جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ |۹ شوال ۱۴۴۵ | Apr 19, 2024
سیدتوفیق رضایی

حوزه/معاون تهذیب حوزه علمیه کردستان گفت: نکته قابل توجهی که در کلام رهبر معظم انقلاب اسلامی بسیار رخ می نمایاند، امید به آینده کشور و نظام بود و صلابت کلام معظم له نشان داد که ویروس کرونا شاید در ظاهر خسارت های جانی و مالی بسیاری برای کشور به دنبال داشته است، ولی هرگز نتوانست امید را از ملت ایران بگیرد.

حجت الاسلام سیدتوفیق رضایی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در استان کردستان اظهار داشت: در سالهای اخیر یکی از دغدغه های رهبر معظم انقلاب اسلامی پویایی در اقتصاد و تولید بوده است، به گونه ای که در نامگذاری این چند سال، نگاه دغدغه مندانه معظم له به اقتصاد مبرهن و مشهود بوده است.

این استاد حوزوی بیان کرد: نامگذاری سال ۱۴۰۰ تحت عنوان سال «تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها» شاید در نگاه اول حول محور اقتصاد بچرخد، ولی با اندک تأملی متوجه جامعیت این نامگذاری خواهیم شد.

وی ادامه داد: نامگذاری امسال نشان می دهد که در راستا و موازات تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، کشور نیازمند یک همنوایی و همصدایی هماهنگ و موزون در حوزه های مختلف دارد که اقتصاد تنها یکی از این حوزه هاست.

معاون تهذیب حوزه علمیه کردستان گفت: در لابه لای کلام رهبر معظم انقلاب نشانه هایی از نگاه ایشان به وقایع سال گذشته چه در سطح ملی و چه بین المللی نمایان بود، دغدغه مندی ایشان نسبت به  کرونا در ابتدای بیانات معظم له به عینه مشهود بود. ویروسی که به فرموده مقام معظم رهبری زندگی بشر امروزی که به نوعی به علم و تکنولوژی خود می نازد را به شدت متاثر گردید و بسیاری از شئونات جوامع انسانی را تحت الشعاع قرار داد.

وی افزود: نکته قابل توجهی که در کلام رهبر معظم انقلاب اسلامی بسیار رخ می نمایاند، امید به آینده کشور و نظام بود و صلابت کلام معظم له نشان داد که ویروس کرونا شاید در ظاهر خسارت های جانی و مالی بسیاری برای کشور به دنبال داشته است، ولی هرگز نتوانست امید را از ملت ایران بگیرد.

حجت الاسلام رضایی بیان کرد: مسئله دیگر در کلام رهبری، شکست توطئه های اقتصادی، سیاسی و حتی نظامی دشمنان در سال گذشته بود؛ سالی که دشمنان نظام دست به هر کاری زدند که این انقلاب را یا به حاشیه ببرند یا به سرنوشت عراق، سوریه و... دچار کنند که عزم ملی و اقتدار نظام و رهبری حکیمانه معظم له نه تنها امتیازی در این بخش ها به دشمن نداد، بلکه عملا مُهر شکست را بر پیشانی دشمنان منطقه ای و بین المللی به ویژه آمریکایی ها و اذناب منطقه ایش منکوب کرد.

استاد حوزه علمیه کردستان افزود: رهبری انقلاب اسلامی در بین کلام خویش اشاره ای به شعار سال گذشته یعنی «جهش تولید» داشتند و از سخنان ایشان هویدا بود که جهش تولید در سال ۹۹ محقق نشده، لذا امید است که امسال جبران کم کاری ها و تساهل برخی از دولتمردان شود.

معاون تهذیب حوزه علمیه کردستان گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام نوروزی امسال یادآوری کردند که «تحقق جهش تولید هم تأثیرات عمیق اقتصادی در کشور از جمله در مسئله ارزش پول ملی دارد و هم موجب اعتماد به‌نفس ملی، رضایتمندی عمومی و تضمین‌کننده امنیت ملی است».

حجت الاسلام رضایی ابراز کرد: البته ایشان به برخی از نکات مهم در تحقق نیافتن کامل جهش تولید در سال گذشته مانند مانع تراشی، قانون گریزی ها و... اشاره داشتند و این نشان می دهد که معظم له تسلط کاملی بر اوضاع اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و.... کشور داشته و دارند که این را باید یک عطیه الهی برای این ملت دانست.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری ضمن اینکه به علل محقق نشدن کامل جهش تولید در سال ۹۹ اشاره فرمودند، نقشه راه را برای سال پیش رو برای همه به ویژه دولتمردان و مسئولان ترسیم کردند تا جایی که ایشان به موضوع سرمایه گذاری در حوزه تولید و نیز تمرکزگرایی در هزینه های تولید سفارش هایی داشتند که بی شک این می تواند چراغ راه آینده اقتصادی این انقلاب و نظام باشد.

معاون تهذیب حوزه علمیه کردستان عنوان کرد: مسئله دیگری که در کلام نوروزی رهبر معظم انقلاب مشهود بود، نگاه ویژه ایشان به انتخابات ۱۴۰۰ ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا بود، انتخاباتی که در این برهه از تاریخ سیاسی ایران و منطقه بسیار سرنوشت ساز است تا جایی که این انتخابات می تواند بسیاری از مناسبات ملی و حتی فراملی را متحول سازد.

حجت الاسلام رضایی بیان داشت: معظم له سال ۱۴۰۰ را به علت در پیش بودن انتخابات را سالی حساس و مهم خواندند و فرمودند که «انتخابات خرداد ۱۴۰۰ و روی کارآمدن مدیریتهای جدید و احتمالاً تازه‌ نفس و با انگیزه‌های قوی، امسال را سالی بسیار مهم، حساس و تأثیرگذار در آینده کشور کرده است».

معاون تهذیب حوزه علمیه کردستان در پایان خاطرنشان کرد: مسئله بارز دیگری که در سخنان ایشان به عینه مشهود بود، بسیج عمومی همه دستگاه های دولتی و حتی بخش خصوصی برای حمایت از دولت آینده بود به گونه ای که از همه بخش های دولتی و خصوصی برای رفع موانع اقتصادی و تحقق صددرصدی «جهش تولید» خواستند که در این حرکت جهادگونه میدان داری کنند.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha