یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۱۹ شوال ۱۴۴۵ | Apr 28, 2024
شهریاری

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، محور اصلی کنفرانس سال آینده را چگونگی تشکیل اتحادیه کشورهای اسلامی عنوان کرد و اظهار داشت: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در این باره کارهای نظریه پردازی را انجام داده و بر اساس آنچه ما به دست آورده‌ایم، ایجاد چنین اتحادیه‌ای کاری شدنی است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، نشست هم اندیشی شخصیت های اهل سنت استان های سیستان و بلوچستان، گلستان، گیلان، بوشهر، فارس و کرمانشاه با حجت الاسلام والمسلمین حمید شهریاری، دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار شد.

در این نشست حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری بر تأسیس اتحادیه جهانی کشورهای اسلامی تاکید کرد.

وی با بیان اینکه تشکیل این اتحادیه کار شدنی است، خاطرنشان ساخت: اتحادیه اروپا در حالی تشکیل شد که کشورهای عضو این اتحادیه در جنگ جهانی دوم حداقل ۷۰ تا ۸۵ میلیون نفر از یکدیگر را کشته بودند.

حجت الاسلام والمسلمین شهریاری با بیان این که اروپایی ها در جنگ جهانی دوم خونریزی های متعددی را انجام داده و از کشورهای یکدیگر کشتار وسیعی را انجام دادند، گفت: با تمام این مسائل این کشورها اختلافات را کنار گذاشته و در یک تصمیم عقلایی اتحادیه کشورهای اروپایی را تشکیل دادند.

وی ادامه داد: وقتی ما ‌گوییم باید کشورهای اسلامی اتحادیه داشته باشند، منظورمان این نیست که قوانین اساسی یا مرزهای یکدیگر را محترم نشمارند بلکه این کشورها می توانند واحد پول مشترک، موضع‌گیری‌های جهانی مشترک و تردد راحت تر مسلمانان در هر کشور اسلامی را دنبال کنند.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، محور اصلی کنفرانس سال آینده را چگونگی تشکیل اتحادیه کشورهای اسلامی عنوان کرد و اظهار داشت: مجمع  جهانی تقریب مذاهب اسلامی در این باره کارهای نظریه پردازی را انجام داده و بر اساس آنچه ما به دست آورده‌ایم، ایجاد چنین اتحادیه‌ای کاری شدنی است.

حجت الاسلام والمسلمین شهریاری در ادامه سخنان خود، پیام انقلاب اسلامی را بین‌المللی و جهانی عنوان کرد و یادآور شد: اگر ما می‌خواهیم پیام بین المللی انقلاب اسلامی را برسانیم باید رفتار های بین المللی هم داشته باشیم، یکی از اقتضائات رفتارهای جهانی و بین المللی این است که حقوق همه افراد را محترم بشماریم.

حجت الاسلام و المسلمین شهریاری بزرگ‌ترین پیام اجتماعی اسلام را عدالت دانست و گفت: بزرگترین قبح از نظر اسلام، ظلم است. ظلم در حقیقت عدم رعایت حقوق دیگران است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha