به گزارش خبرگزاری «حوزه» از سمنان، حبیب الله خجسته پور، در نشست تخصصی کمیته همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان سمنان، اظهار داشت: امسال و سال گذشته به واسطه کرونا نظام تعلیم و تربیت با مشکلاتی مواجه شد، یک زمانی گوشی و فضای مجازی را از دانش آموز دور می کردیم اما در شرایط کرونا ضروری بود تا دانش آموزان با گوشی داشتن از نظام تعلیم و تربیت دور نمانند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان با بیان اینکه درست مواجه شدن با این مباحث برای نسل جدید و نسل ما لازم است، تصریح کرد: ما پای منبر بزرگ شدیم اما امروز دانش آموزان با ممبر ها در فضای مجازی سر و کار دارند؛ می طلبد که ارتباط خوبی با دانش آموزان شکل بگیرد و منبرها را هر چند به صورت مجازی دنبال کنیم.
وی با بیان اینکه در استان سمنان چه در حوزه های علمیه و چه در آموزش و پرورش ضرورت این آمادگی را احساس می کنیم، افزود: ما علاوه بر جایگاه اداری به عنوان اولیاء و پدر و مادر در جامعه این تغییرات و تعامل ها و همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش را احساس می کنیم.
خجسته پور با بیان اینکه ارتباط با این نسل جدید یک ظرافت های خاصی را می طلبد، خاطرنشان کرد: ما قرار است به عنوان کودکان دیروز، کودکان امروز را برای آینده تربیت کنیم، با ایده و طرح های دیروز، کودکان امروز را نمیتوانیم برای فردا حاضر کنیم، ارتباط بین نسلی و بین نسل امروز و گذشته و آینده، ظرافت های خاص خودش و تبحر خاصی را می طلبد.
وی با بیان اینکه اگر به دنبال کیفیت محوری باشیم، می شود اتفاقات خوبی را ولو در زمان ها و مدت های کوتاه رقم زد، گفت: باید فنون ارتباطی با نسل جدید را مسلط باشیم، طلابی که به مدرسه می روند باید با فضای مجازی و آسیب های آن و شبهات آن آشنا باشند.