پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
فدایی

حوزه/ مدیر گروه علمی اخلاق، تربیت و مشاوره اسلامی مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه(خواهران) به معرفی رشته اخلاق و تربیت اسلامی این مؤسسه پرداخت و گفت: ۷۰ طلبه در سه رشته اخلاق و تربیت، تربیت دینی کودک و نوجوان و مشاوره خانواده در این مؤسسه مشغول به تحصیل هستند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام محمدجواد فدایی  به معرفی رشته اخلاق و تربیت اسلامی مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه(خواهران) پرداخت و گفت: در گروه علمی اخلاق، تربیت و مشاوره اسلامی مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه(خواهران) حدود ۷۰  طلبه در سه رشته مهم اخلاق و تربیت، تربیت دینی کودک و نوجوان و مشاوره خانواده با رویکرد اسلامی مشغول به تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه گروه علمی اخلاق، تربیت و مشاوره اسلامی مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه(خواهران) در سال «تولید؛ پشتیبانی ها و مانع‌زدایی ها» بر ساماندهی پایان‌نامه‌ها به سمت موضوعات مورد نیاز این مقوله اهتمام دارد، افزود: این گروه تلاش کرده است تا با راه‌اندازی انجمن علمی گروه و ایجاد شبکه پشتیبان، حلقه‌های بحث و همدلی، برگزاری نشست‌های علمی در موضوعات جدید و متناسب با هر رشته و بهره‌گیری از بهترین اساتید قم، فضای علمی پویایی را برای طلاب فراهم کند.

مدیر گروه علمی اخلاق، تربیت و مشاوره اسلامی مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه(خواهران) در پاسخ به این پرسش که «اهمیت تحصیل در این سه رشته برای بانوان چیست؟» اظهار کرد: عالِم کسی است که وقتی از دنیا می‌رود جای او به راحتی پر نشود و فقدانش محسوس باشد؛ در حال حاضر ورای مشکلات اقتصادی به اذعان کارشناسان، دو مسئله اساسی جامعه، خانواده و تربیت نسلی آگاه و توانمند است.

وی ادامه داد: مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه(خواهران) با سه رشته «اخلاق»، «تربیت» و «مشاوره اسلامی» امیدوار است بتواند در پاسخ به نگرانی ها و نیازهای مهم جامعه نقش بسزایی ایفا کند، زیرا این موضوع یکی از مطالبات جدی مقام معظم رهبری است.

حجت الاسلام فدایی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون در پاسخ به این دو نیاز تلاش‌ درخوری در مقام ترویج و تبلیغ انجام می‌شود، اما در مقام تحقّق آنچه ضریب اثرگذاری تلاشها را افزون و دستیابی به اهداف را نزدیک می‌کند، وجود اساتید، پژوهش‌های کارآمد، مربیان متبحر و مشاوران کارآزموده به‌ویژه از میان بانوان است تا به استخراج، تبیین و ترویج دیدگاه‌های متقن و ناب دینی بپردازند و اولیا و مربیان و مشاوران را به این یافته‌های دانشی و مهارتی مجهز کنند.

وی اضافه کرد: امام جواد(ع) می‌فرمایند «هر کس بدون آگاهی کار کند بیش از آن که کاری را درست کند، آن را خراب می‌کند»، از این رو امروزه اصلاح در حوزه اخلاق اجتماعی یا اخلاق رسانه یا تربیت فرزند یا مداخله برای اصلاح در حوزه خانواده یک کار تخصصی و آموختنی است که همگان باید بدان اهتمام داشته باشند.

مدیر گروه علمی اخلاق، تربیت و مشاوره اسلامی مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه(خواهران) در پاسخ به این پرسش که «تحصیل در رشته تربیت دینی کودک و نوجوان چه اهدافی را دنبال می کند؟» گفت: علاقه‌مندان با تحصیل در این رشته‌ها و بهره جستن از تعالیم اسلامی و تلاش برای استنباط از منابع اسلامی با توشه‌ای همراه خواهند شد که می‌توانند با تدریس، پژوهش، فعالیت‌های تربیتی و تخصصی هم پاسخگوی نیازها باشند و هم به بالندگی جریان نورس تربیت اسلامی مدد برسانند و با رقم‌ زدن آینده‌ای پرارزش و مؤثر، به تعبیر مقام معظم رهبری، از رضای الهی خاطر جمع باشند.

وی اضافه کرد: در هر کدام از این سه رشته حدود ۳۰ واحد عمومی و ۶۰ واحد تخصصی گذرانده می‌شود که علاقه‌مندان می توانند برای آشنایی بیشتر با جزئیات، اهداف، واحدهای رشته و شرایط پذیرش به سایت مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه(خواهران) مراجعه داشته باشند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha