زهرا نادی، بانوی طلبه کارآفرین مدرسه علمیه حضرت زینب(س) شهرستان ملایر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در همدان، با اشاره به فعالیت های تولیدی خود، گفت: از دید بنده طلبگی صرفا به معنای تحصیل دروس حوزوی نیست، بلکه راهی طولانی برای تبلیغ دین خدا است و تولید ملزومات حجاب و عفاف در راستای ترویج دین خدا می باشد.
وی افزود: با توجه به بالا بودن قیمت ملزومات عفاف و حجاب خصوصاً در سال های اخیر و پایین بودن قدرت خرید خانواده های مذهبی خصوصاً طلاب بزرگوار تصمیم گرفتیم با سرمایه اندک و توکل بر خدا با کمک و مساعدت مدیریت محترم مدرسه علمیه حضرت زینب(س) ملایر اقدام به تشکیل کارگاهی کوچک در مکان کانون دانش آموختگان حوزه مدرسه کنیم.
بانوی طلبه کارآفرین ادامه داد: ابتدا شروع به کار ما مقارن شد با شیوع ویروس منحوس کرونا که با توجه به نیاز جامعه شروع به تولید ۱۵ هزار ماسککردیم و بعد از آن با دریافت وام ۵ میلیون تومانی شروع به تولید مانتوهای پوشیده کردیم، ولی با توجه به بالا بودن قیمت پارچه مانتویی و تنوع مدل و پارچه در کنار تولید مانتو با کمک اداره کل دانش آموختگان و در اختیار گذاشتن پارچه های چادری با قیمت مناسب تر شروع به تولید و دوخت انواع و اقسام مدل های چادر و ساق و روسری با قیمت بسیار مناسب و دوخت رایگان کردیم که با این کار قیمت چادر و ملزومات حجاب به پایین ترین حد خود در شهر ملایر رسید.
وی اضافه کرد: در ابتدا فروش ما فقط مختص به خانواده طلاب بود و بعد از مدتی با توسعه کارگاه توانستیم خانواده های غیر طلبه را هم پوشش دهیم و در حال حاضر با در اختیار داشتن حدود ۱۰ عدد چرخ سردوز و صنعتی و تمام وسایلی که برای تولید انواع ملزومات حجاب لازم است توانایی تولید و ارسال انواع ملزومات حجاب به سراسر کشور را داریم.
نادی با اشاره به مشکلات، اظهار کرد: نداشتن سرمایه کافی و مکانی برای عرضه محصولات و بازار فروش از جمله مشکلاتی است که ما با آن مواجه هست. درخواست ما این است که از کارگاه های تولیدی کوچک حمایت ویژه شود.
انتهای پیام