به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»حجت الاسلام والمسلمین حسینی کوهساری در نشستی با سردبیران، دبیران و خبرنگاران رسانه رسمی حوزه های علمیه، ضمن تبریک ایام میلاد با سعادت فاطمه زهرا سلام الله علیها تصریح کرد: حضرت زهرا سلام الله علیها در میان تمام مسلمانان حتی در جمع نخبگان و اندیشمندان ناشناخته مانده اند.
مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه در ادامه با بیان این که 130 آیه از آیات الهی در منزلت حضرت زهرا سلام الله علیها ذکر شده است، اظهار داشت: تامل در آیات الهی و گستره روایاتی که در منزلت زهرای مرضیه سلام الله علیها آمده، انسان را متحیّر می سازد.
وی ضمن اشاره به روایتی از فاطمه زهرا سلام الله علیها، خاطرنشان کرد: حضرت زهرا سلام الله علیها حجت خداوند متعال بر اهل بیت علیهم السلام بودند؛ صاحب الزمان(عج) نیز اسوه خویش را فاطمه زهرا سلام الله علیها معرفی نموده اند.
مدیر عامل خبرگزاری حوزه به تعابیر والای روایات اسلامی در رابطه با جایگاه شخصیت زهرای اطهر سلام الله علیها اشاره نمود و ابراز داشت: باید افتخار کنیم که این چنین شخصیت های اسوه ای، حجت های دین اسلام هستند. همانگونه که خداوند متعال اراده فرموده، فیوضات الهی از این شهر به تمام جهان گسترده شود، امیدواریم ما هم بتوانیم از این چشمه زلال سیراب شویم.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی کوهساری در ادامه به مقاطع مختلف پیروزی انقلاب اسلامی اشاره نمود و تصریح کرد: خود پیروزی انقلاب اسلامی مقطعی بود که به عنوان نقطه عطف تحولان بعدی قرن اخیر شناخته می شود، که مورد توجه تمامی اندیشمندان و متفکران جهانی قرار داشت.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی را محصول شخصیت کاریزماتیک امام راحل می دانستند و معتقد بودند که پس از رحلت ایشان، این انقلاب نیز به اتمام خواهد رسید بیان داشت: می گفتند:بعد از رحلت حضرت امام مناسبات انقلاب متحول خواهد شد که دیدند این انقلاب بعد از امام خمینی نیز تحت سکانداری مقام معظم رهبری با همان ثبات و قدرت رو به رشد است.
پیروزی های انقلاب تفکر محدودیت انقلاب در مرزها را ابطال نمود
مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه، پیروزی های حزب الله را از دیگر نقاط حساس سالیان اخیر دانست و ابراز داشت: پیروزی های انقلاب تفکر محدودیت انقلاب در مرزها را ابطال نموده، جیهه وسیع تر فکری و اندیشه ای را پیش روی گفتمان انقلاب اسلامی بار نمود.
وی شکل گیری حشد الشعبی را از دیگر مقاطع حساس انقلاب اسلامی برشمرد و ابراز داشت: با توجه به پیروزی های اولیه جریان داعش و بعد از فتوای جهاد آیت الله العظمی سیستانی 4 میلیون جوان عراقی برای شکل گیری جریان نظامی مردمنهاد ثبت نام نمودند، که گام دیگری در ارتباط با تاثیرات انقلاب اسلامی و در سطوح مرجعیتی روی داد.
مدیر عامل خبرگزاری حوزه،با اشاره به این که انقلاب اسلامی محصول در بنیانگذار، مرزها و حتی مقلدین فکری نیست، ابراز داشت: انقلاب اسلامی محصول امتداد گفتمان راستین اسلامی است، پیروزی های اخیر جبهه مقاومت از دیگر مقاطع انقلاب اسلامی بود؛ تحولات سوریه نشان داد که گفتمان انقلاب اسلامی نه تنها فراتر از یک یا دو کشور یا حتی دو گروه در پهنه بین المللی با محوریت چند دولت است.
وی با بیان این که تحلیل از انقلاب اسلامی تحلیل جریان سیاسی خاص شیعی یا اسلامی نیست، تصریح کرد: امتداد انقلاب به اسلام و قرآن و شخصیت عظیم پیامبر گرامی اسلامی و اهل بیت علیهم السلام بر می گردد.
مدیر مسئول هفته نامه افق حوزه، بر توجه مراکز مطالعاتی و راهبردی عالم نسبت به حوزه های علمیه اشاره نمود و بیان داشت: مراکز مطالعاتی و راهبردی عالم، عمق امتداد و گسترش حوزه های علمیه به عنوان ذخیره معرفتی و عمق راهبردی انقلاب اسلامی را بررسی می کنند.
وی به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اشاره نمود و ابراز داشت: نظام اسلامی، با تمام پیشرفت ها و دستاوردهای چشم گیر انقلاب اسلامی به قدرت برتر نظامی و سیاسی دست یافته که مقام معظم رهبری از این همه دستاورد عظیم تنها به گام نخست انقلاب یاد می کنند.
در آستانه حرکتی بزرگ قرار داریم
حجت الاسلام والمسلمین کوهساری با بیان این که بیانیه گام دوم به اهداف بلند انقلاب اسلامی اشاره نموده است، اظهار داشت: اگر با روحیه انقلابی و محوریت اندیشه های حضرت امام (ره) پیش می رفتیم خیلی جلوتر از این بودیم و اکنون در آستانه حرکتی بزرگ قرار داریم.
مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه، تصریح کرد: جایگاهی که انقلاب اسلامی و حوزه های علمیه در آن قرار دارند بسیار خطیر است و ما مسئولیت بسیار بزرگی داریم.
وی به خطاب های بیانیه دوم انقلاب در عرصه رسانه و اطلاع رسانی اشاره نمود و ابراز داشت: اتخاذ جهاد رسانه ای برای شکستن حصر تبلیغاتی و رسانه ای که بر دنیا سایه افکنده از مهمترین مسئولیت هایی است که باید مورد توجه همه ما قرار گیرد.
مدیر عامل خبرگزاری حوزه، الگوسازی را از مهمترین راهبردهای مقابله ای تهاجمات فرهنگی عنوان کرد و ابراز داشت: الگو دهی انقلاب اسلامی از بستر معرفی شخصیت های تراز اول انقلاب عبور کرده، وارد عرصه معرفی حقایق نسل جدید انقلاب و نقش آفرینی بین المللی عزیزانی جون شهید حججی و ابراهیم هادی ها شده است.
شاهد حجم افتخار آمیزی از فعالیت های رسانه ای هستیم
وی با بیان این که فعالیت های رسانه ای از کارهای ماندگار حوزه های علمیه و انقلاب اسلامی به شمار می رود، اظهار داشت: علی رغم همه کاستی ها و مشکلات، شاهد حجم افتخار آمیزی از فعالیت های رسانه ای هستیم.
وی وضعیت بودجه ای حوزه های علمیه را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: حوزه تمام برنامه های خود را متوقف نموده، همه بودجه های تخصصی را به سمت ردیف های اجتناب ناپذیر سوق داده است .
وی از زحمات و تلاش های مدیران سابق رسانه حوزه در ثمر بخشی نهال رسانه ای حوزه تقدیر و تشکر نمود و یادآور شد: گستره فعالیت های رسانه ای حوزه های علمیه، مرهون تلاش، غیرت و تعصب دوستان و خبرنگاران حوزوی است.
راه نرفته زیادی داریم
حجت الاسلام والمسلمین محمد رضا برته مدیر اطلاع رسانی و رسانه حوزه های علمیه نیز در این نشست با اشاره به بیان ویژگی های مومنین در قرآن کریم گفت: خشوع در نماز، بیزاری از لغو، احساس مسئولیت مالی به دیگران، حیا و عفت از جمله ویژگی هایی است که قرآن کریم برای مومنان بیان نموده و خداوند تصریح کرده ، اگر کسی این ها را داشته باشد ضمانت می کند که او رستگار شود.
وی با بیان این که در مقابل اگر کسانی که این ویژگی ها را نداشته باشند ، قیامت را تکذیب کنند و برای زبان، ادب و نظام تعریف نکرده باشند اهل جهنم و دوزخ هستند، افزود: شاید این سوال مطرح شود که مگر جهنم برقرار شده که خداوند از آینده خبر می دهد!، باید گفت،خداوند موجود فرا زمانی و فرا مکانی است و آینده ما برای او خاطره است.
مدیر اطلاع رسانی و رسانه حوزه های علمیه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعالیت های رسانه حوزه بیان کرد: به شهادت دستاورد هایی که در عرصه فعالیت های رسانه حوزه به وجود آمده طی سال گذشته در مسیر کمّی رشد خوبی داشته ایم، اما در مسیر کیفی نیز باید مجاهدت های بیشتری داشته باشیم.
وی با بیان این که علی رغم همه پیشرفت ها، اما راه نرفته زیادی داریم گفت: حجت الاسلام والمسلمین حسینی کوهساری حمایت های ویژه ای از رسانه حوزه داشته است، بنابراین باید در ادامه راه همه به یک دیگر کمک فکری دهند که در عرصه های مختلف پیشرو چگونه می توانیم کارهایمان را تعمیق ببخشیم.