پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
تقی پور

حوزه / یک بازیگر گفت: آنچه در برنامه‌های نمایشی می‌بینیم به هیچ وجه در راستای ترویج فرهنگ ساده‌زیستی نیست، بلکه در خدمت تجمل‌گرایی است.

آتش تقی‌پور بازیگر سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرگزاری حوزه، اظهار کرد: کرونا روی تولید تأثیرات منفی خود را گذاشته است و باعث کم کاری بازیگران شده است اما درباره خودم باید بگویم که من چند کار را اخیراً بازی کرده‌ام و کم کار نبودم.

وی در پاسخ به این سوال که جایگاه پیشکسوتان در امر بازیگری چیست؟ بیان کرد: متأسفانه دیگر چندان به پیشکسوتان بها داده نمی‌شود البته توجه به جوانان خوب است، اما نگاه به جوان باید با تکیه بر تجربه پیشکسوتان باشد. یعنی در کنار اینکه به بازیگران جوان بها می‌دهیم باید قدر پیشکسوتان را هم بدانیم.

این بازیگر ادامه داد: برای اینکه تولید آثار نمایشی بتواند در راستای تحکیم کانون خانواده باشد باید شخصیت‌های پدر، مادر و بزرگترها مورد تکریم قرار گیرد، اما آنچه که امروز می‌بینیم نوعی بی‌احترامی جوانان به والدین یا بزرگان است. این اتفاق به هیچ وجه خوب نیست و الگوسازی غلطی انجام می‌دهد.

این پیشکسوت بازیگری تاکید کرد: یکی از آسیب‌های جدی در برنامه سازی، بحث خودی و ناخودی است. متأسفانه ما با دسته بندی‌های بی مورد هنرمندان را از یکدیگر دور می‌کنیم، یعنی به عده‌ای اجازه کار داده و عده‌ای دیگر را خانه‌نشین می‌کنیم! این امر هیچ نتیجه‌ای ندارد و تنها پراکندگی و تفرقه را بین هنرمندان رقم می‌زند.

تقی‌پور تاکید کرد: چرا باید هنرمندان و متخصصانی که دارای سواد و آگاهی بالایی هستند کشور خود را ترک کرده و مهاجرت کنند اما در عوض افرادی بدون تخصص در عرصه هنر و دیگر بخش‌ها عهده‌دار امور باشند ما باید قدر سرمایه‌های خود را بدانیم این اتفاق اگر در هنر به صورت ویژه رعایت شود و تولیدات به دست افراد لایق سپرده شود مطمئن باشید کیفیت آثار نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه در برنامه‌سازی باید حقیقت را سرلوحه امور قرار گیرد، بیان کرد: در تلویزیون قرار است موضوع ساده زیستی تبلیغ شود اما وسایل صحنه گواه این امر نیست. یعنی وقتی چند کارشناس در برنامه‌ای حضور پیدا می‌کند صندلی یا مبلی که روی آن می‌نشینند نشانگر ساده زیستی نیست که از آن حرف می‌زنند! این رویکرد دوگانه باعث می‌شود برنامه‌های تولیدی تأثیرگذاری لازم را نداشته باشد.

تقی‌پور در پاسخ به این سوال که در تولیدات نمایشی آثار طنز باید در اولویت باشد یا کارهای تراژدی؟ چنین جواب داد: عده‌ای معتقدند در شرایط فعلی که مردم مشکلات اقتصادی دارند ساخت آثار طنز می‌تواند به آنها آرامش دهد، اما به شخصه معتقدم اگر تراژدی نیز به درستی مدنظر قرار گیرد آرامش به همراه خواهد داشت. برای همین هر دو شکل کار جزو نیازهای اصلی برنامه سازی در تلویزیون است.

تقی‌پور در پایان تاکید کرد: متأسفانه در شرایط فعلی سیما بیشتر به دنبال آدم‌هایی است که ظاهر را حفظ می‌کنند و همین باعث شده، کارهایی که انجام می‌دهند مورد قبول مخاطب قرار نگیرد.

انتهای پیام

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha