پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
کد خبر: 949010
۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۳
ساسی مانکن

حوزه/ آیا بررسی کرده‌ایم که چرا این آهنگها بارها و بارها توسط افراد و به ویژه نوجوانان ایرانی دانلودشده است؟ آیا امکان گفت‌وگو را با نوجوان امروز ایران که به‌سادگی به‌محتوای این‌گونه ویدئوها دسترسی پیدا می‌کند، فراهم کرده‌ایم؟

خبرگزاری حوزه | ساسان حیدری‌یافته معروف به ساسی مانکن، کسی است که پس از دیدن اسکن جنین شش ماهه‌ای که در شکم همسرش است، با درآوردن ادای حرکات آن جنین، خوشحالی وصف‌ناپذیر خود را ابراز می‌کند؛ اما مدتی پس از گرفتن اقامت انگلیس و کنسرت لس آنجلس روابط خانوادگی به سردی گراییده و زمزمه‌ی سقط جنین از سمت او به گوش می‌رسد.

به راستی چرا چنین فردی با چنین پیشینه‌ی تاریکی در زمینه‌ی حقوق کودک، برای کودک و نوجوان آهنگ می‌سازد؟ آیا او این کار را از روی علاقه و عشق به این قشر انجام می‌دهد یا نه، دست‌های دیگری در کار است و او سودای به قهقرا کشاندن نسل جوان یک کشور و در نتیجه منحط کردن کل آن جامعه را در سر می‌پروراند؟

جای بسی تامل و تاسف است که چرا جامعه‌ی جوان و نوجوان و حتی کودک یک کشور اشتیاق زیادی به چنین حد از ابتذال دارد؟ چرا فرزندان این مملکت بایستی در چنین فضای مسمومی تنفس کنند؟ ‌ آیا خود ما علت این اعمال جلف و ناپسند ساسی مانکن نیستیم؟ شاید خود ما باعث شدیم او، تتلو و امثال آنها بی‌تربیت و بی‌اخلاق شوند؟

پورنوگرافی و ابتذال در موسیقی هر دو کارکردی یکسان دارند؛ شاید بتوان گفت ساختن سوژه‌های مصرف‌گرا و مکانیکی که از «انسان» به «ماشین‌های پول‌ساز» تنزل پیدا کرده‌اند هدف هر دو صنعت است؛ بنابراین در این دیدگاه محصولات فرهنگی نیز باید تنزل یابند تا به سطح «انسان‌های تک ساحتی» برسند.

موسیقی‌ای که قصه‌ی رنج و درد مردم را به فضای برهنگی و توحش آلوده کند دیگر موسیقی نیست؛ این موسیقی از «هنری عمیق و متفکرانه» به سطح «خالتور» و «شیش و هشت» تنزل پیدا کرده و در این موسیقی روابط عاشقانه هم به پورنوگرافی تبدیل شده‌اند.

برخی معتقدند سانسورها و محدودیت‌های بیش از حد در ایران باعث شده تا سلیقه‌ی موسیقی تنزل یابد. این بخشی از ماجراست و واقعیت دارد اما همه‌ی ماجرا نیست، چنانچه در همه جای این کره‌ی خاکی که چنین محدودیتهایی نیز وجود ندارد، این وضعیت دیده می‌شود و خواننده‌هایی همچون «نیکی مینانژ» یا «کاردی بی» همان کارکرد جنسی ساسی مانکن در ایران را دارند و اتفاقا جایزه‌های معتبر هم می‌گیرند یا خواننده‌ای مثل بیلی آیلیش جایزه گرمی می‌گیرد. اگرچه گاهی مرزبندی ها مشکل‌آفرین می‌شود ولی بایستی  از میان علل به وجود آورنده‌ی این فضا دنبال دلیل معتبرتری گشت.

 گروهی در ایران معتقدند که سیاست‌های فرهنگی موجب بروز چنین اتفاقاتی شده است.

مصداق بارز این نابسامانی فرهنگی، مدارس ما هستند؛ همین ساسی مانکن چند وقت پیش آهنگی را به نام جنتلمن خواند. این آهنگ در مدارس ما پخش شد و بچه‌ها با این آهنگ خواندند و رقصیدند و نهایتا چند مدیر و مسئول جابه‌جا شدند. آیا چنین واکنش‌هایی منطقی و راه علاج است؟

در عرصه‌ی فرهنگ و هنر، بدترین شیوه، حذف موضوع است؛ اینکه یک وزیر، یک معلم، یک مدیر یا غیره تغییر کند، مسئله حل نمی‌شود؛ فقط اینها مقصر نیستند بلکه مقصر، بسیاری از موسسات و نهادهای فرهنگی هستند که بودجه‌های کلان دریافت می‌کنند، ولی تاکنون هیچ قدمی برنداشته‌اند. اگر هم قدمی برداشته‌شده، ناکارآمد بوده است. ما هیچ‌گاه آسیب‌شناسی نمی‌کنیم ببینیم چه نهادهایی را باید حذف کنیم  و بودجه‌ها را باید بیشتر کجا خرج کنیم و کجا کمتر خرج کنیم و به چه جشنواره‌هایی نیاز داشته و به کدام‌یک نیاز نداریم. در مدارس چه موسیقی‌هایی را به بچه‌ها بدهیم که «جنتلمن» وارد نشود.

 اقدام مستهجن جدید ‫ساسی‌مانکن، هم خلاف عقلانیت است، هم خلاف انسانیت و هم خلاف قانون تمام کشورهای جهان.

وظیفه‌ی ما که در کشوری اسلامی با تمدنی چند هزار ساله زندگی  می‌کنیم این است که به شدت در امر پرورش قشر جوان کشور حساس و کوشا باشیم و به دنبال علل و عوامل ساخت این‌گونه موسیقی‌های خلاف عرف، خلاف اخلاق و علل بازدیدهای پرشمار افراد باشیم.

      

پرسش اینجاست:

آیا بررسی کرده‌ایم که چرا این آهنگها بارها و بارها توسط افراد و به ویژه نوجوانان ایرانی دانلودشده است؟ آیا امکان گفت‌وگو را با نوجوان امروز ایران که به‌سادگی به‌محتوای این‌گونه ویدئوها دسترسی پیدا می‌کند، فراهم کرده‌ایم؟ آیا فضای مجازی را به خوبی مدیریت کرده‌ایم؟ یا  این جوان را بدون آگاهی در مقابل چنین پدیده‌های شومی رها کرده‌ایم؟ یا به‌جای انکار کامل چنین محصولاتی که امکان درجه‌بندی سنی آن‌ها در این فضا وجود ندارد، به نیازهای آنان توجه کرده‌ایم، چشمان خود را نبسته‌ایم، و شرایطی ایجاد کرده‌ایم که این نسل در خفا و بی‌دفاع، خود را در برابر چنین محصولاتی تنهای‌تنها نبیند؟

 در همه جای دنیا، ارائه‌ی هرزه‌نگاری (پورنوگرافی) به کودکان ممنوع است و اگر کسی کودکان را به تماشای پورنوگرافی تشویق کند، با واکنش منفی مردم و دولت مواجه خواهد شد.

آینده‌ی ایران اسلامی در دستان همین کودکان و نوجوانانی است که در معرض انواع خطرات و آفات قرار دارند. دولت و مجموعه عوامل وابسته از قبیل وزارت اطلاعات، پلیس فتا و... بایستی به شدت با این‌گونه موارد برخورد کرده و کسانی که فضای مجازی را(ساسی مانکن) آلوده به این امور مستهجن می‌کنند سخت مواخذه کرده و بر اساس بند ۶ ماده ۱۰ قانون حمایت از اطفال و نوجوانان آنها را مورد پیگرد قانونی قرار دهند. قوه‌ی قضائیه به عنوان مدعی‌العموم، لازم است به جرم ترویج عامدانه فساد، در بین نوجوانان ایرانی" علیه او اعلام جرم کند. ایرانی هایی که در خارج از کشور ساکن هستند، بر اساس بند الف ماده ۳۴ کنوانسیون حقوق کودک می توانند مستقیما یا از طریق انجمن های حمایت از حقوق کودکان از این خواننده‌ی بی‌بندوبار شکایت کنند.

آهنگ، کلیپ ودابسمش جنتملن پخش شد، مدتی هم از اقبال خوبی برخوردار بود ولی به دلیل تکنولوژی پیشرفته، انفجار اطلاعات و اخبار، به زودی فراموش شد و هم اکنون با موج جدیدی از هجمه‌ی فرهنگی [آهنگ، کلیپ و دابسمش تهران توکیو] روبرو هستیم؛ آیا اگر زمانی که موزیک ویدئوی جنتملن پخش می‌شد، همه و همه، از مسئولین تا خانواده‌ها اقدامی در راستای مبارزه با ابتذال نهفته در این نوع موسیقی انجام می‌دادند، با پدیده‌ی فجیع‌تری روبرو می‌شدیم؟ تهران‌توکیو هم که فراموش شود فاجعه‌ای دیگر رخ خواهد داد. بایستی حقیقت موضوع که تهاجم گسترده‌ی فرهنگی نسبت به فرزندان این مرز و بوم است مورد بحث و تبادل نظر جدی مسئولان و متولیان امر قرار گیرد  و به شدت با آن مقابله شود.

 معلمان و خانواده‌ها دو بال آموزش و پرورش  هستند؛ آنها بایستی بسیار توجه کنند که چه آهنگهایی در مدرسه نواخته می‌شود؛ خانواده‌ها تبعات مخرب این آهنگها را به همدیگر گوشزد کنند، فضای شادی در خانواده برای فرزندان دلبند خود فراهم آورند؛ در واقع  اجازه ندهند که آثار تهی جای آثار غنی را در ذهن و تفکر عزیزانشان بگیرد.

     

طاهره کنگازیان کنگازی

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • گل نرگس IR ۱۴:۰۶ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۲
    55 0
    با سلام و احترام. تشکر از مطلب شما.
  • رهنما IR ۱۴:۳۰ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۲
    56 0
    بسیار عالی بود ای کاش تدابیری اساسی اندیشیده میشد
  • مردانی IR ۱۵:۲۹ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۲
    43 0
    ممنونم از سرکار خانم کنگازیان و پیگیری در مورد چنین برنامه ها یی،که باعث نابودی نسل نوجوان میشه،،، وبه امید ریشه کن شدن اینگونه کلیپ ها والوده کردن فضای مجازی
  • مریم غازی اصفهانی IR ۲۰:۵۰ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۲
    62 1
    بسیارعالی، موفق باشید ⚘
  • IR ۰۸:۲۸ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۳
    نظام جمهوری اسلامی اصل موسیقی را پذیرفته و در تمام شبکه‌های صدا و سیمای کشورمان -حتی شبکه‌های قرآن و رادیو معارف- انواع موسیقی‌ها پخش می‌شود؛ اما متأسفانه و با هزاران افسوس، در این رسانه ملی، هنر اصیل این مرزو بوم از جامعه دریغ شده و افراد نابلد به مدد رنگ و لعاب‌های تبلیغاتی و آهنگ‌سازی‌های رایانه‌ای و دیجیتالی به ارائه هنر نداشته خویش می‌پردازند و سخیف‌ترین ترانه‌ها را با آهنگ‌های گوش‌خراش به ذائقه مردم فرهنگ‌دوست کشورمان تحمیل می‌کنند!! آری! مسئولان و سیاست‌گذارانی که شخصیت ارزشمند هنرمندانی چون «استاد فقید محمدرضا شجریان‌ رحمةالله‌علیه، شهرام ناظری، سیدحسام‌الدین سراج» و... که «طی ده‌ها سال با تمرین و ممارست، در این عرصه صاحب تخصص شده و با دقت‌نظر و انتخاب‌های هوش‌مندانه سعی در ارائه ادبیات فاخر بزرگان ادب فارسی به جامعه امروز داشته‌اند» را، مورد بی‌مهری قرار داده و به‌صرف شذوذاتی در سهو لسان‌ها و اظهارنظرات -که در زمان و مکان خاص خود قابل تحلیل است- سانسور و بایکوت کرده و کنار گذاشتند، باید به این نیز می‌اندیشیدند که نسل جست‌وجوگر امروز، منتظر امر و نهی آن‌ها و معرفی آماتورهای ناشناس‌شان در برنامه‌های سفارشی چون «دورهمی» و... نمانده و خود به دنبال الگوهای کذایی می‌روند. مسئول اصلی این ناهنجاری‌های فرهنگی دقیقاً همان‌هایی هستند که عرصه خطیر فرهنگ و هنر را نیز با عینک امنیتی و سیاسی نگریستند. «از مکافات عمل غافل مشو، گندم از گندم بروید جو ز جو»
    • محسن IR ۱۶:۵۸ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۴
      احسنت، بسیار عالی بود.
    • معین IR ۰۲:۳۹ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۵
      ⭐اسلام هیچگاه اصل موسیقی(چه حلال آن وچه حرام آن)را تایید نکرده است. *اسلام مواردی مثل، باصوت زیبا خواندن قرآن وادعیه،مداحی،شعرسرودن ویا خواندن،و...وامثال اینها را تاییدکرده است،اما موسیقی(نواختن ویا گوش دادن)را هیچ گاه تایید نکرده است،وبلکه مذمت کرده است. *وما در هیچ روایتی نمیبینیم که توصیه به موسیقی کرده باشند.ودرسیره ی هیچ یک از۱۲۴۰۰۰پیامبر وهیچ یک از ائمه(ع)،درطول تاریخ نمیبینیم که به موسیقی توصیه کرده باشندویا خود موسیقی بنوازندویا گوش بدهند. *واگرموسیقی ذره ای فایده میداشت،قطعا خدا واولیاءخدا آنرا توصیه میفرمودند(همانطور که شعر وامثال آن را که دربالا نام بردیم تایید کرده اند،چون سودمندند.ونه مثل موسیقی مضرّ). *برای مزید اطلاع از نظراسلام درباره موسیقی،میتوانید به کتاب "موسیقی ازدیدگاه قران وحدیث" نوشته ی "دکترمحمدبیستونی" مراجعه کنید.[که نظر قرآن وروایات اهل بیت(ع)، وعلماوفقها وفلاسفه(ازجمله امام خمینی،علامه جعفری،ایت الله بهجت و...)،را درباره موسیقی بیان کرده است]. *واگرکسی بگویدکه گاهی مجبورهستم به گوش دادن موسیقی(مثلا برای رسیدن به آرامش! آنرا برای خود تجویز کند)،لااقل بداند که اصل موسیقی مورد تایید اسلام وعقل نیست ومذموم است،واین اشتباه را معتقدنشود که اصل موسیقی چیز خوب ومفیدی است. واینکه، تجویزموسیقی دراینگونه موارد(بافرض انکه اصل این تجویز را ازنظر عقلی بپذیریم)،ازباب عنوان ثانوی است.وباید به حداقل اکتفا شود. *سخنی از مرحوم علامه جعفری:[.....درجنگ‌های صدر اسلام که در حدود هشتاد جنگ بوده است هیچگاه مسلمین برای تهییج سربازان خود به موسیقی متوسل نمیشدند و بلکه آنها شعارهای واقعی را به طور دسته جمعی می‌گفتند و تحریک می‌گشتند. چنانکه در یکی از جنگ‌ها قریش شعار ذیل را با موسیقی و هیجان می‌گفتند(اُعْلُ هُبَلُ، اُعْلُ هُبَلَ:بلند باد هبل، بلند باد هبل)،مسلمانان هم در مقابل می‌گفتند(اَللّهُ اَعْلی وَ اَجَلَّ:خداوند بالا و بلندمرتبه است). .… با این که کفار از هرگونه وسایل موسیقی آن زمان برای تحریک سربازان خود استفاده می‌کردند مسلمانان "کوچکترین اعتنایی" به مسأله موسیقی نداشتند.....موسیقی موجب وصال نیست بلکه خیال وصال را در انسان تحریک می‌کند]. والسلام علی من اتّبع الهدی
  • نیره IR ۱۱:۲۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۳
    32 9
    عالی و قابل تامل و توجه است.
  • عبدالله IR ۰۸:۱۸ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۵
    جناب «معین» که نوشتید: «اسلام هیچگاه اصل موسیقی (چه حلال آن وچه حرام آن) را تایید نکرده است. ...»؛ (فارغ از صحت و سقم این ادعا که در جای خود قابل بررسی و تحقیق دقیق علمی است؛) توجه بفرمایید، این‌جا بحث بر سر تأیید یا رد موسیقی در اسلام نیست. بلکه می‌گوییم وقتی نظام جمهوری اسلامی اصل موسیقی را پذیرفته و در تمام شبکه‌های صدا و سیمای کشورمان -حتی شبکه‌های قرآن و رادیو معارف- انواع موسیقی‌ها پخش می‌شود؛ چرا از این ظرفیت برای ارائه‌ی آثار فاخر و ارزش‌مند این هنر که توسط پیشکسوتان این عرصه و عموماً با استفاده از ادبیات کهن فارسی ازجمله اشعار زیبا و آموزنده بزرگانی چون حافظ، مولوی، سعدی و... تهیه و تنظیم شده است، استفاده نشده و آثار بی‌کیفیت با متون کم‌ارزشی که هیچ تناسبی با فرهنگ و ادب و هنر غنی این مرز و بوم ندارند، در رسانه ملی کشورمان عرضه می‌شوند؟! فتأمل!
  • IR ۱۱:۲۱ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۵
    30 47
    اینکه تعدادمثبت ومنفی ها را خودتان دستکاری میکنید،خیلی تقلب ضایعی است. سایت شما که این همه بازدیدکننده نداره! ویکی از دوستانم از ۸صبح تا۱۰.۳۰صبح،دائما وتقریبا هردقیقه این خبر را بازدید میکرد.نتیجه این شدکه:فرضا در ۳۰دقیقه به طورتدریجی به مثبت های من اضافه میشدولی هیچ منفی ای اضافه نمیشد،ولی ناگهان در یک دقیقه به طور نجومی(مثلا۵۰ منفی)به من اضافه میشد![واین اتفاق چندین بار در طول صبح تکرار هم شد! ]. ونیز در مقابل را به طور نجومی مثبت اضافه کردید!وهمچنین برای دیگران. انچنان به من منفی اضافه کردیدکه دیگر کسی جرئت ندارد به من مثبت بدهد.چون میداندکه بخاطر کوه منفی هایی که به داده اید،مثبت دادن به او بی ثمر است ودیده نمیشود. وهمچنین به ان افراد دیگر انچنان مثبت اضافه کردیدکه دیگر کسی به انها جرئت منفی دادن نداردچون بیفایده است. وآنچه که ازقول افرادی ساختگی مثل عبدالله و...اوردید،معلوم است که خودتان نوشته ایدوعبدالله وافراددیگر،شخصیت هایی ساختگی اند. لعنت بر شما منافقانی که میخواهید موسیقی را در جامعه رواج دهیدوحتی انرا تئوریزه کنید.لعنت الله علی الظالمین. بقول سوره نوح:اللهم لاتزدالظالمین الا ضلالا. تامیتونیدازاین کارها بکنیدوماهم تامیتوانیم شما منافقان فرهنگی را لعنت میکنیم.هم به دنیایتان وهم به دینتان.که بی دین هستید بی دین تر شوید.کافر هستیدکافرتر شوید. وبیقین بدانید،آبروی شما وسایت حوزه نیوز را همه جا خواهم برد(که دستکاری وتقلب میکنید.ونیزاینکه منافق هستید). خیلی خوب شد که چهره ی پلید شما رسوا شد.وشما را شناختیم. درهرمجلسی که پیش بیایدازشماخواهم گفت.وبه سایت های خبری مختلف،این مطالب را خواهم گفت.

    پاسخ سایت: سلام و درود. ضمن سپاس خاضعانه از مشارکت شما، مخاطبان با دیدگاه‌های مختلف کامنت می‌گذارند و منتشر می‌شود و در خصوص مثبت و منفی‌ها احتمال حمله فنی و رباتیک به کامنت‌ها را رد نمی‌کنیم و احتمال آن وجود دارد و گاهی مسبوق به سابقه بوده است اما جمله‌ی نخست که بیان فرموده‌اید، تهمت بزرگی است. موفق و در پناه خدا باشید

    • عبدالله IR ۱۴:۰۷ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۵
      49 24
      هم‌وطن مومن و گرامی؛ سلام علیکم. گلایه شما به‌خاطر تعداد مثبت و منفی‌ها قابل درک است اما دوست عزیز، توجه شما را به چند نکته جلب می‌کنم: 1. «عبدالله» گرچه ممکن است نام مستعار باشد (هم‌چنان‌که احتمالاً «معین» نیز چنین است)، اما لزوماً نشان‌گر ساختگی بودن نظرات ارائه‌شده ذیل این نام نیست؛ و اصولاً رسانه و خبرگزاری رسمی (آن‌هم در حوزه علمیه) نیازی به چنین کار سخیفی ندارد که بخواهد نظرسازی کند. بنابراین به‌عنوان یک برادر کوچک، از شما که بحمدالله دغدغه دین و شریعت دارید، خاضعانه تمنا می‌کنم به راحتی عواقب گناه کبیره «تهمت» را به جان نخرید، که قابل جبران نیست؛ 2. کثرت یا قلت «مثبت» و «منفی‌»های یک نظر نیز لزوماً نشان‌گر میزان حقانیت یا بطلان آن محسوب نمی‌شود و شما بابت اعداد و ارقامی که با دکمه‌های صفحه کلید رایانه بالا و پایین می‌شود ناراحت و نگران نباشید؛ چرا که خوانندگان این نظرات، خود صاحب فهم و شعورند و «موافقت» یا «مخالفت‌»شان با این اعداد و ارقام تغییر نمی‌کند. بنده به شخصه اگر هزاران نفر نیز به یک متن «مثبت» زده باشند، چنان‌چه آن‌را قبول نداشته باشم، نوک سوزنی در تشخیص و نظرم تغییر حاصل نمی‌شود؛ 3. اما راجع به قصه‌ی پرغصه‌ی «موسیقی»! دوست گرامی؛ اولاً، التفات نفرمودید که بنده یادآوری کردم بحث بر سر تأیید یا رد آن نیست، بلکه سخن این‌جاست که وقتی نظام ما این هنر را به رسمیت شناخته و از آن در تمام شبکه‌های رسانه رسمی کشور استفاده می‌کند، چرا هنرمندان صاحب‌سبک و پیشکسوت را کنار گذاشته و از تازه‌به‌دوران‌ رسیده‌های ناشی بهره می‌گیرد که نه شعر درستی می‌خوانند، نه صدای خوبی دارند و نه آهنگ دل‌نشینی! ثانیاً، عنایت بفرمایید که درباره «موسیقی» نظرات مخالف و موافق -از حرمت مطلق تا حلیت آن- در طول تاریخ اسلام فراوان ابراز شده و علمای بزرگی از مرحوم ابونصر فارابی تا مرحوم آیت‌الله سیدمحمدحسن الهی طباطبایی (برادر بزرگوار و دانشمند حضرت علامه) به بحث و نظر علمی پرداخته‌اند؛ و مخالفت یا موافقت با این موضوع و هم‌چنین مخالف یا موافق بودن با موافقان یا مخالفان آن، کسی را از دایره اسلام خارج نمی‌کند. بنابراین لطفاً به راحتی مخالفان خود را «کافر» یا «منافق» مپندارید و مخوانید. از درگاه حضرت ارحم‌الراحمین جلت‌عظمته برای خود و شما، سعه صدر افزون‌تر در تحمل آرا و سلایق متفاوت مسألت دارم.
  • محسن IR ۱۶:۲۰ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۵
    38 32
    ماشاءالله به این همه شجاعت و یقین! چه پل صراطی ساختین و کافر و بی دین و منافق تعیین می کنین!!! این همه حرص و جوش واسه چندتا مثبت و منفی معنی داره واقعاً؟؟؟ دو ساعت و نیم نشستین دقیقه به دقیقه چک کردین؟! خدای من اینا چه وقت و حوصله ای دارن! مگه انتخابات ریاست جمهوریه که لحظه به لحظه رای می شمرید؟! شما اصلا به حرف این بنده خدا دقت نکردین که با زبون ساده نوشته باباجان حلال و حروم بودن موسیقی به کنار حالا که تلویزیون مون داره پخش میکنه اقلا مثل بچه آدم آهنگای درست درمون پخش کنه نه این جفنگیات رو! حالا شما هی بگو منافق! کافر! ترویج موسیقی! مگه خبرگزاری داره موسیقی پخش می کنه؟؟ تلویزیون خونه رو روشن و شبکه هاشو یکی یکی نگاه کنین ببینین کی داره موسیقی ترویج می کنه و چی رو به اسم موسیقی به خورد این ملت میده!
  • لسان الحق IR ۲۲:۰۶ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۵
    20 44
    جناب نیرنگهای شمارا روشن کرده اند. وتامیتوانید،ازاین اسم های مستعارمثل عبدالله ومحسن و...درست کنید. وتامیتوانید تحت نام این افراد،استدلالهای با مغالطه های اشکار بنویسید. وتامیتوانید،حرفهای مارا با تحریف درسایت نشان دهید. ماهم تامیتوانیم برعلیه شما نیرنگبازان،افشاگری در محافل مختلف میکنیم(هم من،هم جناب معین،وهم دوستان دیگر). لعنت الله علی الکذابین. اگرجرئت دارید این نوشته ها را درسایت نشان بدهید.

    پاسخ سایت: باسلام و درود. ضمن سپاس از همراهی و مشارکت همه بزرگواران، اما اینکه با یک آی‌پیip ولی با اسامی مختلف مانند معین و لسان الحق و ... پیام گذاشته شود، متناسب با روحیه دغدغه‌مندانه که در این پیام‌ها ابراز می‌شود نیست. خداوند همه را از ابتلائات خرد و کلان حفظ نماید. عاقبت به خیر و محفوظ باشید.

  • مهری یزدان پناه IR ۰۸:۲۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۶
    35 12
    باسلام وتشکر از خانم کنگازیان بسیار بسیار خوب وعالی و آموزش و تذکر در حد بالای واقعی ودرخو رفهم خانواده ها جهت آموزش فرزندان