به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، معصومه آمره با اشاره به اهمیت توزیع عادلانه سرانههای اجتماعی در میان شهروندان قمی، اظهار کرد: میتوان فرهنگ وقف را در احداث و توسعه فضای سبز محلات محروم و کم برخوردار شهر قم ترویج کرد.
وی با بیان اینکه آثار مدارس خیرساز میتواند به الگویی برای توسعه وقف در سایر خدمات اجتماعی تبدیل شود، عنوان کرد: با فرهنگسازی عمومی در سطح کشور برای سوق دادن خیرین به مدرسهسازی و ترویج این امر با اهمیت، امروز چند هزار مدرسه خیرساز ساختهشده که بخش مهمی از نیاز به فضاهای آموزشی را تأمین کرده است.
نائب رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر قم، تأکید کرد: با توجه به تأمین منافع عمومی و توسعه فضای سبز بهویژه در مناطق کمبرخوردار میتوان نیات واقفین را در راستای رشد و گسترش این سرانهها فرهنگسازی و هدایت کرد.
وی با اشاره به ارتباط مناسب شهرداری و اداره اوقاف گفت: لازم است کارگروه و کمیتهای تشکیل شود تا تمام مواردی که امکان همکاری در خصوص آنها وجود دارد را مورد بررسی قرار داده و در راستای منافع شهر، امکان تبدیل موارد وقفی به احسن فراهم شود.
عضو شورای اسلامی شهر قم تصریح کرد: واقف زمانی که متوجه شود نیت وی در وقف به زیبایی محقق شده و اثربخشی مطلوبی در شهر و در بین شهروندان داشته از اقدام خود خرسند شده و انگیزه این قبیل از موقوفات در بین سایر واقفین ترویج میشود.
خانم آمره در پایان یادآور شد: شهرداری با اقدامات فرهنگی و ایجابی باید شهر و شهروندان را برای دهه وقف آماده کند تا شهروندان به اهمیت این موضوع بیش از همیشه پی ببرند.
انتهای پیام ۳۱۳/۱۷