یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
اميرحسين احمدنيا

حوزه/ معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان گفت: هزار پایگاه سلامت محله در مساجد داریم که فعالیت‌هایی مانند غربالگری، مشاوره پزشکی و... را انجام می‌دهند.

حجت‌الاسلام امیرحسین احمدنیا، در گفت‌وگو با خبرگزاری حوزه در مشهد گفت: در دو سال گذشته و با توجه به شیوع گسترده بیماری کرونا، جامعه ما و جهان با محدودیت‌های متفاوتی روبه‌رو شد و کادر پزشکی و درمان مجاهدانه در این عرصه خدمت کردند.

وی با تأکید بر اینکه بر همه واجب است که به کمک کادر درمان بشتابیم و هرچه عقلا و شرعا به ما توصیه شده در جلوگیری از این بیماری به کار ببندیم، گفت: یکی از مواردی که متخصصان کشورمان و در سطح جهان توصیه می‌کنند، واکسیناسیون است، البته با قید عمومی؛‌ یعنی واکسن زمانی تأثیر می‌گذارد که اکثر یا تمام افراد جامعه که شرایط سنی را دارند آن را دریافت کنند.

معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان افزود: رهبر معظم انقلاب با دریافت واکسن ایرانی برکت، حجت را بر ما تمام کردند و از این رو همه به ویژه طلاب می بایست به‌عنوان عملی دینی و عقلی، اقدام کنند و البته کته در شرایطی نیز این عمل واجب می‌شود.

حجت‌الاسلام احمدنیا با اشاره به لزوم دعوت و قانع‌کردن مردم برای دریافت واکسن در مسیر برچیده‌شدن بیماری از جامعه، گفت: بعضی از مساجد شهرها و روستاهای استان‌های خراسان در این ایام به‌عنوان مراکز واکسیناسیون فعال شده و شهرداری‌ها نیز فضاهای عمومی را در اختیار مردم قرار داده‌اند که از این جهت مشکلی برای دریافت واکسن وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه طبق گزارش‌های دریافتی، ائمه جماعات مساجد در این ایام عملکرد بسیار خوبی داشته‌اند، گفت: ۳ هزار پایگاه سلامت محله در مساجد داریم که فعالیت‌هایی مانند غربالگری، مشاوره پزشکی و... را انجام می‌دهند و امامان جماعت نیز در مسیر اقناع سراسری برای تزریق گسترده واکسن تمام تلاش خود را به کار گرفته‌اند.

انتهای پیام/۳۱۳/۲۵

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha