سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۶ ذیقعدهٔ ۱۴۴۵ | May 14, 2024
حجت الاسلام فرحزاد

حوزه/ کارشناس رسانه ملی گفت: بیشترین ضرباتی که بر پیکره یک جامعه وارد می‌شود به خاطر بی‌صداقتی است درحالی‌که باید پذیرش تمامی مسئولیت‌ها توسط افراد بر اساس صداقت صورت گیرد و اگر فردی در جایگاهی نیست که مسئولیت قبول کند، باید صادقانه از پذیرش مسئولیت امتناع نماید.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حبیب‌الله فرحزاد طی سخنانی که در صحنه‌های حرم بانوی کرامت برای زائرین پخش شد، اظهار کرد: همه اهل‌بیت(ع) یک اسم و چندین لقب دارند که به‌طور مثال امام صادق علیه‌السلام اسم اصلی‌شان جعفر(ع) و لقب معروف و مشهور حضرت نیز صادق(ع) است.

وی افزود: عبادت فقط نماز و ذکر و دعا خواندن نیست بلکه گوش سپردن به فضائل اهل‌بیت(ع) و آیات قرآن و روایت پای منابر اگر ثوابش بیشتر از عبادت نباشد کمتر نیست.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین فرحزاد خاطرنشان کرد: حضرت علی علیه‌السلام در روایتی می‌فرمایند اگر یک‌کلامی را بشنوی و به آن عمل نمایی ارزش و ثوابش از عبادت یک سال بیشتر است.

وی افزود: روایاتی که در باب ارزش تعلیم علم واردشده بسیار زیاد است و چه‌بسا گاهی گوش دادن به یک آیه قرآن می‌تواند زندگی انسان را متحول نماید که مصادیق تاریخی آن بسیار زیاد است.

استاد حوزه علمیه یادآور شد: صدق یعنی انسان راست‌گو باشد در زبان، گوش، چشم، معاشرت، کار وزندگی و… چراکه دایره صدق و صداقت بسیار وسیع بوده و می‌تواند تمامی شئونات زندگی انسان را شامل شود.

سخنران حرم بانوی کرامت خاطرنشان کرد: صدق در اعمال و رفتار، تطابق ظاهر و باطن و یک چهره بودن امری ضروری است چراکه منافقین همواره ظاهرالصلاح بودند اما از باطن فاسد و دچار پوسیدگی درون بودند.

وی تأکید کرد: بیشترین ضرباتی که بر پیکره یک جامعه وارد می‌شود به خاطر بی‌صداقتی است چراکه باید پذیرش تمامی مسئولیت‌ها توسط افراد بر اساس صداقت صورت گیرد و اگر در جایگاهی نیست که مسئولیت قبول کند باید صادقانه از پذیرش مسئولیت امتناع نماید و اجازه دهد افراد شایسته امور جامعه را بر عهده گیرند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین فرحزاد خاطرنشان کرد: قدم صادقانه برداشتن درراه دین وزندگی، سخن صادقانه بر زبان راندن، صداقت در خانواده و در میان همسران، صداقت با فرزندان و در مواجهه با دیگر افراد جامعه یک امر ضروری است که باید در جامعه نهادینه شود.

سخنران حرم بانوی کرامت تأکید کرد: اگر صداقت در جامعه نهادینه و رواج پیدا نماید پرونده‌های قضایی کاهش پیدا می‌کند و جامعه در مسیر اصلاح قرار می‌گیرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha