شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
آیت الله فاضل لنکرانی

حوزه/ رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم السلام گفت: اگر توانایی دارید مشکلات اجتماعی مردم را حل کنید، نگویید به من چه ارتباط دارد که مردم آب یا برق و مشکل دیگری دارند یا ندارند، امروز زمانی است که مبلّغ باید در این کارها به صورت جهادی وارد شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی در جمع طلاب پاکستانی مقیم قم که برای تبلیغ ماه رمضان عازم کشور پاکستان هستند، با بیان اینکه هر روز صهیونیست‌ها علیه اسلام و مسلمین و شیعیان خصوصاً علیه انقلاب اسلامی ما توطئه‌چینی می‌کنند، گفت:  نقشه‌های دشمنان دین باید بیان شود، منبری که نیاز زمانه‌ی بشر در آن ذکر نشود، هرچقدر هم بالای آن آیات قرآن و روایات خوانده شود، فایده‌ای نخواهد داشت.  باید از ذکر آیات و روایات استفاده کرد که الآن این آیه یا روایت بر شرایط روز چطور تطبیق پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه گاهی در بعضی از کلیپ‌ها ملاحظه می‌شود افرادی دنبال این هستند که دامنه بدعت‌ها و خرافات را در دین اسلام و مذهب اهل‌بیت(ع) گسترش دهند، افزود: خیلی مراقب این توطئه باشید. به مردم بگویید وظیفه دارید آنچه را که اسلام و اهل‌بیت علیهم‌السلام فرموده‌اند انجام دهید. آن نمازی را بخوانید که پیامبر و اهل‌بیت علیهم‌السلام می‌خواندند. خلیفه دوم بدعت‌گذاری کرد و دست روی دست گذاشتن را در نماز مطرح کرد، امروز هم بعضی‌ها اضافات دیگری به نام اهل‌بیت علیهم‌السلام طرح می‌کنند، این هم بدعت است و جایز نیست. مراقب بدعت‌ها باشیم و از دین و مکتب پاسداری کنیم.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از مبلغان خواست در هدایت مردم دخیل باشند و ادامه داد: پیامبر اسلام(صلی الله علیه و آله) فرمود کسی که انسانی را هدایت کند اگر تمام عالم را در کفه‌ای از ترازو قرار بدهند به سنگینی و ارزش عمل او نمی‌رسد.

آیت الله فاضل لنکرانی با اشاره به اهمیت شناسایی مشکلات منطقه محل تبلیغ گفت: یک مبلّغ باید اول جامعه‌شناسی کند که در منطقه چه خبر است؟ در ذهن جوان‌ها چه سؤالاتی مطرح است؟ چه شبهاتی در ذهن مردم وجود دارد و در جلسات تبلیغی پاسخ آن را مطرح کند تا موفق به تحکیم دین خدا شود، چرا که ما دنبال این هستیم که دین خدا را تحکیم کنیم و برای نسل‌های آینده این امانت را حفظ کرده و به آنها منتقل کنیم.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم السلام به طلاب و مبلغان توصیه کرد: اگر توانایی دارید مشکلات اجتماعی مردم را حل کنید، نگویید به من چه ارتباط دارد که مردم آب یا برق و مشکل دیگری دارند یا ندارند، امروز زمانی است که مبلغ باید در این کارها به صورت جهادی وارد شود. نظیر همین کارهایی که طلاب عزیز ما در قضیه کرونا و سیل و زلزله جهادگرانه انجام داده و وارد عمل شدند. شما هم اگر در منطقه‌ای مشکلی وجود دارد با ریش سفیدهای محل جلسات داشته باشید و دنبال حل آن باشید.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha