دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳ |۱۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 16, 2024
آیت الله ناصری

نماینده ولی فقیه در استان یزد گفت: دستگاه‌های متولی امر بر محتواهای آموزشی ارائه شده در مهدکودک‌ها نظارت کافی داشته باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری، در جلسه شورای معاونان آموزش و پرورش استان یزد با اشاره به اینکه به نظر می‌رسد آموزش و پرورش از سطح وزارتخانه تا شهرستان‌ها بیشتر درگیر کار تشکیلاتی و ستادی است، اظهار داشت: توان نیروهای آموزش و پرورش باید صرف برنامه ریزی برای امور آموزشی و تربیتی و تحول در سیستم آموزشی شود.

وی افزود: مسئله اصلی در حوزه آموزش و پرورش، ارتقای کیفیت آموزشی، ارتقای سطح تربیت دینی و تقویت تفکر، تعقل و تدین در دانش آموزان است و این مهم باید به عنوان یک اولویت مدنظر مسئولان آموزش و پرورش باشد در حالی که در مواردی احساس می‌شود، کارهای ستادی اصل و این موارد، به عنوان حاشیه مدنظر قرار گرفته است.

امام جمعه یزد ادامه داد: اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ضروری است، زیرا سبک آموزشی ما بر اساس تفکر و تعقل نیست و سیستم و سبک آموزشی ما باید متحول شود ضمن اینکه قدرت تعقل و تشخیص حق از باطل باید از دوران کودکی آموزش داده شود که این مهم در سیستم آموزشی ما مورد غفلت قرار گرفته شده و اجرای سند تحول می‌تواند خلأهای موجود را پر کند.

نماینده ولی فقیه در استان یزد یادآور شد: متاسفانه امروز به واسطه کلاس های آنلاین و غیر حضوری، فضای مجازی تاثیر بالایی روی دانش آموزان گذاشته است و گاه آثار نامطلوبی در سبک زندگی آنها ایجاد می کند که لازم است معلمان و مربیان در این زمینه وارد عمل شوند و هدف زندگی را به دانش آموزان نشان دهند، به آنها الگو معرفی کنند و فطرت الهی آنها را بیدار کنند.

وی بیان کرد: مهدهای کودک بسیار حائز اهمیت هستند، زیرا محتوایی که این مراکز در سنین پنج و شش سالگی به کودکان ارائه می دهند، می تواند در هویت، تفکر و تعقل آنها اثرگذار باشد، بنابراین نیاز به نظارت جدی بر محتواهای ارائه شده در این مراکز است.

آیت الله ناصری تصریح کرد: به تحول آموزش در مهدکودک‌ها نیز توجه شود و کودکان ما باید از سنین پایین با الگوهای درست و قوی آشنا شوند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مسئله جمعیت، عنوان کرد: جمعیت ما به سمت پیر شدن پیش می رود و اگر همین جمعیت جوان را نیز تربیت و تقویت نکنیم، کشور در آینده با مشکل نیروی انسانی مواجه می شود.

امام جمعه یزد اظهار کرد: به آموزش های قرآنی در مهدکودک ها و مدارس توجه شود، و امروز کودکان را باید به نحوی تربیت کنیم که افرادی معتقد، متدین، متعهد، با اخلاق، دلسوز و ولایتمدار بار بیایند تا بتوانند برای آینده کشور منشأ اثر و خیر و برکت باشند.

وی ادامه داد: در دانشگاه فرهنگیان نیز باید معلمانی متعهد تربیت شوند تا بتوانند دانش آموزانی دلسوز، خلاق، متعهد و کارآمد تربیت کنند.

امام جمعه یزد تصریح کرد: در مدارس و دانشگاه ها باید دانش آموزانی تربیت شوند که بعد از فارغ التحصیلی از دانشگاه، کارآفرین شوند. امروز بیشترین آمار بیکاری استان یزد مربوط به فارغ التحصیلان دانشگاهی باشد.

وی تاکید کرد: دشمنان می‌خواهند کشور ما در همه زمینه‌ها به خارج از کشور وابسته باشد تا به واسطه استقلال و رشد علمی، قدرت پیدا نکنیم و برای تحقق این هدف خود از هیچ تلاش و برنامه ریزی در کشور ما دریغ نمی کنند و این برنامه ریزی را از ۱۰۰ سال پیش در سیستم آموزشی ما آغاز کرده‌اند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد نیز در این نشست اظهار کرد: در مرکز استان یزد برای احیای مدارس تخریبی و جایگزینی مدارس در مرکز استان نیاز به ۲۴۵ آموزشگاه ۱۲ کلاسه داریم.

موحدی فر عنوان کرد: ۲۳۵ مدرسه نیز در بقیه شهرهای استان یزد کمبود داریم که برای رفع این مشکلات تلاشهایی در حال انجام است که امیدواریم به نتیجه برسد.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha