسلامي را پيامدي خارج از تصورات و معادلات خود ميدانند. انقلابي كه توانست كاخ طاغوت را با تمام جاه و جلال پوشالياش ويران سازد و جامعهاي آرماني و اسلامي را به مردم تشنه اسلام ناب هديه داد.
حكومتي كه طعم شيرين عدالت را به كام مستضعفان و پابرهنگان چشاند و به واقع، چه زيبا بنيانگذار بصير و داناي انقلاب از همان ابتدا اين انقلاب را "انقلاب مستضعفان"ناميد.
از سويي بايد گفت که ايام اللهي چون دهه فجر ،موسم یادآوری است؛ یاد آوری این نكته که چنین انقلابی به رهبری و زعامت خمینی کبیر در اوج قدرت عنکبوتی زر پرستان و مستکبران شرق و غرب به پیروزی رسید و به خوبی ثابت کرد در عصری که همه از آن به عصر غربت دین و معنویت یاد ميکردند، دین محوری راه اصلی سعادت ملتها و پیروزی آنها بر ناممکنهای روزگار ميباشد.
حقيقتاً بايد گفت پايه ريزان اصلي اين انقلاب پر بركت كه امروز اميد نا اميدان در سراسر گيتي است، مستضعفان و محرومان بودند. در طول 40 سال گذشته از عمر انقلاب نيز هميشه شاهد و ناظر بودهايم كه مستضعفان و طبقات متوسط و ضعيف جامعه همواره و در هر شرايطي با تمام توان به دفاع از انقلاب برخاسته و هر كجا مشكلي هر چند كوچك براي اين نظام مقدس پديدار شده، پيشتاز براي حل آن و حفظ استوانههاي مقتدر نظام بودهاند.
حضرت امام در جمله معروفي در ضرورت خدمت به اقشار ضعيف جامعه مي فرمايند:"گمان نمي کنم عبادتي بالاتر از خدمت به محرومين وجود داشته باشد "
گرچه حکومت اسلامی موظف است که نسبت به تأمین نیازمندی های تمام اقشار جامعه توجه جدی مبذول دارد، ولی به جهت وضعیت شکننده و آسیب پذیری که نوع طبقات پایین و گرفتار جامعه دارند، رسیدگی به آن ها از اولویت خاصی برخوردار است. ائمه اطهار(ع) و به خصوص شخص نبی اکرم (ص) که مدتی زمام حکومت اسلامی در دستشان بود، به این مهمّ اهتمام بسیار داشتند. امیرمؤمنان (ع) به مالک اشتر می فرمودند: "همیشه خدا را در مورد قشر محروم جامعه در نظر داشته باش و به آن ها توجّه بیش تری بکن؛ چرا که محرومان، تهی دستان، نیازمندان و گرفتاران در زمان بروز سختی ها و مشکلات درآمدی مناسب برای تأمین هزینه معاش ندارند و خودشان هیچ راه فرار از این گرفتاری نمی شناسند؛ پس باید حلّ مشکلات آن ها را در اولویت قرار دهی"
و اما در روزگار كنوني، مسأله اساسي اين است كه آرمانها و اهداف ما در شكل گيري انقلاب چه بوده و چرا انقلاب شكل گرفت و به تعبيري چه مسايلي باعث قيام خروشان و يكپارچه ملت شد؟!
آيا جز اين بود كه احكام مبين اسلام در اين كشور اسلامي به فراموشي سپرده شده بود و آيا جز اين بود كه اسراف كاريها، ولخرجيهاي سلطنتي، بي بند و باريهاي لجام گسيخته، بي عدالتيها و ظلم و ستم بر مردم محروم، كمر كشور را شكسته بود و اين ملت براي برقراري مطلوب مقدس عدالت و البته استقلال و آزادي و از همه مهمتر پياده كردن احكام نوراني اسلام در كشور، با رهبري امام راحل بر ديو استبداد خروشيد و آن را زير پاي خود به گورستان تاريخ فرستاد.
مسأله اساسي در اينجاست كه بدانيم پس از گذشت چهار دهه از عمر انقلاب تا چه حد توانستهايم آرمانها و اهداف بلند مرتبه اين انقلاب را جامه ی عمل بپوشانيم و اين كه تا چه ميزان در تبيين خط مشيهاي كلي نظام مقدس جمهوري اسلامي موفق بودهايم.
بي شك قاطبه مردم هميشه در صحنه و انقلابي ايران از مسؤولان امر ميخواهند كه بكوشند آن چه انجام ميدهند و يا بنابر انجام آن دارند، اولاً با قصد رضاي پروردگار باشد و در وهله بعد خواست مردم و انقلاب مد نظر قرار گيرد، کما این که بي ترديد براي تشكر از اين ملت فهيم و ايثارگر در هر پست ومقامي بايد اخلاص داشت تا خدمتگزاري صادق و خالص بود و دهه فجر نيز براي اين آمده كه به همه ياد آوري كند انقلاب چرا شكل گرفت و اساساً هدف چه بوده است.
سید محمد مهدی موسوی