جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
بانوان

مدرسه علمیه ام ابیها(س) با حضور، حجت الاسلام والمسلمین خلیل دانش، معاون ارزیابی ونظارت حوزه های علمیه خواهران کشور، و سایر مسؤولان حوزوی در دزفول افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اهواز، مدرسه علمیه خواهران ام ابیها(س) همزمان با فرا رسیدن دهه مبارک فجر، با حضور، حجت الاسلام والمسلمین خلیل دانش، معاون ارزیابی ونظارت حوزه های علمیه خواهران کشور، حجت الاسلام قاضی دزفولی، امام جمعه دزفول، حجت الاسلام مخدوم، رییس مرکز ملی پاسخگویی به پرسشهای دینی، حجت الاسلام شفیعی، رییس دفاتر استانی نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های خوزستان و سایر مسؤولان حوزوی در دزفول افتتاح شد.

این آیین با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز و سپس حجت الاسلام سید محمدعلی قاضی دزفولی، امام جمعه دزفول با گرامیداشت دهه مبارک فجر، به سابقه دیرینه تعلیم و تعلم میان طلاب خواهر شهرستان دزفول اشاره کرد و اظهار داشت: در این شهرستان خواهران طلبه ای همچون بی بی خورشید تربیت شدند که برای رسیدن به مقام علمی با اجازه شوهر خود به نجف مشرف شده و پس از کسب گواهی از این شهر مقدس برای خدمت به دزفول باز گشتند.

دزفول زادگاه و پرورش دهنده علمای بزرگ اسلام است

رییس شورای فرهنگ عمومی دزفول، با بیان این که دزفول زادگاه و پرورش دهنده علمای بزرگی همچون شیخ اعظم انصاری و مرحوم ایت الله قاضی است، بیان داشت: در دزفول علمایی همچون شیخ اعظم انصاری در خشیدند و این درخشش همچنان ادامه داشت بطوری که در ایام جنگ تحمیلی به همت مرحوم ایت الله قاضی، حوزه مکتب الزهرا(س) که اکنون در ساختمان جدیدی مستقر شده، بنا نهاده شد و دزفول امروز این افتخار را دارد که دومین مدرسه علمیه ویژه خواهران را با نام ام ابیها(س)  به طور رسمی افتتاح کند.

امام جمعه دزفول در پایان سخنان خود، خاطرنشان کرد: انشاءالله با راه اندازی این حوزه ظرفیت و استعدادهای نهفته خواهران طالب علم، به حد نهایی رسد و راه را برای تقویت دین و دینداری در جامعه بزرگ بانوان این منطقه فراهم آورد.

دزفول همواره زیر چتر علم و معرفت قرار داشته است

  حجت الاسلام والمسلمین محمد خلیل دانش، دومین سخنران این مراسم بود، که وی با تبریک سالروز ورود با برکت امام خمینی (ره) به میهن عزیز اسلامی ایران، به جایگاه ارزشمند دزفول درتربیت علما و فضلای بزرگ اسلام، اشاره کرد و اظهار داشت: دزفول شهری است که با داشتن مردمی متدین همواره زیر چتر علم و معرفت قرار داشته است.

معاون ارزیابی ونظارت حوزه های علمیه خواهران کشور، با تقدیر از امام جمعه دزفول در جهت راه اندازی این مدرسه علمیه گفت: شهرستان دزفول ظرفیت بی شماری را دارد که همچنان انتظار تأسیس مدارس علمیه خواهران در راستای ترویج معارف ناب اسلامی را داریم که باید در تداوم این حرکت ارزشی، گام های یشتری برداشته شود.

حجت الاسلام والمسلمین خلیل دانش، در پایان سخنان خود، راه دستیابی به معنویت را دنیا گریزی، حلم و بردباری و کسب علوم دینی دانست و تصریح کرد: همه مدیران و اساتید حوزه های علمیه، می بایست برای رساندن علوم آل محمد(ص) و همچنین ترویج و نشر علوم دینی در سراسر جهان همت و تلاش بیشتری داشته باشند.

حفظ دین و تبیین مبانی آن از مهمترین وظایف حوزه هاست

  حجت الاسلام والمسلمین علی مخدوم، رییس مرکز ملی پاسخگویی به پرسشهای دینی و از اعضای هیئت امنای مدرسه علمیه ام ابیهای دزفول، آخرین سخنران این مراسم بود که به نقش مومنان در ترویج و ایجاد ظرفیت های دینی در جامعه اشاره کرد و بیان داشت: حفظ دین و تبیین مبانی آن یکی از مهمترین وظایف حوزه های علمیه است که باید به آن توجه ویژه ای شود.

رییس مرکز ملی پاسخگویی به پرسشهای دینی، با بیان این که راه اندازی مدارس علمیه خواهران، نقشی مهم در ترویج فرهنگ ناب اسلامی در جامعه دارد، گفت: انشاءالله با توسعه این مدرس علمیه طلابی موفق در حوزه های فردی و اجتماعی تربیت و در جامعه نقش آفرینی کنند.

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha