یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
خانم میرکریمی

حوزه/ مدیر مرکز تخصصی و پژوهش‌های اسلامی الزهراء(سلام‌الله‌علیها) گرگان تصریح کرد: امروز قدم‌های خوبی نسبت به بسیج در حوزه‌های علمیه برداشته ‌شده که انتظار می‌رود طلاب بسیجی در کنار دانش‌افزایی و تقویت بنیه علمی به انتقال مفاهیم صحیح انقلاب و اسلام بپردازند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از گرگان، خانم مریم میرکریمی در جمع کارکنان و اساتید مجموعه حوزوی الزهراء(سلام‌الله‌علیها) گرگان با تبریک فرارسیدن هفته بسیج، این هفته را فرصتی مغتنم برای انتقال عالمانه تفکر بسیجی در جامعه برشمرد و بیان کرد: بسیج ماندگارترین یادگار معمار کبیر انقلاب اسلامی و از درخشان‌ترین برگ‌های زرین انقلاب شکوهمند اسلامی است که در پنجم آذر ماه سال ۱۳۵۸ فرمان تشکیل آن صادر شد.

وی افزود: بسیج، در تاریخ انقلاب اسلامی نه به عنوان یک نهاد نظامی، بلکه به عنوان یک مکتب فرهنگی و ارزشی و کلمه طیبه‌ای که در بین همه اقشار ملت ایران ریشه دوانیده است، مطرح می‌شود.

مدیر مجموعه حوزوی الزهراء(سلام‌الله‌علیها) گرگان، با استناد به کلام بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) تصریح کرد: «تشکیل بسیج در نظام جمهوری اسلامی ایران، یقیناً از برکات و الطاف جلیه خداوند تعالی است که بر ملت عزیز و انقلاب اسلامی ایران ارزانی شد».

میرکریمی خاطرنشان کرد: در ارزش و فضیلت تفکر بسیجی همان بس که مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله‌خامنه‌ای(مدظله‌العالی) می‌فرمایند: «بسیاری از پیشرفت‌ها و موفقیت‌های نظام اسلامی در عرصه‌های مختلف مرهون تفکر و میل بسیجی است»، تفکر بسیجی نوای دلنشینی است که اگر در کشوری طنین‌انداز باشد چشم طمع دشمنان و جهان خواران از آن دور خواهد بود.

وی اظهار کرد: بدیهی است بسیج و بسیجیان باید به الگویی برای جوانان و آزادی‌خواهان داخل و خارج کشور تبدیل شوند و این امر دشمنان را به هراس خواهد انداخت، زیرا نفوذ تفکر بسیجی در اقصی نقاط جهان، غیر قابل انکار است.

مدیر مرکز تخصصی و پژوهش‌های اسلامی الزهراء(سلام‌الله‌علیها) گرگان تصریح کرد: امروز قدم‌های خوبی نسبت به بسیج در حوزه‌های علمیه برداشته ‌شده که انتظار می‌رود طلاب بسیجی در کنار دانش‌افزایی و تقویت بنیه علمی به انتقال مفاهیم صحیح انقلاب و اسلام بپردازند.

میرکریمی، مهم‌ترین و اصلی‌ترین ویژگی بسیجی را دینداربودن معرفی کرد و ادامه داد: دینداری، هویت یک بسیجی، مایه سعادت دنیا و آخرت و مکتب سازنده برای جامعه و فرد است، همچنین دین برای بسیجی در عبادت خلاصه نمی شود، بلکه او خواهان دینی است که در جامعه و اجتماع نقش و تأثیر داشته باشد و عدالت اجتماعی و اقتصادی را به ارمغان آورد.

وی اضافه کرد: مسئولان، اساتید، کارکنان و طلاب بسیجی مجموعه حوزوی الزهراء(سلام‌الله‌علیها) گرگان ضمن تجدید بیعت با مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی)، شهدا، جانبازان، ایثارگران، با پیشرفت‌های علمی و فکری خود زمینه‌ رشد و تفکر بسیجی را در مراکز علمی فراهم نموده و با خلاقیت، نوآوری و تکیه بر این تفکر به تبلیغ و ترویج ارزش‌های انقلابی و اسلامی می‌پردازند.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha