پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
علی اصغر دریایی

حوزه/ مسئول برنامه ریزی و نظارت حوزه علمیه کردستان گفت: باید بتوانیم طلاب را به طریقی آموزش و تربیت کنیم که خود یک ایده پرداز کامل و مجرب باشند، لذا باید ایده پردازی در حوزه ها و مدارس علمیه کشور به یک واجب آموزشی تبدیل شود.

علی اصغر دریایی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری«حوزه» در استان کردستان، با اشاره به اینکه حوزه های علمیه بخش مهمی از مراکز تولید علم در کشورهای اسلامی محسوب می شوند، اظهار داشت: امروز اگر می خواهیم که حوزه های پویا و به روز داشته باشیم ناگزیر به استفاده از فناوری جدید و نوین هستیم.

مسئول برنامه ریزی و نظارت حوزه علمیه کردستان گفت: یکی از مباحثی که در این روزها مورد توجه بسیاری از علما و حوزویان بوده است، توجه و تبیین فقه فناوری است، لذا حوزه ها باید در این زمینه وارد میدان عمل شوند.

وی در ادامه سخنان خود اظهار داشت: امروز باید بتوانیم طلاب را به طریقی آموزش و تربیت کنیم که خود یک ایده پرداز کامل و مجرب باشند، لذا باید ایده پردازی در حوزه ها و مدرس علمیه کشور به یک واجب آموزشی تبدیل شود.

دریایی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: خوشبختانه در حوزه های علمیه کشور شاهد ایده ها و نظریات بسیار جالب و بکری هستیم ولی با این وجود باید اذعان کرد هنوز نتوانسته ایم به خوبی این ایده ها را شناسایی نماییم.

وی تصریح کرد: برای شناسایی و به بالفعل رساندن ایده های تازه در حوزه های علمیه باید برنامه ای مدون و تخصصی در نظر گرفته شود.

مسئول برنامه ریزی و نظارت حوزه علمیه کردستان گفت: مسئولان حوزوی باید بتوانند یک مرکز دائمی برای شناسایی و معرفی ایده های تازه طلاب ایجاد کنند، تا در سایه وجود این مرکز شاهد پیشرفت علوم مبتنی بر علوم اسلامی و دینی باشیم.

دریایی در ادامه سخنان خود اظهار داشت: اگر بتوانیم این مراکز را در حوزه های علمیه و حتی دیگر مراکز آموزشی کشور دایر کنیم، آن زمان شاهد شکوفایی منحصربفرد حوزه های علمیه و ایده های تازه آن خواهیم بود.

مسئول برنامه ریزی و نظارت حوزه علمیه کردستان گفت: امروز استان قم با وجود این همه نیروی فکری و علمی در مباحث اسلامی می تواند به عنوان قطب بزرگ فرهنگی ـ اسلامی در جهان تبدیل شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha