دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳ |۱۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 16, 2024
وحید یامین پور

حوزه/ یامین پور، با بیان اینکه آموزش مفهوم سواد رسانه‌ای مهم‌ترین کار امروز جریان رسانه‌ای جبهه انقلاب است، گفت: امروز نیازمند مبلغینی هستیم که برای جامعه شبکه جهانی، یاغی رسانه‌ای تربیت کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در اهواز، وحید یامین پور، استاد دانشگاه تهران، در کارگاه «اصول و شیوه‌های کنش گری در فضای مجازی» که در محل سالن اجتماعات دفتر تبلیغات اسلامی خوزستان برگزار شد، پیرامون شناخت نقش شبکه جامعه جهانی برای «در دست گرفتن افکار جامعه» و «تضعیف سنجه های مشروعیت بخشی حکومت‌ها» مطالبی بیان کرد.

وی اظهارداشت: با وجود شناخت از تهدید در بسترهای شبکه جهانی، قطع کردن ارتباط با این شبکه همچون کره شمالی مطرح نبوده و امکان بهره‌مندی از شبکه ملی اطلاعات مانند چین و برخی کشورها نیز هنوز فراهم نشده است؛ با این وجود معتقدیم می‌توان در این عرصه حضور مؤثر و فعال داشت و بر علیه نظام لیبرال سرمایه‌داری فعالیت کرد.

لزوم تربیت شهروندان کنشگر

یامین پور تأکید کرد: با توجه به اینکه این شبکه‌ها مطلقاً بر علیه نظام لیبرال سرمایه‌داری کاری نمی‌کنند و برای هرکسی که با آن مقابله کند چالش و هزینه جدی ایجاد می‌کند، ما باید برای این جهان شهر، شهروندانی تربیت کنیم که در برابر بایکوت‌های خبری، فیلترینگ و حذف محتوای ضد ارزش‌های شبکه جامعه جهانی، منفعل نشوند.

وی بیان داشت: نهادهای مؤثر همچون دفتر تبلیغات اسلامی، اولین امید نظام  برای حفظ هویت ایرانی اسلامی است که باید با تولید محتوا، سرفصل‌ها و تربیت مربی سواد رسانه‌ای، جمهوری اسلامی را در عرصه جنگ رسانه‌ای تجهیز کنند.

آموزش مفهوم سواد رسانه‌ای / نیازمند یاغی‌های رسانه‌ای هستیم

یامین پور، تصریح کرد: آموزش مفهوم سواد رسانه‌ای مهم‌ترین کار امروز جریان رسانه‌ای جبهه انقلاب است؛ چراکه امروز نیازمند مبلغینی هستیم که برای جامعه شبکه جهانی، یاغی رسانه‌ای تربیت کنند.

وی «تربیت نیروهای یاغی رسانه‌ای» را مورد بررسی قرار داد و گفت: امروزه مهم‌ترین هدف جامعه شبکه جهانی هجمه به ارزش‌ها و هویت ملی و اسلامی ایران بوده و استقلال، حیا و عفاف جامعه را مورد هدف قرار داده است؛ به همین دلیل جریان انقلابی ایران باید شهروندانی تربیت کند که اولاً اهل سازش، تسلیم و انفعال نبوده و دوما با همه توان در مقابل سلطه‌جویی نظام لیبرال حاکم بر آن، یاغی و اهل پیکار باشد.

می‌توان پیروز میدان بود

این استاد دانشگاه، در پایان خوانش تقابلی و تولید معنی در تقابل با هویت‌سازی شبکه جامعه جهانی را راهبرد دیگر برای حفظ هویت اصیل و محلی دانست و خاطرنشان کرد: ما قدرت ساختن یک جهان جدید در این شبکه را خواهیم داشت؛ چراکه در جریانات مختلفی مانند همچون جنگ رسانه‌ای پس از حادثه ۳۱ شهریورماه اهواز، با فعالیت قوی «بچه‌های بسیجی توییتر» توانستیم طرف مقابل را به تغییر رفتار و محکوم کردن این حادثه تروریستی وادار کنیم! پس نشان دادیم می‌توانیم در این زمینه پیروز میدان باشیم.

 

انتهای پیام./

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha