جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
کتابخوان

حوزه/ به مناسبت دهه کرامت، چهارمین نشست کتابخوان آنلاین با عنوان «دخترانه با کتاب» به همت اداره کل کتابخانه های عمومی استان قم و با همکاری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) و دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، در این برنامه فرهنگی که با حضور شماری از دختران نوجوان و جوان در حرم مطهر کریمه اهل بیت(ع) به صورت زنده از طریق فضای مجازی پخش شد، فاطمه گائینی، عضو نوجوان کتابخانه آیت الله خامنه ای به معرفی کتاب «شاخ دماغی ها» نوشته سیده عذرا موسوی پرداخت و افزود: این کتاب توسط انتشارات شهرستان ادب با شمارگان بالایی به چاپ رسیده و داستان آن به لحاظ محتوایی بسیار غنی و جذاب برای مخاطب است.

وی افزود: شخصیت های اصلی داستان دو نوجوان به نام های سهیل و نیلوفر هستند که داستان را روایت می کنند.

سپس رخساره محمدی، کتابدار جوان کتابخانه امام علی (ع) نیز به کتاب «خاطرات سفیر» نوشته خانم نیلوفرشادمهری اشاره کرد و گفت: این کتاب خاطرات دختر دانشجوی ایرانی است که در یکی از بهترین های دانشگاه فرانسه پذیرش می شود اما به خاطرحجابش از ورود او به دانشگاه انسم فرانسه خودداری می کنند و نیلوفر دانشگاه دیگری را برای ادامه تحصیل انتخاب می کند.

وی گفت: نیلوفر با حضور در خوابگاه، با دانشجویانی با فرهنگ ها و عقاید مختلف آشنا می شود و نگرش آنها را به چالش می کشد.

در ادامه، فاطمه جدیان، عضو نوجوان کتابخانه امام علی (ع) نیز کتاب «من میترا نیستم» نوشته معصومه رامهرمزی را معرفی کرد و افزود: میترا شخصیت اصلی کتاب معروف به زینب است که برادران و خواهرانش در جبهه مشغول فعالیت و کمک به رزمندگان اسلام هستند و میترا هم بخاطر سن کمی که دارد در مدرسه با برپایی برنامه های فرهنگی با موضوع انقلاب اسلامی و امام خمینی وهمین طور شرکت در نماز جماعت، رعایت مسئله حجاب و روزه داری، علاقه خود را به اهل بیت پیامبر و امام خمینی (ره) نشان می دهد که سرانجام توسط منافقین کوردل در راه بازگشت به منزل به شهادت می رسد.

همچنین زهرا حیدری، دختر نوجوان عضو کتابخانه آیت الله خامنه ای نیز با معرفی کتاب «آتیش پاره» نوشته فاطمه بختیاری ابراز داشت: داستان درباره دختری ۷ ساله به نام زهرا است که نامه هایی را برای رزمندگان می نویسد و جعفر نیز از همسایه هایی است که سال‌ها در جبهه بوده و هربار که زخمی می شده، اهالی روستا او را رزمنده همیشه زخمی می نامیدند. در این میان زهرا با ورود به خانه پدر و مادر جعفر، نامه های جعفر را برای پدر و مادر او می خواند.

نازنین فاطمه نحوی، عضو نوجوان کتابخانه یادگار امام (ره) نیز کتاب «کاش تو را می دیدم» نوشته مژگان شیخی را معرفی کرد و گفت: این کتاب توسط انتشارات قدیانی چاپ و منتشر شده که فرازهایی از زندگی بانو حضرت معصومه (س) را از کودکی، نوجوانی و جوانی به تصویر می کشد.

وی گفت: زیباترین بخش کودک، فرمایش امام کاظم(ع) درباره دخترشان حضرت فاطمه معصومه (س) بود که فرمودند: «پدرش به فدایش باد. »

در خاتمه این مراسم، فریماه جعفری فر، عضو نوجوان کتابخانه آیت الله خامنه ای به معرفی کتاب «سلام خدا جونم» نوشته فاطمه مسعودی پرداخت و گفت: این کتاب شامل ۴۰ نامه صمیمانه از زبان دختری ۹ ساله به خدای مهربان است. این دختر شخصیت اول داستان می باشد که درباره نکاتی همانند حیا، حجاب و نماز و ... به پروردگار نامه می نویسد و از علاقه خداوند یکتا به دختران نیز سخن می گوید.

گفتنی است شعرخوانی درباره مقام و منزلت حضرت فاطمه معصومه (س) توسط عاطفه جوشقانیان، دبیرمحفل ادبی انجمن استان و تقدیر از دختران نوجوان و جوان ارائه دهنده کتاب، پایان بخش نشست کتاب خوان «دخترانه با کتاب» بود.

۳۱۳/۸

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha