به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام حجت گنابادینژاد معاون تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی در وبینار تخصصی «امام خمینی(ره) مجدد دین و مذهب در عصر کنونی» که عصر امروز به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) از سوی مدیریت زائران غیر ایرانی آستان قدس رضوی برگزار شد، به حدیثی از امام رضا(ع) اشاره کرد و گفت: «رحمت خدا بر کسی باد که دین و ولایت ما را زنده میکند. به حضرت گفته شد: چگونه امر شما را احیا و زنده می کند؟ حضرت فرمودند: علوم ما را یاد گیرد و به مردم بیاموزد؛ زیرا مردم اگر حُسن و حقایق کلام ما را بدانند قطعا از ما پیروی خواهند کرد».
وی بیان کرد: امروز در دنیا روششناسی و متدولوژیهای تبلیغ از مهمترین موضوعاتی است که مورد مطالعه و پژوهش محققان، اندیشمندان و بنگاه های تبلیغی قرار گرفته است، امام رضا(ع) در این بیان گوهر بار یک روش ابتکاری و در حقیقت تجربه تبیین، تبلیغ و احیا انسانیت را معرفی فرمودند.
حجت الاسلام گنابادی نژاد ادامه داد: امام رضا(ع) در این حدیث می فرمایند: اگر همه مردم محاسن کلام ما را بیاموزند مسیر هدایت و رشد آنها فراهم میشود؛ همچنین این امام همام در سخن دیگری که توسط راویان فراوانی از اهل سنت و شیعه به حدیث «سلسله الذهب» معروف شده است، به نوعی آرمان تبلیغی را تبیین می کند و از همین رو این حدیث از جایگاه والایی در میان احادیث ما برخوردار است.
وی افزود: امام رضا(ع) در این سخنان گوهربار از یک سو یک روششناسی تبلیغ و از سوی دیگر قله و آرمان تبلیغی که احیا مکتب توحید و معرفی راه خداشناسی برای نجات بشریت امروز است را مطرح میکنند.
این مقام مسئول در ادامه خاطر نشان کرد: امام رضا اگر در عمر شریفشان این دو مسیر را به بشریت تعلیم فرمودند ما نیز مفتخریم در عصری زندگی میکنیم که یکی از تربیت شدگان اهل بیت(ع) یعنی امام خمینی(ره)، نمونه عینی تحقق بیان حضرت رضا(ع)بودند.
وی یکی از دستاوردهای مبارک و ارزشمند امام خمینی(ره)، را تجدید حیات دینی در عصر کنونی دانست و گفت: این موضوع از ابعاد مختلفی همچون، احیا تفکر دینی در میان سیاست مداران، حیات مجدد دین، اعترافات غربیها به افزایش تلاش جهانی برای آشنایی با اسلام، جغرافیای جدید دینی و... قابل بحث و گفت و گوست.
حجت الاسلام گنابادی نژاد به تجدید حیات دینی و معنوی انسان معاصر از منظر امام خمینی(ره)، اشاره کرد و افزود: مقام معظم رهبری در این خصوص می فرمایند: انقلاب اسلامی هویت معنوی را در کل جهان زنده کرد وخیزش عظیمی را برای تمام ادیان بوجود آورد. همچنین دکتر سعید محمد الشعابی معتقد است، انقلاب اسلامی نه تنها در جامعه اسلامی بلکه در اکثر جوامع تاثیر بنیادی داشته است و بی شک هیچ رویدادی همچون پیروزی انقلاب اسلامی نتوانسته در جهان تاثیر گذار باشد.
وی با بیان اینکه در عصر انقلاب اسلامی شاهد رجوع و تمسک مسلمین و غیر مسلمین به اهل دین شدیم، گفت:پ بنگاههایی که رسالتشان دروغ پراکنی و خلافگویی است در بداهت و شفافیت و نورانیت حرکت نورانی امام نتوانستند کتمان حق کنند؛ در دهه ۶۰ شبکه بی بی سی انگلیس که به مناسبت نزدیک شدن قرن ۲۱ گزارشی تهیه کرده بود اعلام کرد، انقلاب اسلامی در ایران نه تنها برای ایرانیان بلکه تمام ادیان جهانی نقطه عطفی بود که از بازگشت میلیونها نفر به اصولگرایی مذهبی خبر میدهد.