جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
علی گودرزی

حوزه/ دبیر علمی جشنواره کتابِ سال فرق، ادیان، اقوام و مذاهب حوزه از دریافت ۲۴۲ اثر در این جشنواره خبر داد و گفت: از بین ۲۴۲ اثری که به جشنواره رسید، ۵۰ اثر در قالب پایان نامه بوده و ۱۹۲ اثر نیز در قالب کتاب با محوریت چهار موضوع اصلی فرق، ادیان، اقوام و مذاهب پذیرفته شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام علی گودرزی با اشاره به جشنواره کتابِ سال فرق، ادیان، اقوام و مذاهب حوزه در سخنانی، گفت: این رویداد، بزرگ‌ترین رویداد علمی مجمع فعالان فرق، ادیان، اقوام و مذاهب (مفام) است که برای اولین بار در کشور برگزار گردیده است؛ در این جشنواره تا پایان مهلت ارسال آثار (۳۱ خرداد ماه ۱۳۹۹) مجموعاً ۲۴۲ اثر به دبیرخانه ارسال شده است.

وی افزود: با توجه به تخصصی بودن موضوع جشنواره و محدودیت هایی که برای پذیرش آثار در نظر گرفته شده بود، این تعداد آثار قابل توجهی است. لازم به ذکر است از بین ۲۴۲ اثری که به جشنواره رسید، ۵۰ اثر در قالب پایان نامه بوده و ۱۹۲ اثر نیز در قالب کتاب با محوریت چهار موضوع اصلی فرق، ادیان، اقوام و مذاهب پذیرفته شد.

دبیر علمی جشنواره کتاب سال فرق، ادیان، اقوام و مذاهب، شناسایی نویسندگان و آثار برتر و معرفی آنها به جوامع علمی را یکی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره دانست و افزود: در نظر داریم که از ظرفیت پژوهشگران در عرصه تقریب و همبستگی اقوام و مذاهب و مقابله با افکار و فرقه‌های انحرافی حداکثر استفاده را داشته باشیم.

حجت الاسلام گودرزی در مورد روند فعالیت اولین جشنواره کتاب سال فرق، ادیان، اقوام و مذاهب اظهار کرد: کمیته علمی این جشنواره متشکل از اساتید مطرح حوزوی و دانشگاهی بوده که دارای تخصص علمی و میدانی مرتبط با بخش های مختلف این جشنواره هستند و هر اثر در این دوره ابتدا توسط حداقل دو نفر از داوران ارجمند و سپس در کمیته علمی جشنواره مورد ارزیابی قرار گرفته است.

وی افزود: بنابراین پس از اتمام ارزیابی اجمالی آثار، ۳۷ اثر به ارزیابی تفصیلی آثار راه یافت و از میان آثار راه یافته به ارزیابی تفصیلی ۴ اثر در موضوعات ادیان، مذاهب، فرق و بخش ویژه به عنوان آثار برتر و ۷ اثر دیگر به عنوان آثار شایسته تقدیر توسط کمیته علمی جشنواره انتخاب شد.

دبیر علمی جشنواره کتابِ سال فرق، ادیان، اقوام و مذاهب در پایان خاطرنشان ساخت: با توجه به اتمام فرایند ارزیابی و مشخص شدن نفرات برتر این جشنواره، به نظر می رسد مرحله آخر این ره آورد علمی تخصصی که شامل معرفی آثار برتر و تقدیر از نفرات برگزیده می باشد، ان شاء الله در دهه فجر انقلاب اسلامی و با حضور نفرات برگزیده، مسئولین ارجمند، شورای مفام، اعضای محترم داور وکمیته علمی، و در محضر یکی از مراجع معظم تقلید در شهر قم برگزار گردد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • محسن IR ۰۶:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۷
    1 0
    جای لجن پراکنی متفرد خالیه