پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
اختتامیه سومین جشنواره تبلیغ نوین

حوزه/ عضو شورای عالی حوزه های علمیه گفت: در مسیر تبلیغ و ترویج از هر گونه افراط و تفریط باید پرهیز شود و اجازه داده نشود این افکار و رفتارهای اضافی هدف اصلی را تحت الشعاع قرار دهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری«حوزه»، آیت الله اعرافی امروز در مراسم افتتاحیه سومین جشنواره تبلیغ نوین جنات که در مرکز همایش های غدیر دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد، با اشاره به بیانیه رهبر انقلاب برای گام دوم انقلاب اظهار داشت: حوزه و نهادهای حوزه،  یک رسالت دارند که عبارت از تولید نظریه، فکر و اندیشه است.

وی ادامه داد: رسالت مهم دیگری که داریم این است که شیوه ها و ابزارهای اشاعه فکر و اندیشه سازی را بررسی کرده و آن ها را به روز کنیم.

آیت الله اعرافی بیان داشت: مدل سازی و الگوسازی در زمینه تبلیغ دو فلسفه دارد اول تولید فکر و تربیت نیروی انسانی است و در این زمینه حوزه در عصر جدید توانسته در حد نیاز به موضوعات مختلف پرداخته و تولیدات فکری داشته است.

وی به کاستی های صورت گرفته اشاره کرد و افزود: متاسفانه سنجش علمی مناسبی روی این موضوعات صورت نگرفته و باید این انتقاد را بپذیریم.

مدیر حوزه های علمیه ابراز داشت: امروز در قلمروهای مختلف نیازمند تئوری ها و نظریه های مختلف هستیم و باید عقب ماندگی های موجود را جبران کنیم.

وی افزود: البته پیشرفت ها و گام های خوبی نیز در موضوعات مختلف برداشته شده که باید به آن پرداخته شود.

آیت الله اعرافی تصریح کرد:  فرهنگ سازی ، اشاعه و تبلیغ در دنیای امروز تغییر کرده، با این حال که سنت های قدیمی مانند منبر هنوز هم کارآیی دارد اما باید شیوه های جدید نیز در دستور کار قرار بگیرد.

وی ادامه داد: در مسیر تبلیغ و ترویج از هر گونه افراط و تفریط باید پرهیز شود و اجازه داده نشود این افکار و رفتارهای اضافی هدف اصلی را تحت الشعاع قرار دهد.

مدیر حوزه های علمیه به عرصه های نوین تبلیغ اشاره کرد و گفت: در عرصه ای تبلیغ نوین تجربه ای در دنیای غرب وجود دارد که باید مورد توجه قرار دهیم.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود به هنر اشاره کرد و بیان داشت: در زمینه ای هنر نیز باید وارد کار شویم و در این زمینه نیاز به منطق حوزوی داریم که بدانیم در چه نقاطی می توان از هنر برای خدمت به حوزه استفاده کرد.

آیت الله اعرافی با بیان این که حوزه بعدی ،حوزه معماری و شهرسازی است، تصریح کرد: معماری و شهرسازی موضوعی است که باید به خوبی به آن پرداخته شود در واقع نوع معماری در جهت دادن به زندگی افراد نقش مهمی دارد که البته در دانشگاه ها مورد مغفول واقع شده است.

وی ادامه داد: سبک زندکی اسلامی نیز حوزه ای دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد و اقدامات مناسبی در این زمینه صورت بگیرد.

مدیر حوزه های علمیه فناوری و نرم افزار را مهم برشمرد و ابراز داشت:  این مهم هم باید مورد توجه قرار گیرد تا خلاء های موجود برطرف شود.

وی تصریح کرد: آینده دنیا به سمت تکنولوژی و هوش مصنوعی می رود که باید به صورت جدی در حوزه های علمیه به این مهم پرداخته شود.

آیت الله اعرافی تاکید کرد:  ورود حوزه های علمیه در همه این قلمروها باید با جرات و جسارت باشد، اما در مقابل این ورود باید با شئون حوزه منافات نداشته باشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha