ماموستا فایق رستمی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در استان کردستان، اظهار داشت: وحدت حوزه و دانشگاه به معنای وحدت دو نهاد مهم فکری و علمی در کشور است.
امام جمعه سنندج گفت: تعامل و همگرایی این دو نهاد مهم و تاثیرگذار می تواند زمینه های رشد علمی کشور را فراهم آورد، البته این رشد یک طرفه و تک بُعدی نیست، این پیشرفت در راستای رسیدن به سکوهای رفیع علمی و نیز بازخوانی مجدد از داشته های معنوی و دینی است.
نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه تعامل بین حوزه و دانشگاه باید همیشگی و ناگسستی باشد، تاکید کرد: بسیاری از شبهات اعتقادی و دینی که منشاء بیشتر آنها اتاق فکر دشمنان است، زمانی می تواند برای جوان و نوجوان ما به درستی واکاوی و تبیین شود که دو نهاد حوزه و دانشگاه پای کار باشند.
ماموستا رستمی ادامه داد: امروز در جهان غرب، علم در یک ریل یک طرفه با سرعت بسیار بالایی در حرکت است، این قطار علمی فارغ از هرگونه علوم انسانی و الیهات است، لذا پایان این ریل ایستگاهی جز بن بست نخواهد بود.
امام جمعه سنندج گفت: علوم انسانی باید همراه با علوم الهی و دینی باشد، علوم زمانی معنای جامع می گیرند که علوم انسانی را هم به همراه خود داشته باشن؛ امروز نگاه غربی ها به علوم انسانی، فلسفه، الهیات و... نگاهی گذراست و چشمان آنان تنها علوم تجربی و قابل لمس را می بیند که سرانجام این نگاه می تواند برای آینده بشریت بسیار خطرناک باشد.
نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه حوزویان و دانشجویان معنای علم را می توانند به صورت جامع تعریف کنند، اظهار کرد: علوم تجربی و علوم دینی و انسانی زمانی که در کنار هم و با یک همگرایی قابل وصف حرکت کنند، می توانند تحول آفرین باشند، بنابراین تعامل حوزه و دانشگاه نه تنها یک درخواست بلکه یکی از ضروریات حیاتی برای تداوم واقعی علوم در سطح جامعه اسلامی است.
انتهای پیام