به گزارش خبرگزاری حوزه، ویکی پاسخ از مهر ۱۳۹۹ شمسی، آغاز به کار کرده و در کمتر از یک سال به ۱۲۰۰ مقاله رسیده است، ویکی، قالبی است که بهترین امکانات را برای نمایش مطالب دانشنامهای در اختیار میگذارد.
خاطر نشان می شود: در مقالاتی که بارگذاری می شود اقتضائات محیط وب رعایت می شود:
· خلاصه بودن مطالب: مخاطب وب کم حوصله است و دوست دارد در کمترین زمان ممکن به پاسخ مورد نظر خود برسد به همین دلیل لازم است مطالب به خلاصه ترین شکل ممکن منتقل شود و از تفصیل غیر ضروری تا جای ممکن پرهیز شود.
استناد: اعتبار هر مطالب به استناد و ارجاع آن است و نمیتوان انتظار داشت مخاطب هر نوشتهای را بیچون و چرا بپذیرد.
بهینهسازی برای جستجو: در عناوین و حتی انتخاب کلمات باید اصولی رعایت شود که در نتایج جستجو محتوا بتواند بهترین جایگاه را کسب کند.
لینکدهی درونی: امتیاز ویکی اینست که در متن هر مقاله می شود کلمات و عبارات را لینک کرد تا مخاطب با محتوای بیشتری آشنا شود.
ویرایش جمعی: روی هر مقاله افراد مختلف کار میکنند و مقالات در جلسات داخلی مورد نقد و بررسی قرار گرفته و اصلاح می شوند.
چند زبانی: به زودی زبانهای غیر فارسی هم راه اندازی خواهند شد (۵ زبان).
بخشهای مختلف صفحه اول: صفحه اول هدف باید نمایانگر و ویترین محتوای داخل سایت باشد.
در ویکی پاسخ کلیه سوالات بر محور درختواره موضوعی دستهبندی شده است.
یکی از امتیازات ویکی پاسخ ، راه اندازی پورتال و درگاه های تخصصی است که مانند صفحه اول که گزیدهای از محتوای کل سایت را نمایش میدهد هر درگاه نیز محتوای مربوط با موضوع خود را به صورت خاص در معرض دید قرار میدهد. هر درگاه این فرصت را فراهم میکند تا محتوای سایت در یک زمینه خاص تکمیل و تقویت شود.
تاکنون درگاههای زیر در ویکیپاسخ راهاندازی شدهاند درگاه امام حسین: پاسخ به شبهات و سوالات در مورد امام حسین(ع) و قیام عاشورا، درگاه کرونا: مجموعه تولیدات مرکز با موضوع کرونا و بلایا، درگاه مهدویت: تولیدات مرکز با موضوع مهدویت و درگاه کتاب: فهرست کتابهای منتشر شده مرکز.
علاقه مندان می توانند دانشنامه مجازی پاسخ به شبهات (ویکی پاسخ) را به آدرس wikipasokh.com دنبال کنند.