به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از ارومیه فاطمه محترم امروز در نشست طلاب خواهر که با عنوان «نقش حوزه های علمیه و روحانيت در جهاد فرهنگی» در مدرسه علميه الزهرا(س) اروميه برگزار شد، اظهار داشت: بستر اصلی زندگی یک ملت فرهنگ آن ملت است و این فرهنگ در تهاجمهای فرهنگی مورد تغییر واقع میشود و از آنجايي كه جمهوری اسلامی ایران به عنوان خاستگاه اصلی اسلام ناب محمدی و کانون اصلی پایداری در برابر قدرتهای استکباری، پدیدهای بینظیر در تاریخ معاصر است و قدرتهای استکبار تمام توان خود را در جهت به زانو در آوردن کشور به کار گرفته و با راهاندازی جنگ، کودتا، تجزیهطلبی و ... به دنبال شکست جمهوری اسلامی بودند که در این زمینه با شکست مواجه شدند.
وی ادامه داد: دشمن بعد از ناامید شدن در حملات سختافزاری، به جنگ فرهنگی روی آورده و امروز فعالیت خود را در عرصههای فرهنگی و باورهای مردم، معطوف کرده تا از این راه نقشههای خود را عملی کند.
استاد مدرسه علمیه الزهرا(س) ارومیه بیان داشت: مراد از جهاد فرهنگی، ایجاد تحول و خلق ارزشها و روابط اخلاقی و هنجارهای مناسب با دید اسلامی و خدامحور است كه باعث پویایی و رشد فرهنگی، انبساط فکری جامعه، تصمیمگیری صحيح، تعلیم و تربیت بهتر، ارتقای سطح کارآمدی مردم برای تحقق جامعهای سالم و بهرهمند از امکانات مفید ميشود
وی افزود: حوزه و روحانیت ارکان اصلی فرهنگ اسلامی هستند و به عنوان پل ارتباطی بین مردم و حاکمیت میتوانند نقش بسیار مهمی را ایفا کنند و امروز روحانیت وظیفه دارد مفاهیم دین را به مردم تفهیم و تفسیر کرده و در جامعه اندیشه سالم را ترویج دهند.
محترم اضافه کرد: علماء و روحانیون، مرزبانان فرهنگ اسلامی هستند و به عنوان راهنما و تبیین کننده جهاد دینی و علمی وظیفه سنگینی را به عهده دارند که هم باید خود به فرهنگ و اندیشه سالم مصلح باشند و هم دیگران را به این سمت سوق داده و هدایت کنند.
وی در پایان گفت: امروز که دین اسلام در معرض خطر بیشتری قرار دارد و دشمنان دین انواع هجوم فرهنگی و مذهبی را در جهت براندازی دین آغاز کرده و در این راه از همه تجهیزات و متخصصان بهره میبرند، وظیفه روحانیت بسیار سنگینتر است و باید از دین با دفاع اصولی و صحیح و منطقی محافظت کنند.