جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
ششمین همایش ملی سلامت معنوی اسلامی

حوزه/ امروز عمده چیزی که در غرب مطرح می شود می گویند معنویت ربطی به دین و مذهب ندارد و دنبال جدایی معنویت و مذهب هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، دکتر حسن ابو القاسمی، پیش از ظهر امروز در دومین روز از ششمین همایش ملی سلامت معنوی اسلامی که در سالن همایش های دفترتبلیغات اسلامی حوزه در قم برگزار شد، گفت: معنویت موضوعی است که سالها با پزشکی عجین بوده است، کلمه طب و معنویت همواره در کنار هم بودند. صدور مجوز برای سلامت در شرق و  غرب در کلیسا صادر می شود. برای همین باید به حکمت و طبابت گذشته برگردیم.

دبیر همایش اظهار داشت: وقتی موضوع سلامت در متون دینی مطرح است مراد معنویت و منظور از طبابت هم جسم و نفس و تن درستی و آسودگی است، حتی حکیم نظامی در قرنهای گذشته به همین مسئله  در اشعار خود اشاره کرده است.

وی بیان داشت: پزشکی این است که به فکر سلامت جامعه باشیم و آنها را به معنویت دعوت کنیم.

ابوالقاسمی ادامه داد: امروز عمده چیزی که در غرب مطرح می شود می گویند معنویت ربطی به دین و مذهب ندارد و دنبال جدایی معنویت و مذهب هستند، ولی در جامعه اسلامی ما باید به دنبال قلب سلیم، معنویت و ارتباط با مذهب و دین باشیم.

دبیر همایش اظهار داشت: اکثر اشعار ما در مورد طبابت و معنویت و مذهب است. این نشان از ارتباط دین، معنویت وسلامت درمتون دینی است.

وی بیان داشت: در روایتی حضرات معصومین(ع) فرمودند« مبادا تن درستی جسمانی که به من اهداء کردی، از من گرفته شود»، این نشان از تن درستی همان تقوا الهی و معنویت و مذهب است.

ابوالقاسمی ادامه داد: در طول تاریخ که سخن از معنویت، مذهب و سلامت شده تنها در قرن اخیر به آن توجه می شود.

وی بیان داشت: به بعضی باورهای دینی اعتقاد داریم ولی آیا می توانیم ببینیم دعا در بعضی افراد بیمار اثرگذار است یا نه؟ در غرب به این سمت این نوع مطالعات رفته اند، ما باید چه کاری باید انجام دهیم.شاید عمده کاری که بتوان انجام داد، تأثیر سلامت روانی مانند دعا و ادعیه بر سلامت جسمانی است.

313/40

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha