به گزارش خبرگزاری«حوزه» از مازندران، حجت الاسلام محمد صادق فاضل دبیر سومین جشنواره استانی علامه حلی مازندران، امروز در مراسم اختتامیه سومین جشنواره استانی علامه حلی استان در دانشکده علوم قرآنی آمل با بیان این که پس از پیروزی انقلاب اسلامی بخشی از نخبگان حوزوی وارد عرصه سیاست و مسائل اجرایی شدند، گفت: بخشی از طلاب نیز بر اساس همان رسالت گذشته وارد عرصه تبلیغ شدند و در مدارس و دانشگاه ها و عرصه های تبلغی به فعالیت پرداختند.
وی با اشاره به این که متأسفانه در طول دهه های گذشته تعداد بسیار کمی از روحانیان وارد عرصه پژوهش شدند، خاطرنشان کرد: این در حالی است که مقام معظم رهبری چندین بار از این مسأله مهم به عنوان تمدن سازی اسلام یاد کردند.
حجت الاسلام فاضل با بیان این که عدم تبیین ضرورت پژوهش در حوزه های علمیه نتایج خوبی را با خود به همراه نداشته است، تصریح کرد: در حال حاضر بزرگترین آسیب و مشکلی که ما در مدارس علمیه با آن مواجه هستیم همین موضوع تحقیق و پژوهش است.
دبیر سومین جشنواره استانی علامه حلی مازندران با بیان این که نخستین جشنواره علامه حلی در سال ۸۷ برگزار شد، افزود: در آن جشنواره دو هزار و ۵۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که این تعداد آثار ارسالی در سال گذشته به ۲۵ هزار اثر افزایش یافته است.
وی همچنین به برگزاری سومین جشنواره استانی علامه حلی در مازندران اشاره کرد و با این که در نخستین سال برگزاری این جشنواره در سال ۹۴ شاهد برگزاری ۲۴۰ اثر به دبیرخانه این جشنواره بودیم، گفت: این تعداد آثار ارسالی در سالجاری به هزار و ۱۶۰ اثر افزایش یافته است.
حجت الاسلام فاضل با بیان این که جشنواره علامه حلی در سه سال برگزاری خود به اهداف از پیش تعیین شده خود دست یافته است، افزود: از لحاظ تعداد آثار ارسالی در این سه دوره شاهد یک رشد ۲۸ درصدی بوده ایم.
استاد حوزه علمیه مازندران در ادامه سخنان خود به شناسایی ارزیابان پژوهشی در سطح مدارس علمیه استان اشاره کرد و گفت: پس از جست و جو در کل استان اساتیدی که توانایی ارزیابی داشتند شناسایی و ساماندهی شدند و تعداد این افراد در این جشنواره سه برابر شده است.
حجت الاسلام فاضل با اشاره به این که از این تعداد آثار ارسالی هزار و 37 اثر مقاله، 87 اثر تحقیق پایانی، 20 اثر پایان نامه و سه اثر نیز کتاب بوده است، بیان داشت: همچنین 518 اثر مربوط به سطح یک و 437 اثر نیز مربوط به طلاب سطح دو بوده است.
وی همچنین با بیان این که این جشنواره فرصتی برای ارتقاء سطح پژوهشی حوزه علمیه استان بوده، گفت: یکی از مهم ترین عوامل موفقیت ما در جشنواره حمایت مدیران و معاونان مدارس علمیه بوده است.