یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
تصاویر / دیدار رئیس دانشگاه تهران با آیت الله العظمی سبحانی

حوزه/ حضرت آیت‌الله سبحانی از رئیس دانشگاه تهران خواستند تا پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی به سمت کاربردی شدن و گشودن گره‌ای از گره‌های صنعت و جامعه بروند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حضرت آیت‌الله‌ سبحانی در دیدار رئیس دانشگاه تهران که امروز در قم برگزار شد، حل مشکلات و ساختن جامعه را در گروی ایمان و اخلاق در جامعه بخصوص در قشر تحصیل‌کرده دانستند.

این مرجع تقلید، به نقش سازنده اساتید در ارتقای اخلاقی دانشجویان اشاره کردند و از مسئولان آموزش عالی خواستند تا در گزینش استاد دقت لازم بعمل آورند.

معظم له با اشاره به تاریخ تاسیس این دانشگاه گفتند: قبلا دارالفنون بود، هسته هایی هم بود، اما در سال ۱۳۱۳ دانشگاه تهران تاسیس شد و الان حدود ۸۷ سال از عمر این دانشگاه می گذرد و باید آقایان از حالا به فکر باشند که در صدسالگی این دانشگاه، ببینند چه تعداد خروجی داشته است، منافع و مضار آن چه بوده است، اساتیدی که در این دانشگاه تدریس کردند و همچنین از مخترعان و مبتکران این دانشگاه تقدیر شود.

ایشان در ادامه بیان کردند: تاریخچه صدسال دانشگاه تهران تدوین شود و هم نقاط ضعف و هم نقاط قوت آن منصفانه بیان گردد.

این مرجع تقلید، بر توجه به ایمان و اخلاق در دانشگاه تاکید کرده و گفتند: اگر ایمان و اخلاق در جامعه به خصوص قشر تحصیلکرده باشد، بسیاری از مشکلات حل می شود. 

ایشان خاطرنشان کردند: همه افرادی که به عنوان مفسد اقتصادی دستگیر شدند، باسواد و دارای مدرک دانشگاهی اند اما ببینید چه مشکلاتی برای کشور درست کردند که الان صدها پرونده قضایی دارند. معلوم می شود زیربنای اخلاقی و ایمانی در اینها نیست یا ضعیف است.

حضرت آیت‌الله سبحانی، به مساله استادان دانشگاه هم اشاره کرده و افزودند: در پذیرش و گزینش اساتید باید دقت لازم صورت گیرد چون نقش سازنده ای در پرورش شخصیت دانشجو دارند بنابراین در گزینش اساتید به دو عنصر علمی و ایمانی باید توجه لازم صورت گیرد.

این مرجع تقلید، گفتند: پایان نامه ها باید کاربردی بوده و گرهی از مشکلات جامعه باز کنند.

 ایشان ادامه دادند: بنده معتقد نیستم که باید دروازه های کشور را به روی دنیا ببندیم، چنین امری امکان ندارد. فکری که در آخرین نقطه دنیا متولد می شود چندساعت بعد در دنیا منتشر می شود. بنابراین نمی توان فلسفه غرب را حذف کرد اما باید فلسفه اسلامی را در مقطع کارشناسی تدریس کرد تا از نظر فکری آماده شوند و فلسفه غرب را در مقاطع بالاتر تدریس کنید تا قوه تحلیل لازم را داشته باشند.

حضرت آیت الله سبحانی، تضارب افکار را سبب پیشرفت علم دانسته و گفتند: فکر ما با فکر آنان تقابل کند، خیلی عالی تر می شود. تبلور فلسفه اسلامی حاصل همین تضارب افکار است. 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • امیر رضازاده IR ۱۹:۵۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۲
    0 0
    در باره ی نا الاجی
  • امیر رضازاده IR ۱۹:۵۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۲
    0 0
    در باره ی نا الاجی