چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024
بندرعباس

حوزه/ تجمع اعتراضی مردم بندرعباس در محکومیت اقدام نشریه فرانسوی، با سخنرانی نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از بندرعباس، پیش از ظهر امروز تجمع اعتراضی مردم بندرعباس نسبت به هتک حرمت به ساحت پیامبر(ص) با حضور دوستداران پیامبر(ص)‌، مسولین استانی و با سخنرانی نمانیده ولی فقیه در استان هرمزگان برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین عبادی زاده در این تجمع گفت: آزادی بیان در غرب به معنی توهین به ادیان و اعتقادات یک و نیم میلیارد مسلمان تعبیر شده است و به بهانه آزادی بیان و آزادی بشر توهین به مقدسات تمامی ادیان را برای خود آزاد می دانند آیا مسلمان جهان بخشی عظیمی از این بشر را شامل نمی شود و از آزادی  اعقتادی برخوردار نیستند؟.

وی افزود: در هیچ یک از ادیان و کتاب های الهی توهین به دیگر ادیان مجاز شمرده نشده است؛  دین اسلام که کامل ترین دین الهی است حتی توهین به بت های بی جان که دارای عقل و شعور هم نسیتند را مجاز نداسته است زیرا برخی از مردم به این بت های بیجان اعتقاد دارند و آنان را مورد پرستش قرار می دهند.

عبادی زاده ادامه داد:  رئیس جمهور فرانسه به بهانه آزادی بیان و آزادی بشر توهین مجله مذکور را مجاز دانسته است، اما آیا ازادی بیان و بشر آن است که به اعتقادات یک و نیم میلیارد مسلمان توهین کنند؟ آیا این یک و نیم میلیارد مسلمان جهان جزو بشر محسوب نمی شوند و از آزادی های معمول نباید برخوردار باشند؟.

امام جمعه بندرعباس اظهار کرد: وعده الهی آن است که هیچ عهدی توانایی مقابله با دین خدا را ندارد  و مسیری که انقلاب اسلامی در حال دنبال کردن آن است به فضل الهی به سمت تحقق تمدن اسلامی می انجامد و هیچ رسانه و بنگاه خبرپراکنی هالیوودی نمی توانند مقابل وعده خدا ایستادگی کند.

 این مراسم با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • رضا IR ۱۵:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۰
    0 0
    در قانون بسیاری از کشورهای توسعه یافته و یا کشورهای مسلمان زن شریک اقتصادی و معنوی زندگی است و به همین دلیل پس از مرگ شوهر، به میزان نصف از اموال شوهر ارث می برد. خداوند در سوره نساء آیه 3 می فرمایند: « بنابراین از [دیگر] زنانی که شما را خوش آید دو و سه و چهار به همسری بگیرید». خداوند در سوره نساء آیه 12 می فرمایند: «و برای زنانتان چنانچه فرزندی نداشته باشید یک چهارم میراثی است که از شما به جای می ماند، و اگر فرزندی داشته باشید یک هشتم میراث حقّ آنان است». در این آیه تاکید شده است «برای زنانتان». یعنی اگر تعداد زن همان طور که در آیه سوم سوره نساء ذکر شده است چهار زن باشد هر زن در صورت بچه نداشتن یک چهارم و در صورت بچه داشتن یک هشتم ارث می برد. اما این وضعیت در مورد تک همسری چگونه می شود؟! آیا می توان این طور استدلال کرد که در صورت تک همسری مرد، زنی که بچه ندارد همه دارایی مرد را به ارث می برد و زنی که بچه دارد نصف دارایی او را؟! در صورت وجود چهار همسر برای مرد، زن در صورت بچه داشتن یک هشتم ارث می برد؛ اگر زن یکی باشد طبیعتا سهم زن می شود چهارهشتم یعنی نصف. با توجه به اینکه از زن و مرد در تمام ادیان الهی به عنوان شریک زندگی یاد شده آیا این تفسیر درست تر نیست؟!