به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، سیده زهره برقعی در دیدار آیت الله اعراف که در دفتر مدیر حوزه های علمیه برگزار شد، گفت: خانم ها آمادگی بسیار زیادی برای فعالیت دارند، ولی احساس می شود که برنامه های آنها باید ویژه باشد و مهارت های آنها را بیشتر کند و آنها را برای حضوری قوی در اجتماع آماده تر نماید.
مدیر جامعة الزهرا(س) گفت: در گذشته علمایی چون آیت الله قدوسی و آیت الله شیرازی فعالیت های بسیاری برای برنامه ریزی مکاتب را پیگیری می کردند و به همین دلیل فارغ التحصیلان آن زمان، رشد معنوی و فرهنگی بسیار خوبی داشتند. به همین دلیل شورای سیاستگذاری حوزه خواهران و هیئت امنای جامعه الزهرا(س)، باید روی برنامه ریزی های اساسی کار کنند.
وی اظهارکرد: در حوزه سیاستگذاری باید دقت داشته باشیم که در ورطه تصدی گری نیفتیم. ارزیابی کمیسیون های شورای سیاست گذاری هم از نکاتی است که باید در حوزه توسعه فعالیت های حوزوی به آن توجه کرد.
خانم برقعی گفت: برنامه هایی برای کانون های استانی داریم. سیل کانون ها در مراکز استان ها و شهرستان ها تجمیع شدند و ظرفیت خوبی نیز از حیث شبکه سازی دارند.
وی ادامه داد: در این رابطه دوره های کوتاه مدت مهارت افزایی داریم که اگر بتوانیم این دوره ها را تا آبان ماه برگزار کنیم، می توانیم انتظار داشته باشیم که از آبان ماه این برنامه ها را در بخش های مختلف خود برگزار کنند.
مدیر جامعة الزهرا(س) بیان کرد: همین برنامه می تواند ما را در زمینه تبلیغ بین الملل نیز یاری کند و در حوزه دانش آموختگان نیز اجرا شود. نیازسنجی این فعالان از مهمترین برنامه ها است.
وی گفت: مدیر پروری و پرورش مدیر در حوزه فرهنگی از جمله خلأ های جدی است که باید به خوبی پر شود. شورای سیاستگذاری می تواند روی برنامه های کلان کار کند و بیش از آنکه مدیران دائما در کمیسیون ها حضور یابند وقت بیشتری برای کار در بخش های خود داشته باشند.
برقعی گفت: مدیری که باید در هفته در پنج جلسه کمیسیون شورای سیاستگذاری حضور داشته باشد، وقت کار ندارد. خوشبختانه شفافیت خوبی در این زمینه وجود دارد ولی باید کارهایی که مرتبط به این شورا و مدیریت است تسریع یابد.
وی گفت: یکی از پیشنهادات بنده، تاسیس مرکز رشد و فناوری بود. گویا مرکز مدیریت برادران نیز چنین طرحی داشته اند که در این زمینه باید از این گونه طرح های نو اندیشانه حمایت کنیم.
مدیر جامعة الزهرا(س) افزود: از جمله مهمترین کارهایی که در پیش روی داریم، احصای شغل ها و مناصبی است که خانم های طلبه می توانند در کشور فعالیت کنند. باید جامعة الزهرا(س) نیروهایی داشته باشد که بتوانند در تصمیمات ملی و استانی خود تاثیرگذار باشند.