شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسنی

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسنی، با بیان اینکه منطقی ترین راه اعتراض به وضعیت موجود، مشارکت بالا در انتخابات و انتخاب فرد اصلح است گفت: هر ۱۲ عضو شورای نگهبان به تکلیف دینی خود عمل می‌کنند و به دلیل برخورداری از دو ویژگی اجتهاد و عدالت دین خود را به خاطر دنیای دیگران نمی‌فروشند.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از تهران، جلسه آگاه‌سازی سیاسی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین عباس محمدحسنی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران، امیر دریادار خانزادی، فرمانده نیروی دریایی ارتش و جمعی از فرماندهان و کارکنان ستاد نداجا در مسجدالغدیر برگزار شد.

در این مراسم که به صورت وبینار برای فرماندهان سایر مناطق نیز در حال پخش بود، حجت الاسلام والمسلمین محمدحسنی اظهار داشت: نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران امروزه در نقطه اقتدار قرار دارد و روز به روز در حال پیشرفت در تمام زمینه های علمی و دفاعی است. کارکنان نداجا با حضور حداکثری خود در انتخابات و انتخاب اصلح باید برگ زرین دیگری برای سرنوشت این کشور را رقم بزنند چراکه شرکت در انتخابات ریاست جمهوری طبق بیان مراجع تقلید واجب و عدم  شرکت در انتخابات ، حرام و گناه کبیره است.

وی افزود: مشارکت حداکثری در انتخابات می‌تواند منافع ملت ایران را تأمین کند و اگر مشارکت در انتخابات بالا باشد مطمئنا قدرت وزیر امور خارجه کشور در آینده برای تعاملات با کشورهای خارجی بالاتر می‌رود اما اگر میزان مشارکت افراد در انتخابات کم باشد قدرت چانه زنی آور کاهش می دهد. مشارکت حداکثری در انتخابات یک جشن تکلیف ملی است و ترک آن توجیه منطقی ندارد.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تصریح کرد: مشارکت حداکثری در انتخابات وظیفه شرعی و ملی است که می‌توان از آن به عنوان علاج بسیاری از دردها یاد کرد. کارکنان نیروهای مسلح علاوه بر حضور خود باید خانواده خود و سایر نفرات را جهت حضور حداکثری در انتخابات تشویق کنند. شاید خیلی از افراد به خاطر مطلوب نبودن وضعیت فعلی کشور قصد مشارکت در انتخابات را نداشته باشند ولی منطقی ترین راه اعتراض به وضعیت موجود، مشارکت بالا در انتخابات و انتخاب فرد اصلح است. ما باید اطرافیان خود را توجیه کنیم که وضعیت موجود ناشی از انتخاب نادرست است. در هیچ مقطعی از تاریخ، رأی ندادن علاج کار نبوده و نیست. رأی دادن، تعیین سرنوشت و انتخاب اصلح علاج کار است.

حجت‌الاسلام والمسلمین به بیان ویژگی‌های رئیس جمهوری اصلح از نظر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) اشاره و خاطرنشان کرد: رئیس جمهور اصلح از نظر مقام معظم رهبری باید دارای شرایطی چون؛ عدم التزام به فساد، عملکرد انقلابی و جهادی، اعتقاد به توانمندی‌های داخلی، اعتقاد به توانمندی جوانان و مردمی بودن باشد.

وی در پایان در خصوص احراز صلاحیت‌ ۷ کاندیدا توسط شورای نگهبان گفت: شورای نگهبان متشکل از ۱۲نفر که شامل ۶ حقوقدان و ۶ فقیه است تشکیل شده که این افراد به وظیفه خود عمل می‌کنند. اعضای شورای نگهبان دین خود را به خاطر دنیای دیگران نمی‌فروشند.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha