شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
یعقوب نژاد

حوزه/ نهادینه سازی قرآن مداری در میان مردم یکی از رویکردهای مهم معنویت گستری درسبک علوی است که با راهبرد نفوذ قرآن در زندگی جاری مردم از طریق فرا گیری، فهم و انس مستمر با قرآن به عنوان بهترین پایه ی تربیت اسلامی و معنویت پروری انسان پدید

به گزارش خبرنگار خبرگزاری«حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین محمد هادی یعقوب نژاد در کمیسیون تخصصی همایش بین المللی امام علی(ع) و معنویت جهان که در سالن اجتماعات دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه در قم برگزار شد به موضوع «راهکارهای متفاوت برای معنویت گستری» و «راهبرد نفوذ قرآن در زندگی عادی مردم» اشاره کرد و گفت: معنویت نیازی فطری و باور معنویت گرایی، مطابق با حس معنویت خواهی انسان است.

معاون پژوهشی پژوهشگاه علوم وفرهنگ اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی افزود: تردیدی نیست که خداوند اساس معنویات است؛ او می تواند قلب انسانها را متأثر از معنویات صادق نماید.

این محقق عنوان کرد: بخش مهمی از مناسک ادیان و ظایف مکلفان برای همین است که انسام معنویت گرا به نیاز فطری خود برسد.

این پژوهشگر ادامه داد: در منطق علی(ع)، تمسک و توجه ویژه به قرآن، که خدا و اساسنامه او برای بشریت است به پرورش درست جامعه اسلامی انجامیده و معنویت صادق را ایجاد و گسترش خواهد داد.

وی بیان داشت: نهادینه سازی قرآن مداری در میان مردم یکی از رویکردهای مهم معنویت گستری در سبک علوی است که با راهبرد نفوذ قرآن در زندگی جاری مردم از طریق فراگیری، فهم و انس مستمر با قرآن به عنوان بهترین پایه ی تربیت اسلامی و معنویت پروری انسان پدید می آید.

حجت الاسلام والمسلمین یعقوب نژاد عنوان کرد: همان گونه که سنت قطعی نیز مبین قرآن بوده و محوری مهم در معنویت گرایی درست، شمرده می شود.

معاون پژوهشی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی دفتر تبلیغات ادامه داد: در تراث ماندگار و خطبه های آن حضرت راه کارهایی از قبیل موارد اصرار بر فراگیری و فهم قرآن و استمرار آن، تأکید بر مطالعه، تدبر و انس با قرآن، ایجاد رویکردهای ارزش مدارانه به قرآن و استفاده از سنت معصوم و پرورش جامعه اسلامی براساس معارف ناب قرآنی ارائه کرده است.

این محقق افزود: این سبک هر چند در زندگی معنوی پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) نیز جریان یافته است ولی این نوشتار به تحلیل راهبردی مهم علی(ع) در این موضوع می پردازد.

313/40

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha