یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
کد خبر: 978687
۲۷ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۰
اباذر جعفری

حوزه/ مدیرکل تبلیغ تخصصی معاونت فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی ، گفت: اگر بخواهیم فعالیت های فرهنگی قابل ارزیابی و تأثیرسنجی داشته باشیم، باید این فعالیت ها نقطه محور و مسأله محور باشند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، اباذر جعفری در نشست مشترک گروه های تبلیغی تخصصی و عمومی شهر قم بر لزوم مسأله محوری فعالیت های فرهنگی و تبلیغی تأکید کرد و اظهار داشت: فعالیت های فرهنگی زمانی قابل ارزیابی و تاثیر سنجی خواهند بود که مسأله محور باشند.

وی گفت: فعالیت های عمومی گرچه مفید است و خدمات فراوانی برای ایجاد یک جوّ فرهنگی مناسب و دینی صورت می پذیرد اما اگر بخواهیم این زحمات و خدمات مطابق با نیازها باشد، این فعالیت ها باید با محوریت "مسأله محوری" نقطه زن و در یک محدوده مشخص و قابل پایش انجام شود.

مدیرکل تبلیغ تخصصی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی ، تلاش در راستای شناخت نیازهای فرهنگی مخاطب را اولین قدم در عرصه فعالیت های فرهنگی دانست و تصریح کرد: اگر بخواهیم به صورت تخصصی یک فعالیت تبلیغی داشته باشیم، باید نقاط هدف خودمان را بشناسیم و استخراج کنیم.

وی، توجه به راه حل های چندجانبه یک مسأله را امری مهم برشمرد و افزود: پرداختن به ابعاد مختلف مسأله، نکته دیگری است که باید مورد توجه مبلغان محترم قرار گیرد؛ در حل مسأله باید یک راه حل چندجانبه مورد پیگیری قرار گیرد، مانند تبلیغ در زندان که معمولاً مبلغان برای افراد زندانی برنامه دارند، حال اینکه خانواده آن زندانی ها نیز نیازمند مباحث فرهنگی و تبلیغی می باشند.

جعفری با اشاره بر لزوم استفاده از قالب های مختلف در امر تبلیغ اظهار داشت: استفاده از قالب های مختلف در امر تبلیغ، در مؤثر واقع شدن فعالیت های مبلغان می تواند نقش به سزایی را داشته باشد؛ استفاده از قالب هایی مانند: اردو، مسابقه و موارد مشابه که بتواند در حل مسأله به ما کمک کند، باید در فعالیت های تبلیغی مورد استفاده قرار بگیرد.

وی گفت: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم این آمادگی را دارد که از تمامی قالب های مورد نیاز در مسیر فعالیت های تبلیغی حمایت کند.

جعفری ، استمرار فعالیت های فرهنگی را یکی از عوامل مهم تبلیغ موفق برشمرد و تصریح کرد: استمرار فعالیت های تبلیغی در قالب "پشتیبانی فرهنگی" جهت موفقیت در امر تبلیغ، یک امر لازم و بدیهی است؛ مبلغان برای این مورد یک مسیر ارتباطی میان خود و مخاطب ایجاد کنند؛ فضای مجازی می تواند یکی از راحت ترین این مسیرها باشد.

وی افزود: در دیداری که مسئولین دفتر تبلیغات اسلامی با رهبر معظم انقلاب داشتند، ایشان فرمودند: مبلغ وقتی در جایی تبلیغ می رود، باید افرادی را تربیت کند که اگر سال بعد نتوانست به آنجا برود، فعالیت های فرهنگی توسط آن فرد صورت گیرد. این سخن رهبر معظم انقلاب بر لزوم استعدادیابی و شناسایی فعالان فرهنگی به عنوان «مبلغ یار» دلالت می کند.

جعفری خاطرنشان کرد: مستندسازی و الگو قرار دادن فعالیت های صورت گرفته، از مهمترین بخش هایی است که باید به آن توجه کرد؛ فعالیت های مسأله محور و متمرکز، کمتر در سوابق فرهنگی و تبلیغی سازمان ها و حتی گروه های تبلیغی به چشم می آید؛ ضروری است این تجارب مستندسازی و برای دیگر گروه های تبلیغی الگو واقع شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha