پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
خانم معصومه ظهیری

حوزه/ معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه های علمیه خواهران، التزام به دین و اخلاق را عامل بسیار مهم در راستای تحکیم پیوند زناشویی دانست.

معصومه ظهیری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، با اشاره به این که در دین اسلام، مقوله ازدواج و نیز وفاداری زوجین به یکدیگر برپایه محبت و صداقت و ازخودگذشتگی جایگاه بسیار مهم و مقدسی دارد، اظهار داشت: آن چه ما از آموزه های دینی استنباط می کنیم این است که حقیقتاً ازدواج سبب آرامش و مودت و رحمت میان زوجین است و برعکس خیانت و بی وفایی ، عاملی است که اصل و اساس کیان خانواده را دچار آسیب جدی می کند.

وی با بیان این نکته که خیانت یکی از آفت ها و آسیب های جدی زندگی مدرن امروزی به شمار می رود، افزود: در زمانه فعلی به خصوص ما شاهد بروز و ظهور آسیب های نوین در روابط خانوادگی هستیم که از آن جمله مساله خیانت زوجین نسبت به یکدیگر است.

این استاد حوزه و دانشگاه همچنین تاکید کرد: انتخاب آگاهانه و عاقلانه در امر ازدواج و نیز لزوم آموزش صحیح در زمینه برقراری درست روابط زناشویی از جمله عواملی است تا حد زیادی جلوی آسیب های بعد از ازدواج را می گیرد.

وی گفت: امروز نسل جوان ما و زن و شوهر های تازه ازدواج کرده بیش از هر زمان دیگری در معرض آسیب های فرهنگی قرار دارند، البته مساله خیانت اختصاص به نسل جوان ندارد و بعضاً خانواده هایی را شاهد هستیم که چند دهه با هم زندگی کرده اند و بعد بر اثر خیانت و یا عوامل دیگر در آستانه طلاق هستند و یا احیاناً از هم جدا شده اند.

ظهیری ، تقویت دین داری و معنویت گرایی را از جمله عواملی برشمرد که تا حدود زیادی جلوی بروز آسیب هایی چون خیانت و بی وفایی میان زوجین را می گیرد، افزود: بی شک به هر میزان که حیا و عفاف و نیز صداقت و تعهد در فضای خانواده و روابط زناشویی بیشتر شود، به همان نسبت از آفت خیانت و به تبع آن معضل طلاق دورتر می شویم.

وی همچنین به نقش رسانه های جدید و نوظهور در این باره اشاره کرد و بیان داشت: در زندگی امروزی که از سنت به سمت صنعت می رود، فراغت های زیاد و اوقات بیکاری زنان به ویژه که درصد قابل توجهی از زنان ما خانه دار هستند که نه شاغل می باشند و نه محصل، باعث شده روی به شبکه های اجتماعی تلفن همراه و یا شبکه های ماهواره ای بیاورند که این ها خودش زمینه ساز بسیاری از آلودگی ها و معاصی است.

وی با اشاره به این که باید چارچوب های اخلاقی و رفتاری بر اساس الگوهای دینی در جامعه کاملاً معرفی وتبیین شود، افزود: بنده از آن جا که مشاور امور زنان و خانواده هستم و در طول هفته با مراجعات بسیاری روبرو می باشم ، به جرات می توانم بگویم که بسیاری از غفلت ها و لغزش ها ریشه در ورود به فضای مجازی و مشاهده شبکه های ماهواره ای دارد و این که هیچ گاه نباید از یاد ببریم که دام های شیطان برای انحراف و گناه چقدر خطرناک و پیچیده است.

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه های علمیه خواهران ادامه داد: بسیاری از خیانت ها از غفلت های کوچک آغاز می شود که شاید هم در بدو امر خیلی به چشم نیاید اما منشا بسیاری از لغزش ها و مصیبت های دیگر است.

وی با بیان این که در امر مقابله با آسیب ها و آفت های زندگی اجتماعی و فردی و از جمله زندگی های خانوادگی، نهادهای فرهنگی کشور مسئولیت دارند، گفت: متولیان و مسئولان و کارشناسان ما باید به نسل جوان و عموم مردم آموزش درست بدهند و فرهنگ سازی لازم برای صداقت و وفاداری و راه های رسیدن به آن صورت گیرد.

وی همچنین اظهار داشت: بی شک اگر خداباوری و خدابینی در همه حالات زندگی انسان برقرار باشد، دیگر شاهد خیانت در روابط زناشویی نخواهیم بود؛ چرا که در آن صورت همواره وفاداری و صداقت در محیط خانواده حرف اول را می زند و از سویی ما نیاز به آموزش جدی مبنی بر راه های استفاده درست از ابزارهای رسانه ای به ویژه شبکه های مجازی و اجتماعی را داریم.

۳۱۳/۸

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha