شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
دیدار

حوزه/ مدیرعامل مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق دفتر تبلیغات اسلامی گفت: دو ماموریت بصورت همزمان در مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق دنبال می کنیم از یک طرف طلبه ها روش های نو و مدل های جدید را پیدا کنند و از طرف دیگر فرهنگ سازی شود تا بخشی از هزینه های تولید محصولات فرهنگی را مردم پرداخت کنند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین محمد قطبی در دیدار با حضرت آیت الله علوی گرگانی که با حضور معاونین مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: در طول تاریخ تشیع، طلاب در عرصه تبلیغات دینی کارهای تبلیغی انجام می دادند و وظیفه و مأموریت این بود که معارف دینی برای مردم بیان شود تا ارزش های دینی برای جامعه تحقق پیدا کند.

وی بر ضرورت ارائه مدل ها و سبک های جدید تبلیغی با استفاده از ابزارهای نوین گفت: دفتر تبلیغات اسلامی از همان ابتدای انقلاب به فرمان امام خمینی(ره) تأسیس شد و در این چهل سال انقلاب، کارهای مختلفی انجام داده است؛ در این سال های اخیر که فضای مجازی، رسانه و میدان های جدید تبلیغی پیدا شد، لازم بود که مدل ها، روش ها و سبک های جدید تبلیغی هم علاوه بر سبک های سنتی که منبر، مساجد و پاسخ به سؤالات مردمی است، اضافه شود و نیازمند به استفاده از ابزارهای نوین و روز و تحول در عرصه ها و مدل های تبلیغ هستیم.

مدیرعامل مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق دفتر تبلیغات اسلامی با بیان اینکه این نهاد حوزوی برای استفاده از ابزارهای نوین برای کارهای تبلیغی، مرکزی را با عنوان «مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق» تأسیس کرده است، تصریح کرد: در این مرکز، گروه های تبلیغی و طلبه ها که توان دارند و دانش های جدید را یاد گرفتند و همت طلبگی و تبلیغی هم در وجودشان است، در این مرکز پذیرفته می شوند و آموزش ها و مشاورین لازم در اختیارشان گذاشته می شود تا بتوانند از روش های نوین برای تبلیغ و ترویج دین بهره بگیرند.

وی گفت: دو مأموریت به صورت همزمان در مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق دنبال می کنیم، اول اینکه طلبه ها روش های نو و مدل های جدید را شناسایی کنند و دوم اینکه فرهنگ سازی شود تا بخشی از هزینه های تولید محصولات فرهنگی را مردم پرداخت کنند.

مدیرعامل مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق با تأکید بر اینکه دو مأموریت اصلی این مرکز در کنار هم می تواند یک تحولی در میدان تبلیغ ایجاد کند، تصریح کرد: با این رویکرد، طلبه دیگر محتاج نیست که از یک اداره و ارگان کمک مالی دریافت کند، البته حمایت ها مطلوب است اما نمی شود همه بار هزینه ها را به دستگاه ها تحمیل کرد.

وی افزود: تلاشمان این است که دست کم سالانه ۲۰ الی ۳۰ گروه و حتی بیشتر از میان طلبه ها بتوانند به این قد و قامت برسند تا در قالب یک مؤسسه بزرگ فرهنگی در سطح کشور فعالیت هایی دینی، مذهبی و فرهنگی انجام دهند.

وی افزود: امروزه از دور دست ها فرزندان ما را با یک بازی کامپیوتری ساده تحت شعاع اندیشه و سبک زندگی خودشان قرار داده اند و ما هم می توانیم همین کار را انجام دهیم و چه بهتر که یک فرهنگ متعالی مثل اسلام و با یک دیدگاه متعالیِ شیعه علوی از همین ابزار در دنیا استفاده کنند و اگر طلبه ها در این زمینه ورود کنند، میدان مخاطبشان فقط ایران نیست، چون رسانه و فضای مجازی برای کل دنیا است.

حجت الاسلام والمسلمین قطبی با اشاره به اینکه نیازمند رهنمودهای حضرتعالی برای طلاب و مبلغین هستیم، اظهار داشت: علاوه بر اینکه باید روش های سنتی حفظ شود و البته از روش های نوین هم غافل نشویم، توفیقی شد که محضر حضرتعالی برسیم تا از رهنمودهایتان نسبت به طلاب استفاده کنیم که به جهت گیری های تحولی و نوین توجه بیشتری داشته باشند و هم توصیه هایتان نسبت به مردم که یک فرهنگی ایجاد شود تا بخشی از هزینه های فرهنگی هم تأمین شود.

وی با بیان اینکه مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق به تازگی با حضور دکتر ستاری «معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری» افتتاح شد و اکنون کار را شروع کردیم، خاطرنشان کرد: امیدواریم با دعای خیر شما بتوانیم مأموریت و وظیفه ای که داریم، بویژه در منظومه دفتر تبلیغات اسلامی که یک نهاد تبلیغی و حوزوی است، تکلیف شرعی مان را انجام دهیم، ان شاءالله.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha