پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
صفایی بوشهری

امام جمعه بوشهر بوشهر با تاکید بر ضرورت تقویت حوزه های علمیه، گفت: دارای تاریخی بسیار پرشکوه در عرصه روحانیت جهان است و قدمت روحانیت استان به اندازه قدمت تولید مکتب های ادبی در بصره و کوفه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت الاسلام والمسلمین غلامعلی صفایی بوشهری پیش از ظهر امروز در هفتمین کنگره علمی پژوهشی علامه بلادی بوشهری(ره) با بیان اینکه عالمان دین وارثان انبیاء هستند، اظهار داشت: ارزش علم و تحصیل معارف دین و معماری شخصیت دینی و هدایت گری و جهاد در دین بسیار مورد تاکید خداوند است و انجام این کار بسیار عظیم برشمرده شده است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر افزود: کسی که معارف دین را تدریس و یا تحصیل می کند و به آن عمل می نماید و الگو دیگران می شود این شخصیت عنوانی به نام «عظیم» پیدا می کند بدین معنا که فراتر از او دیگر کسی نیست.

وی با بیان اینکه حوزه های علمیه برادران و خواهران بایستی تقویت شود و مورد توجه قرار گیرد به تاریخ روحانیت بوشهر اشاره کرد و افزود: بوشهر دارای تاریخی بسیار پرشکوه در عرصه روحانیت جهان است و قدمت روحانیت استان به اندازه قدمت تولید مکتب های ادبی در بصره و کوفه است.

حجت الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری یکی از ویژگی های عالمان دین در استان بوشهر را داشتن معماری الهی در وجود خود عنوان کرد و افزود: علمای استان شخصیتی بزرگی داشتن و دارای دانش و قدرت بالای پژوهش بودند و کتاب تصانیف العلما گنجینه کتاب های علمای بوشهر در این خصوص در دست تدوین است.

امام جمعه بوشهر با بیان اینکه این استان دارای جایگاه بزرگ حوزوی در جهان است که متاسفانه فراموش شده و یا تلاش می شده است که به فراموشی سپرده شود ابراز داشت: کشور انگلیس در این امر نقش مهمی داشت اما برگزاری این کنگره طی سال های گذشته روحانیت استان بوشهر را احیا کرد.

وی مردمی بودن، پرهیز از دنیاگرایی، قدرت، شهرت و ثروت را از دیگر ویژگی های علمای استان عنوان کرد و ابراز داشت: علمای استان همواره با مردم عجین و دوستدار مردم بودند.

حجت الاسلام والمسلمین صفایی بوشهری، داشتن بصیرت و استعمارستیزی را از دیگر ویژگی های روحانیت استان بوشهر عنوان کرد و گفت: آنها در میدان های نبرد در صحنه ها حضور داشتند و در عرصه مبارزه با استبداد فعال بودند.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha