به گزارش خبرگزاری حوزه، از سیو دومین جشنواره بینالملل فیلم فجر، اولین روز از مهمترین رویداد هنری کشور از صبح امروز در محل کاخ جشنواره برج میلاد تهران و در سالن اهالی رسانه و منتقدان سینمایی آغاز شد.
ویژگی مهم برنامههای امروز آغاز نمایش فیلمها با نمایش فیلم سینمایی تحت عنوان «زندگی مشترک آقای محمودی و بانو» ساخته سید روحالله حجازی از دانشآموختگان حوزه علمیه بود.
سید روحالله حجازی که تاکنون چندین اثر سینمایی و تلویزیونی در کارنامه خود دارد در این فیلم تلاش کرده بود تا در دفتر یک ملودرام خانوادگی داستانی از مواجهه و مقابله سنت و تجدد در زندگی امروز مردم کشور ایران را نمایش بگذارد.
در فیلم زندگی مشترک آقای محمودی و بانو شاهد رویارویی دو خانواده از دو قشر متضاد سنتی و متجدد هستیم که ضمن بیان رخدادها و اتفاقات قصه، اشارات قابل تاملی به تضادها، تناقضها و ویژگیهای خاص زندگی در فضای مدرن و متجدد جهان امروز میشود.
در این فیلم مضامینی همچون وابستگی به تعلقات سنتی رکن خانواده روابط زناشویی و آسیبشناسی سبک زندگی غربی در جامعه ایرانی مورد تحلیل و توجه قرار میگیرد.
نمایش فیلم سید روحالله حجازی در اولین سانس از برنامههای امروز کاخ جشنواره فیلم فجر با استقبال قابل توجه منتقدین و اصحاب رسانه مواجه شد
از دیگر آثاری که طی امروز در سالن اهالی رسانه به نمایش در میآید میتوان به فیلم عاشقها ایستاده میمیرند ساخته شهرام مسلخی «گنجشکگ اشی مشی» ساخته وحید نیکخواه، غلامرضا رمضانی و مسعود کرامتی، «بیگانه» اثر بهرام توکلی و فیلم «سیزده» ساخته هومن سیدی اشاره کرد.
سیو دومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر از صبح امروز و با نمایش فیلمهای سینمایی در بخشهای مسابقه سینمای ایران (سودای سیمرغ) فیلمهای اول (نگاه نو) و فیلمهای خارج از بخش مسابقه ادامه خواهد داشت.
اما از نکاتی که در مورد فیلم زندگی مشترک آقای محمودی و بانو به لحاظ مضامین معنایی و مفاهیم تصویری میتوان به آن اشاره کرد جسارت در طرح موضوعات و تدبیر و تاملی است که نویسنده و کارگردان از موضوع نقد اجتماعی و آسیبشناسی سبک زندگی نسبت به مقوله تجدد و زندگی امروزی داشتهاند و این نکته زمانی ارزش مضاعف پیدا میکند که این نگاه از منظر یک کارگردان جوان به تصویر کشیده میشود که خود در کارنامه تحصیلات و تجربیات پژوهشیاش تحصیل در علوم اسلامی و حوزه علمیه را به همراه دارد.
یادآور میشود، فیلمهای مربوط به حوزه دین و مفاهیم اسلامی و همچنین آثاری که به نحوی با مقوله روحانیت و مفاهیم مذهبی سر و کار دارند در بخشهای بعدی و مجالهای آینده از نگاه منتقد سرویس علمی فرهنگی خبرگزاری حوزه مورد نقد و تقدیر قرار خواهند گرفت.