به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام محمد مهدی کاظمی امروز در نشست خبری که به مناسبت هفته پژوهش در قم برگزار شد، اظهار کرد: این موسسه علمی با اشراف جامعه المصطفی العالمیه از سال ۱۳۸۴ با رویکرد آموزشی و پژوهشی در جذب دانش پژوهان کشورهای عربی اعم از حاشیه خلیج فارس، لبنان، سوریه و شمال آفریقا فعالیت دارد. در این مدرسه علمیه در مجموع ۱۴۰ طلبه از ۱۴ کشور در مقاطع کارشناسی تا دکترای فقه اسلامی مشغول به تحصیل هستند.
وی در ادامه با ذکر توانمندیها و دستاوردهای این مدرسه علمیه افزود: تاکنون موفق به چاپ ۱۷ کتاب در موضوعات فقهی و اخلاقی و انتشار مجله دانش پژوهی به نام مدادالاطهار شده ایم که به زبان عربی و درقالب دو فصلنامه منتشر میشود. این مدرسه در چاپ کتبی که منجر به رفع نیازهای آموزشی این مدرسه میشود نیز اهتمام دارد که تاکنون موفق به چاپ ۳ کتاب نیز در این زمینه شده است.
مدیر مدرسه علمیه الاطهار(ع) التخصصیه، افزود: یکی دیگر از دستاوردهای پژوهشی در این مدرسه علمیه، نگارش تفسیر ترتیبی قرآن بنام السراج المنیر در ۳۰ جلد است که نیمی از آن تاکنون تدوین شده و از آن میتوان به عنوان یکی از تفاسیر فاخر یاد کرد.
وی با اشاره به فعالیتهای این مدرسه در ایام کرونا گفت: با توجه به اینکه طلاب این مدرسه بیشتر از روی دغدغه از کشورهای اروپایی و عربی در این حوزه مشغول به تحصیل میشوند در این دوران کرونایی تمام توان خود را هم بصورت میدانی در بیمارستان ها و هم با کمکهای مالی خود به نیازمند و مستمندان بکار گرفتهاند.
قلی زاده دبیر دائمی پژوهش نیز در این نشست، ضمن بیان دستاوردها و فعالیت های پژوهشی جامعه المصطفی ابراز داشت: امر پژوهش در عرصه پویایی مباحث علمی و تولید علم نقش مهمی ایفا می کند لذا عرصه رسانه و خبرنگاران در این بین پل ارتباطی بین پژوهش و پژوهشگران می باشند و نقش موثری در پیش برد اهداف علمی خواهند داشت.
انتهای پیام