به گزارش خبرگزاری«حوزه»، حجتالاسلام والمسلمین کرمی، در نشست علمی «پاسخگویی قرآن به نیازهای معنوی عصر حاضر» به بررسی دلایل جاودانگی و خاتمیت قرآن کریم پرداخت و اظهار داشت: خاتمیت پیامبر(ص)، یکی از دلایل جاودانگی قرآن کریم به عنوان آخرین کتاب آسمانی است، زیرا هدایت بشر، که هدف اصلی از آفرینش است، تنها از این مسیر ممکن میگردد.
وی، در ادامه، با اشاره به آیات و روایات متعددی درباره خاتمیت پیامبر خاتم(ص) و دین مبین اسلام، به بیان نظرات اندیشمندان غیرمسلمان درباره اسلام و قرآن کریم پرداخت و گفت: «ولتر»، یکی از فیلسوفان غربی، که از مخالفان سرسخت اسلام و قرآن به شمار میآمد، پس از عمری مطالعه درباره اسلام اعتراف کرد: در آیین محمد(ص)، یک خدا را سه خدا نمیدانند. دینی که محمد(ص) آورد، از مسیحیت برتر است. خدایا، کاش همه ملتهای اروپایی مسلمانان را سرمشق خود قرار میدادند. «برنارد شاو»، یکی دیگر از اندیشمندان غربی نیز می گوید: من همیشه به دین محمد(ص)، به واسطه خاصیت زنده بودن عجیبش احترام گذاشتهام.
سخنران نشست مطالعه در زندگی اجتماعی کشورهای پیشرفته را اثباتکننده این مطلب دانست که پیشرفت صنعت و تکنولوژی، جوامع را از معنویت بینیاز ننموده و هر جا الگوی درستی برای معنویت ارائه نشده است، حتی در پیشرفته ترین کشورها، شاهد ظهور انواع فرقههای انحرافی و خرافی هستیم.
وی، در ادامه، اظهار داشت: هیچ کدام از مکاتب جدید بشری، مانند سوسیالیسم، لیبرالیسم، ماتریالیسم و...، به نیازهای معنوی بشر پاسخ نمیدهند و تنها این نیاز باطنی را نفی مینمایند.
حجتالاسلام والمسلمین کرمی، در ادامه، با اشاره به نمونههای عینی پاسخگویی قرآن به نیازهای معنوی بشر مانند نیاز به عبادت و پرستش، دعا و مناجات، دستیابی به آرامش و امنیت، پیدا نمودن مسیر درست زندگی و...، خاطرنشان کرد: دست نیافتن به پاسخ درست نیازهای معرفتی، موجب میشود انسان به پرستش انواع اجسام، حیوانات و نباتات متوسل شود که امروزه در جوامع گوناگون شاهد نمونههای مختلف آن هستیم.