یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۱۹ شوال ۱۴۴۵ | Apr 28, 2024
علی اصغر ثنایی

حوزه/ همه فعالیت های ما نقش و سهم مهمی در اجرای منویات مقام معظم رهبری دارد، زیرا هر کدام از بخش های آن متناسب با درخواست ها و مطالبات ایشان از جامعه علمی و نخبگانی حوزه و دانشگاه راه اندازی شده است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام علی اصغر ثنایی در گفت‌وگو با خبرنگار ما با اشاره به سالروز تأسیس این دفتر اظهار داشت: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم صرف نظر از نام اولیه ای که داشت، از جمله اولین رویش های سازمانی در یک مجموعه حوزوی تشکیل شده به دست مبارک حضرت امام(ره) است.

 نمایی از سه دوره فعالیتی دفتر تبلیغات اسلامی از بدو تأسیس تاکنون

وی با بیان اینکه نخستین نهاد انقلابی که در حوزه توسط امام خمینی(ره) تأسیس شد، دفتر تبلیغات اسلامی است، گفت: این دفتر تاکنون سه دوره تطوری را طی کرده و متناسب با شرایط روز خودش را وفق داده است؛ این سه دوره عبارت از مرحله تأسیس، تثبیت سازمانی و نقش پررنگ آن در مباحث کاربردی از جمله دفاع مقدس و حرکت بر اساس مسأله محوری هستند.

معاون منابع انسانی و پشتیبانی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تصریح کرد: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم را می توان از سه حیث مورد بررسی قرار داد؛ نخست می توان آن را از ناحیه مؤسس آن یعنی حضرت امام(ره) مورد توجه قرار داد و باید دانست هنگامی که از این حیث به این دفتر می نگریم، یک قداست ویژه ای را دارا می شود، یعنی این نهاد تا زمان حیات حضرت امام(ره)، زیر نظر ایشان و بعد از ایشان نیز تحت نظر مقام معظم رهبری قرار گرفته و ایشان عنایت ویژه ای به آن دارند؛ به بیان دیگر، دفتر تبلیغات اسلامی از ابتدا تا کنون از نفس گرم امام راحل و مقام معظم رهبری بهره مند بوده است، از این رو قداست ویژه ای دارد.

 دفتر تبلیغات اسلامی نهادی برآمده از متن درون حوزه

وی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم را نهادی برآمده از متن درون حوزه دانست و تصریح کرد: دفتر تبلیغات اسلامی به صورت عمیق با دین، دینداری و مباحث حوزه علمیه گره خورده است و در اضلاع مختلف خود با دینداری مردم پیوند عمیق دارد؛ این نهاد از دل حوزه های علمیه سر برآورد و فعالیت های علمی، محتوایی و سازمانی خود را متناسب با ظرفیت حوزه علمیه ساماندهی کرد.

حجت الاسلام  ثنایی ضمن تبیین دوره های تطوری دفتر تبلیغات اسلامی، دوره مسأله محوری آن را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: بیش از ۱۰ سال است که دفتر تبلیغات اسلامی، عملکرد، مأموریت و کارکرد خود را بر اساس تطبیق فعالیت بر اساس حل یا کمک به حل مسأله متناسب سازی می کند؛ هیأت امنای محترم دفتر تبلیغات اسلامی از میان انبوه مسائل، تعداد مشخصی مسأله را برگزیده و برای حل آنها ساختار قطب های فکری و فرهنگی را به وجود آوردند.

 رضایت رهبر معظم انقلاب از فعالیت های دفتر تبلیغات اسلامی

وی با بیان اینکه از افتخارات دفتر تبلیغات اسلامی این است که مدال رضایتمندی رهبر معظم انقلاب از فعالیت های این دفتر را به همراه دارد، گفت: ما مفتخریم که برنامه های دفتر تبلیغات اسلامی در هیأت امنای منصوب از سوی مقام معظم رهبری مطرح و تصویب شده و با حضور رییسی فرزانه، مدیریت و اجرا می شود.

معاون منابع انسانی و پشتیبانی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در پایان خاطرنشان کرد: امروز باید دانست که همه جهت گیری ها و فعالیت های دفتر تبلیغات اسلامی، نقش و سهم مهمی در اجرای منویات مقام معظم رهبری دارد، زیرا هر کدام از بخش های آن متناسب با درخواست ها و مطالبات ایشان از جامعه علمی و نخبگانی حوزه و دانشگاه راه اندازی شده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha