به گزارش خبرنگار خبرگزاری«حوزه» در اصفهان، حجتالاسلام غلامرضا بهرامی مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان، در جمع طلاب جامعه المصطفی العالمیه گفت: فلسفه وجودی حوزه علمیه خواهران این است که بتوانیم با فرهنگ فاطمی و علوی آشنا شویم و این فرهنگ را در جامعه گسترش بدهیم، لذا اگر ارتقای سطح وجودی و علمی پیدا نکنیم درس خواندن در حوزه علمیه ارزشی ندارد ، طلبه حوزه علمیه باید یک جامعه باشد که با فرهنگ فاطمی عجین شود و برای او ماندگار شود نه فقط درس خوانده و فارغ التحصیل حوزه شود، آیا خواندن دروس حوزوی به تنهایی ما را به نتیجه می رساند؟
وی ادامه داد: آیا می شود انسان با فراگیری علوم ظاهری مبین فرهنگ الهی باشد.، در جامعه المصطفی انسان احساس می کند در یک جامعه بین المللی صحبت می کند چون هر کدام از شما در سطح دنیا به تبلیغ خواهید پرداخت، اگر بهره وری معنوی نداشته باشیم علوم ظاهری خیلی کاربرد ندارد
مدیر حوزه علمیه خواهران اصفهان تاکید کرد: باید انس و اتصالی با عالم غیب و علوم آسمانی پیدا کنیم؛ کسانی موفق و تاثیر گذار بوده اند که ارتباط معنوی داشته اند؛ اگر مناجات شبانه، ارتباط معنوی و توسل همیشگی و زیارت علی بن ابیطالب(ع) وجود نداشت، آیا امام خمینی، خمینی می شد؟
حجت الاسلام بهرامی ادامه داد: طلاب باید در قرآن غور کنند و جانشان با قرآن درآمیخته باشد و آن انس بگیرند، چرا که قرآن بهترین کتاب راهنما است که نیاز به فهم عمیق هم دارد.
حجت الاسلام بهرامی با بیان اینکه فراتر از کتاب و درس خواندن چیز دیگری هم لازم است و در کنار آن نیاز دیگری هست و آن فهم قرآن است اضافه کرد: باید یک اتفاق دیگری در زندگی ما بیفتد که راه آن توسل، تهجد و نماز شب است، مثل شیخ انصاری که هر روز نماز جعفر طیارش ترک نمی شد در حالیکه در فقر مطلق زندگی می کرد ولی این فقر را پذیرفته بود .
وی تاکید کرد: حوزه آمده ما را به معرفت برساند، ما را انسان کامل کند و به معرفت اهل بیت علیهم السلام برساند تا راه صحیح را طی کنیم و اگر رفتیم به حیات طیبه می رسیم.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان با تاکید بر اینکه باید به معنای واقعی وارد میدان طلبگی شویم تا بتوانیم بر روی جامعه تاثیرگذار باشیم، اظهار داشت: باید عالم ربانی و الهی بشویم والا طی کردن مدارج و کسب مدارک علمی در حوزه های علمیه به تنهایی مفید نیست.
وی تاکید کرد : باید مصداق عالم ربانی شویم که مجالست با آنها مردم را به یاد خدا می اندازد.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان با تاکید بر اینکه قرآن محور زندگی ماست و کتاب مکتوب هدایت بشر است با قرآن انس بگیریم، افزود: قرآن کتاب آموزشی تدریس است که هر لحظه باید بخوانیم و هر لحظه ما را ارتقاء معنوی می دهد، نماز هم همین گونه است و نماز امروز با نماز فردا متفاوت است و این تکرار نیست و هر آیه قرآن و هر تکرار آیات قرآن الهی «ثبت علی قلبی» و هر لحظه تکامل است و هر لحظه تثبیت قران در درون و جان ماست.
وی تاکید کرد: اگر به حیات طیبه برسیم می توانیم مبلغ دین باشیم و تمام زندگی با خواندن قرآن تحت تاثیر قرار گرفته و نورانی می شود و علوم حوزوی منهای ارتباط معنوی با علوم آسمانی کاربرد ندارد.