به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین حسین الهی نژاد معاون پژوهشی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در این مراسم که با حضور حجت الاسلام و المسلمین مریجی معاون آموزش دفتر تبلیغات اسلامی و رئیس دانشگاه باقرالعلوم(ع)، برگزار شد، اظهار داشت: در حال حاضر بیشتر مجله ها و مقاله ها با رویکرد مساله محوری دنبال و هر خط نگاره هایی که با این نگاه دنبال شود بدون شک کاربردی هستند.
وی به موضوع انتخاب نشریه های برتر اشاره کرد و افزود: پس از بررسی ۳۶ مجله دفتر تبلیغات اسلامی ۱۹ مجله واجد حداقل شرایط بودند که توسط معاونت پژوهشی مورد ارزیابی قرار گرفتند.
معاون پژوهشی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی بیان کرد: برخی از شاخص های انتخاب نشریه های برتر، به روز بودن مجله، داشتن رتبه علمی، ثبت در نمایه بین المللی، و کسب حداقل ۸۰ امتیاز است.
وی به ارائه گزارشی از اداره نشریات پژوهشگاه اشاره کرد و از مهم ترین فعالیت های آن را ثبت نام پنج نشریه در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دریافت پروانه انتشار، انتشار شش فصلنامه الکترونیکی علمی و تخصصی با رویکرد عربی و یک مجله انگلیسی، تمدید رتبه علمی پژوهشی دو نشریه فقه و نقد و نظر، خرید و استقرار پنج سامانه جدید نشریات، انعقاد و تمدید تفاهم نامه با ۱۷ پایگاه استنادی داخلی و سه پایگاه خارجی جهت نمایه نشریات عنوان کرد.
براساس این گزارش: در این نشست علاوه بر سخنرانی معاون آموزش دفتر تبلیغات اسلامی، علی جامه داران رئیس اداره نشریات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، فعالان عرصه نشریات دفتر تبلیغات اسلامی و سردبیران نشریه ها نیز به سخنرانی پرداختند.
همچنین در این مراسم از سردبیران نشریه های برتر شامل فصلنامه های علمی پژوهشی نقد و نظر، فصلنامه علمی پژوهشی علوم سیاسی و همچنین نشریه های شایسته تقدیر از جمله فصلنامه های علمی پژوهشی اسلام و مطالعات فقه و اسلام و نظام اجتماعی تجلیل شد.
کد خبر: 996448
۲۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۹
- چاپ
حوزه/ در مراسمی به مناسبت هفته پژوهش و در حاشیه هفتمین نمایشگاه پژوهش و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی از نشریه های برتر تبلیغات اسلامی تجلیل شد.