پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
آمار وحشتناک تبعیض ضدمسلمان در بیمارستان‌های انگلیس

حوزه/ در تحقیقاتی که هافینگتون پست در همکاری با انجمن پزشکی اسلامی انگلیس انجام داده مشخص شد که آمارهای اسلام‌هراسی و تبعیض علیه پزشکان مسلمان، محجبه یا مردان ریش دار در بیمارستان‌ها بسیار بالاست.

به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه» به نقل از هافینگتون پست، کارکنان و پزشکان مسلمان در سرویس سلامت همگانی (بیمارستان‌های بریتانیا) از اسلام‌هراسی شایع و دائمی در کارشان شکایت داشته و از برخوردهای نژادپرستانه و ضداسلامی همکاران‌شان که در عین حال فرصت های شغلی و معاشرت در محل کار را از آنان دریغ داشته سخن گفتند.

انجمن پزشکی اسلامی انگلیس با همکاری بیش از ۱۰۰ کارمند بهداشتی در این کشور در یک نظرسنجی دقیق شرکت کرده که نتایج تکان دهنده‌ای در برداشت و نشان داد که ۸۱ درصد آنان اسلام‌هراسی یا نژادپرستی را به گونه‌ای تجربه کرده‌اند. ۶۹ درصد براین باور هستند که وضعیت از زمان آغاز کارشان در بیمارستان بدتر شده و بیش از نیمی از کارمندان (۵۷ درصد) نیز باور داشتند که اسلام‌هراسی مانع پیشرفت شغلی  آنان در سرویس سلامت همگانی شده است.

در این میان رقم خیره کننده ۴۳ درصدی کارکنان مسلمان که به خاطر اسلام‌هراسی مجبور به ترک محل کار شده‌اند به چشم می‌خورد.

اسلام هراسی ها گزارش نمی شوند

بسیاری از کارکنان مسلمان گفته‌اند که مجبورند با اسلام هراسی دائمی کنار بیایند و آن را گزارش نمی‌کنند زیرا از عواقب آن می‌ترسند و نمی‌خواهند شغل‌شان را از دست بدهند.

یک مشاور زن مسلمان گفت: اگر اسلام هراسی یک همکار را مدیر را گزارش دهید مثل این می‌ماند که مدرک پزشکی‌تان را دور انداخته باشید! این سازمان از افراد خودش در مقابل خارجی ها مثل یک خانواده محافظت می‌کند و طرف ما را نخواهد گرفت.

«نمادهای اسلامی داشتن» مثلا حجاب به سر کردن یا ریش بلند داشتن احتمال مواجهه با اسلام‌هراسی برای کارکنان مسلمان را در بیمارستان‌ها بیشتر می کند.

یک زن مسلمان می‌گوید که پوشیدن حجاب را در محل کار متوقف کرده است زیرا داشتن روسری مثل این می‌ماند که تابلویی دستم گرفته باشم و بگویم: مرا لگد کنید!

به علاوه عدم نوشیدن الکل نیز به معضلی برای مسلمانان تبدیل شده و از آنجایی که آن‌ها مشروبات الکلی نمی‌نوشند از فرصت‌های شغلی، داشتن رابطه با همکاران و معاشرت با آن‌ها خارج از محل کار محروم مانده‌اند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha