شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
آیت‌الله استادی

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه گفت: یکی از کارهایی که باید در حوزه انجام شود، توجه به تفسیر است در تفسیر روایی می‌توان اجتهاد کرد و باید آیات را در آیینه آیات دیگر و احادیث ببینیم.

به گزارش خبرگزاری حوزه،آیت الله رضا استادی امشب در ششمین مجمع عمومی انجمن قرآن‌پژوهی حوزه علمیه که در دارالقرآن علامه طباطبایی برگزار شد با اشاره به اخلاص فوق العاده مرحوم علامه طباطبایی اظهار داشت: ایشان هیچ گاه توقع چیزی را از کسی نداشتند و به قدری متواضع بودند که روضه های عزاداری ایشان، در یک محفل بسیار کوچک در اطراف حرم بود.

ساده زیستی علامه حیرت آور بود

وی افزود: هیچگاه نماز جماعت علامه ترک نشد و ایشان نیز سعی می کردند همیشه مثل مردم عادی زندگی کنند و ساده زیستی عجیب ایشان خاص و عام را به حیرت آورده بود؛ این عوامل باعث شد که این مرد بزرگ تفسیر المیزان را بنویسد، این گونه خداوند ایشان را به چنین رفعتی رساند.

عضو جامعه مدر سین حوزه علمیه قم با اشاره به قداست لباس روحانیت گفت: نباید این جایگاه را نادیده گرفت، بلکه باید همواره برای تقویت آن تلاش و قداستش را حفظ کنیم و هر کاری که باعث از بین رفتن این قداست می شود را از ذهن خود دور کنیم.

آیت‌الله استادی با تاکید بر شناخت سیره و روش فردی، اجتماعی و علمی علامه طباطبایی بیان داشت: به این ترتیب می‌توانیم الگویی شایسته برای پیمودن مسیر طلبگی، تحصیل علوم دینی و قرآن‌پژوهی داشته باشیم.

از آسیب های اهل علم، متوقع بودن است

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه، بیان کرد: یکی از آسیب های اهل علم، متوقع بودن است؛ اینگونه رفتار ها عالم ساز است و سبک زندگی که مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند نیز همین شکل از زندگی است؛ زیرا روحانیون باید الگوی خود را پیامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) قرار دهند.

آیت الله استادی عنوان کرد: یکی از کارهایی که باید در حوزه انجام شود، تفسیر است و طلاب باید به این عرصه توجه بیشتری داشته باشند؛ در تفسیر روایی می‌توان اجتهاد کرد و باید آیات را در آیینه آیات دیگر و احادیث ببینیم.

 

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha